Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η ξαφνική εγκυμοσύνη της Βίκυς Καγιά: Η αποκάλυψη που μας άφησε "παγωτό"!

Μίλησε ανοικτά!

22 Οκτωβρίου 2019 07:23
Η ξαφνική εγκυμοσύνη της Βίκυς Καγιά: Η αποκάλυψη που μας άφησε

Για την ξαφνική τελευταία της εγκυμοσύνη είχε μιλήσει στο πρόσφατο παρελθόν η Βίκυ Καγιά!

«Ήμουν σε ένα χαμό από υποχρεώσεις και δουλειά, όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη, αλλά και τα δυο μου παιδιά ήρθαν σε τέτοια στιγμή, μάλλον είναι γραφτό» λέει η Βίκυ, που όταν ανακάλυψε πως ήταν έγκυος στην Μπιάνκα πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ Annie και κάθε βράδυ χόρευε στη σκηνή.

«Η αλήθεια είναι ότι πέρσι δεν το σκεφτόμουν καθόλου. Ήρθε κάπως ξαφνικά. Είχαμε μπει βέβαια στη φάση που σκεφτόμασταν πώς θα ήταν να κάνουμε ακόμη ένα παιδί –τέταρτο στην οικογένεια–, απλώς δεν είχαμε βάλει ένα χρονικό πλαίσιο, δεν το είχαμε σχεδιάσει». Μάλιστα, άργησε να το καταλάβει. «Ήμουν λίγο πριν τον τρίτο μήνα, πολύ αργά. Είχα κάποιες διαταραχές στον κύκλο μου, αλλά θεωρούσα πως είναι λόγω του άγχους και της πίεσης, δούλευα σαν την τρελή. Κάποιες ζαλάδες και ναυτίες που είχα νόμιζα ότι ήταν λόγω φόρτου εργασίας και ζέστης, γιατί μου συμβαίνει κατά περιόδους. Κάποια στιγμή, όμως, λέω “μήπως έχει παραπάει” και έτσι έκανα το τεστ και βγήκε θετικό» διηγείται η Βίκυ Καγιά!

Απίστευτο: Δείτε την Βίκυ Καγιά και την Ζενεβιέβ έγκυο πριν το GNTM! ( photo)

Μία φωτογραφία από το παρελθόν ανέβασε στα Insta Stories της η Ζενεβιέβ Μαζαρί του GNTM και μείναμε άφωνοι. Μπορούμε να δούμε την Ζενεβιέβ και την Βίκυ Καγιά, πριν χρόνια, και είναι αγνώριστες αλλά εξίσου κολακευτικές!

Δείτε επίσης: Βίκυ Καγιά: Φόρεσε το μποτάκι που όλες θέλουμε! Κοστίζει 67 ευρώ!

Η art director του GNTM, η οποία κατάφερε να γίνει η αγαπημένη του κοινού από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στο «Greece’s Next Top Model», ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία της. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με total black look ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και δίπλα της είναι η Βίκυ Καγιά με μακριά μαλλιά.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι μια γυναίκα με καυστικές ατάκες της και φοβερό της στιλ. Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά έκαναν το διαδίκτυο και τους τηλεθεατές να την λατρέψουν.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη και έχουν δυο παιδιά, τη Ροζαλία και τον Μιχάλη. Δείτε την φωτογραφία!

Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία που μας έκανε να μην την αναγνωρίζουμε!

Η φωτογραφία που μας έκανε να μην την αναγνωρίζουμε την Βίκυ Καγιά!

Η Βίκυ Καγιά είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα στην Ελλάδα, ενώ έχει καταφέρει να κάνει πολύ σημαντικές συνεργασίες και στο εξωτερικό.

Η ίδια έχει κάνει στο παρελθόν αμέτρητες φωτογραφίσεις που έχουν «απογειώσει» την καριέρα της, ενώ ακόμη και στα 41 της χρόνια συνεχίζει να ποζάρει στο φακό, με τα αποτελέσματα να είναι εντυπωσιακά. Η Βίκυ Καγιά έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του modeling, όταν ήταν 14 ετών. Τώρα, 27 χρόνια μετά διαθέτει αναλογίες που θα ζήλευαν ακόμη και πολύ νεότερες γυναίκες.

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει για το Elle στα 16 της!

Η Βίκυ Καγιά έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μία φωτογραφία με ένα από τα εξώφυλλα που είχε κάνει, όταν ήταν ακόμη στα πρώτα στάδια της καριέρας της. Συγκεκριμένα, πόσταρε το εξώφυλλο του Elle για το οποίο είχε ποζάρει 25 χρόνια πριν, όταν ακόμη ήταν μελαχρινή. Μπορεί να ήταν στην εφηβεία, ωστόσο είχε στο ενεργητικό της πολλές σημαντικές δουλειές στο χώρο της μόδας.

