Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

Μπουνιές και χαστούκια στον Γιώργο Τράγκα! Η περιπέτεια που κανείς δεν ήξερε!

Σοκ!

19 Οκτωβρίου 2019 14:45
Μπουνιές και χαστούκια στον Γιώργο Τράγκα! Η περιπέτεια που κανείς δεν ήξερε!
Follow us on Google News

Εσείς γνωρίζατε για την "περιπέτεια" που είχε περάσει χρόνια πριν ο Γιώργος Τράγκας; Μπουνιές και χαστούκια στον δημοσιογράφο...

Ο Γιώργος Τράγκας σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο πετυχημένους Έλληνες δημοσιογράφους ωστόσο οι νεότεροι δεν γνωρίζουν το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό το οποίο τον έκανε γνωστό! Γιώργος Τράγκας: Ανατρέπονται όλα στη ζωή του! Ραγδαίες εξελίξεις!

Ο Γιώργος Τράγκας έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από ένα περιστατικό που συνέβη το 1988, όταν ήταν ανταποκριτής του «Ελεύθερου Τύπου» στο Χέρφιλντ του Λονδίνου, όπου τότε νοσηλευόταν ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου.

Ο δημοσιογράφος στις ανταποκρίσεις του παρουσίαζε την κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού ως πολύ χειρότερη σε σχέση με τα επίσημα ιατρικά ανακοινωθέντα του νοσοκομείου και τους ανταποκριτές των υπόλοιπων εφημερίδων.

Γιώργος Τράγκας: Ο άγριος ξυλοδαρμός και η εισαγωγή στο νοσοκομείο!

Και σαν να μην έφτανε αυτό σχολίαζε δηκτικά την ερωτική σχέση του πρωθυπουργού με τη νεαρή αεροσυνοδό, Δήμητρα Λιάνη.

Αυτό είναι ως αποτέλεσμα να εκνευριστεί πολύ το περιβάλλον του πρωθυπουργού, με αποτέλεσμα ο ιδιαίτερος γραμματέας του Ανδρέα Παπανδρέου, Μιχάλης Ζιάγκας, αρχικά να ξυλοκοπήσει με γροθιές τον Τράγκα μέσα στο νοσοκομείο και στη συνέχεια να τον κυνηγήσει στους κήπους του νοσοκομείου χτυπώντας τον άσχημα με κλωτσιές και χαστούκια.

Θα πάθετε πλάκα: Αυτή είναι η ηλικία του Γιώργου Τράγκα!

Ξέρετε ποια είναι η ηλικία του Γιώργου Τράγκα; Θα πάθετε πλάκα μόλις μάθετε! Επίσης σας έχουμε και μια αποκάλυψη βόμβα για τον δημοσιογράφο!

Ο Γιώργος Τράγκας είναι Έλληνας δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης μέσων ενημέρωσης και παρουσιαστής εκπομπών στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Αποτελεί κύριο εκφραστή του πολιτικού λαϊκισμού, όπως αυτός έχει διαμορφωθεί στα Ελληνικά ΜΜΕ τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ενώ στο παρελθόν έχει δεχθεί κριτική για ρατσιστικά και αντισημιτικά σχόλια μέσω των εκπομπών του.

Γιώργος Τράγκας

Ξεκίνησε να αρθογραφεί σε τοπικά μέσα από μικρή ηλικία και εργάσθηκε στο περιοδικό Εικόνες της Ελένης Βλάχου, ενώ συνέχισε να εργάζεται στις αθλητικές σελίδες της Μεσημβρινής καλύπτοντας ποδοσφαιρικούς αγώνες. Βασικός σταθμός στην πορεία του ήταν η εφημερίδα «Βραδυνή», στην οποία και εργάστηκε επί σειρά ετών. Υπήρξε και αστυνομικός ρεπόρτερ επί σειρά ετών, πριν ασχοληθεί με το πολιτικό ρεπορτάζ. Εκτός από δημοσιογράφος, στο χώρο του τύπου έχει διατελέσει και εκδότης των εντύπων «Χώρα», «Crash» και «Ανεξαρτησία».

Πάμε όμως στο θέμα μας! Ποια είναι η ηλικία του;

Ο δημοσιογράφος γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 1949, στο Μεταξουργείο. Αυτό σημαίνει πώς έχει πατήσει τα 70! Η αλήθεια είναι ότι η ηλικία δεν του φαίνεται!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share