Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Έλα παναγία μου… Δείτε πως είναι η Αγγέλα από το ''Παρά Πέντε'' σήμερα και δεν θα το πιστεύετε…

Καμία σχέση όμως...

22 Οκτωβρίου 2019 08:30
Έλα παναγία μου… Δείτε πως είναι η Αγγέλα από το ''Παρά Πέντε'' σήμερα και δεν θα το πιστεύετε…

Δείτε πως είναι η Αγγέλα από το παρά πέντε σήμερα και δεν θα το πιστεύετε…

Η κατά κόσμον Αγγελική Λάμπρη (Αγγέλα στο Παρά Πέντε) δεν κάνει πλέον τόσες δημόσιες εμφανίσεις αλά ο φακός την συνέλαβε μαζί με τους φίλους της Αλέξανδρο Μπουρδούμη και Λίνα Σακκά. Δείτε πως είναι σήμερα και η «Μαρία της γειτονιάς», στα 48 της!

Το Παρά Πέντε ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Και οι πέντε χαρακτήρες ήταν πολύ αγαπητοί αλλά η μία που σχεδόν έχουμε χάσει είναι η κοκκινομάλλα, «άγρια» της υπόθεσης, Αγγέλα.

Η ηθοποιός έχει πάρει μερικά κιλά που της πήγαν πάρα πολύ και πλέον δεν έχει κόκκινα μαλλιά αλλά καστανόξανθα. Κατα κοινή ομολογία σήμερα είναι πολύ πιο όμορφη από ποτέ.

 Δείτε πως είναι η Αγγέλα από το παρά πέντε

Παρά Πέντε: Νεκρός ο πιο αγαπημένος άνδρας ηθοποιός!

Ήταν μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του Παρά Πέντε, ωστόσο λίγοι ήταν εκείνοι που ήξεραν πως ο συγκεκριμένος ηθοποιός έχει πεθάνει εδώ και περίπου δύο χρόνια!

Φυσικά και δεν αναφερόμαστε στην τηλεοπτική γιαγιά του Σπύρου - Γιώργου Καπουτζίδη καθώς η Ειρήνη Κουμαριανού έχει φύγει από την ζωή από το 2013!

Ο λόγος γίνεται για τον πιο γλυκό ρόλο που είδαμε στο Παρά Πέντε (σε άνδρα) και δεν υπάρχει τηλεθεατής που να μην τον λάτρεψε!

Παρά Πέντε: Νεκρός ο πιο αγαπημένος άνδρας ηθοποιός!

Πρόκειται για τον Βασίλη Τσάγκλο, τον παππού που είχε παίξει σε 3 επεισόδιο! Ο ρόλος του; Ήταν Θείος του Σταυριανίδη. Σημερινός σπιτονοικοκύρης του πρώην σπιτιού του νεκρού υπουργού και επίδοξος εραστής της "Μελίνας", δηλαδή της Ζουμπουλίας, την οποία έβαλαν οι 5 να τον απασχολήσει για να βρουν στο πατάρι του σπιτιού την αλληλογραφία του Σταυριανίδη και του Βενετόπουλου. Τελικά παραλίγο να πεθάνει και σώθηκε στο τσακ.

Ο Βασίλης Τσάγκλος έφυγε από την ζωή στις 16 Φεβρουαρίου του 2017!

Παρά Πέντε: Νεκρός ο πιο αγαπημένος άνδρας ηθοποιός!

Θυμάστε την "κοντή" από το "Παρά πέντε"; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Θυμάστε την "κοντή" του "Παρά 5"; Πλέον είναι σαν πορσελάνινη κούκλα... Δείτε πώς είναι σήμερα!

Ποιος το περίμενε ότι η «κοντή» του «Παρά 5» θα είχε κορμάρα; Κι όμως, σε μια διαφορετική φωτογράφιση και συνέντευξη, η Κατερίνα Θεοχάρη αποκαλύπτεται στο YOU μιλώντας στον Γιώργο Κακογιάννη για το πραγματικό παρατσούκλι που της έδωσε η τηλεοπτική της πεθερά Έφη Παπαθεοδώρου, για την απώλεια που την πλήγωσε αλλά και για το ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή...

Το πρόγραμμά της γεμάτο, αφού αυτήν την περίοδο...Διαβάστε για τη ζωή της αλλά δείτε και πώς είναι σήμερα η "κοντή" στο Youweekly.gr!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share