Βίκυ Καγιά: Το πραγματικό της ύψος και η ηλικία! Δεν φαντάζεστε!

Εσείς γνωρίζετε ποιο είναι το πραγματικό ύψος και ποια η ηλικία της Βίκυς Καγιά; Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε όσα δεν ξέρατε για την παρουσιάστρια του GNTM.

Από που ξεκίνησε; Ποια ήταν τα επαγγελματικά της βήματα στην τηλεόραση; Με ποιον ήταν παντρεμένη πριν τον Ηλία Κρασσά; Πάμε να δούμε!

Η Βίκυ Καγιά, ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Το 1995 έπαιξε σε διαφήμιση για την πορτοκαλάδα Ήβη. Ραγδαίες εξελίξεις με την Βίκυ Καγιά!

Το 1997, σε ηλικία 19 ετών, ήταν το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης των σοκοφρετών Amaretti της Tottis-Bingo. Σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling, γι' αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της.

Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης για αρκετά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Έχει φωτογραφηθεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών, μερικά από αυτά ελληνικά Vogue, Elle, Maddame Figgaro, Esquire, Marie Claire, InStyle, το ιταλικό Cosmopolitan και άλλα.

Το 2006 βραβεύτηκε ως "Το καλύτερο μοντέλο της Χρονιάς 2005".

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2006, μέσα από την παρουσίαση της ελληνικής εκδοχής του show "So You Think You Can Dance" στο Mega (το οποίο τελικά κράτησε για δύο σεζόν) ενώ την ίδια χρονιά, ήταν επικρατέστερη μαζί με την Μαρία Μενούνος για την παρουσίαση του τελικού της Eurovision στην Αθήνα, στο πλευρό του Σάκη Ρουβά. Τελικά η ΕΡΤ επέλεξε την δεύτερη.

Τη σεζόν 2008-2009 ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής "Είσαι μέσα;" στο κανάλι ALPHA. Τα χρήματα της εκπομπής δόθηκαν σε διάφορα ιδρύματα.

Το 2009, ύστερα από την προσωρινή αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, ανέλαβε τη παρουσίαση της εκπομπής Πρωινός καφές. Παράλληλα, παρουσίασε και τον 20ο διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1. Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, ξεκίνησε να παρουσιάζει το ελληνικό Next Top Model επίσης στον ΑΝΤ1 για δύο έτη, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2011. Αυτό είναι το τέλειο σπίτι της Βίκυς Καγιάς και του Ηλία Κρασσά!

Από το 2011 μέχρι το 2013, παρουσίασε το MadWalk - The Fashion Music Project, το οποίο προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, την πρώτη χρονιά (2 Φεβρουαρίου 2011) το παρουσίασε από κοινού με την Τάμτα, τη δεύτερη χρονιά (8 Φεβρουαρίου 2012) μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη ενώ την τρίτη (17 Απριλίου 2013) μόνη της. Στις αρχές του 2016, παρουσίασε την εκπομπή Flashback στον ΑΝΤ1, η οποία είχε ως θέμα την αναδρομή των καλλιστείων του ANT1 μέσα από συνεντεύξεις των ίδιων των πρωταγωνιστών. Μετά το τέλος της, πήρε μεταγραφή για το κανάλι Star, όπου ξεκίνησε να παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή μόδας Shopping Star.

Από το Σεπτέμβριο του 2018, συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του Greece's Next Top Model στο Star.

Επιχειρηματικότητα:

Το 2011 ίδρυσε την ιδιωτική σχολή σχεδίου μόδας με όνομα Fashion Workshop, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και στην οποία η ίδια είναι διευθύντρια αλλά και καθηγήτρια. Το πτυχίο των σπουδαστών είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας και η σχολή συνεργάζεται με το γαλλικό ιδιωτικό σχολείο μόδας Mod’Art International. Επίσης, κατά καιρούς συνεργάζεται με εταιρείες και σχεδιαστές όπως Ζαν-Πολ Γκοτιέ, Disney, TOMS, Nike και Unilever. Επίσης έχετε δει τι αυτοκίνητο έχει η Βίκυ Καγιά;

Προσωπική ζωή:

Από το 2010 μέχρι το 2013 ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νίκο Κριθαριώτη.

Μετά το χωρισμό τους, γνώρισε τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά, με τον οποίο παντρεύτηκαν στις 18 Ιουλίου του 2014 στο Παρίσι και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: την Μπιάνκα - Αλεξάνδρα, που γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 2015, και τον Κάρολο - Ηλία, που γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου του 2018.

Πάμε στο θέμα μας! Η Βίκυ Καγιά, γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου το 1978 που σημαίνει πως έχει κλείσει τα 41 της χρόνια, ενώ έχει 1.77 ύψος.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share