Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νεκρή και άβαφη στο νεκροκρέβατο η Αλίκη Βουγιουκλάκη! Εικόνα σοκ!

Για πρώτη φορά στο φως!

16 Οκτωβρίου 2019 14:56
Νεκρή και άβαφη στο νεκροκρέβατο η Αλίκη Βουγιουκλάκη! Εικόνα σοκ!

Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με την Αλίκη Βουγιουκλάκη άβαφη μέσα από το νεκροκρέβατο...πραγματικά σοκάρουν! "Είχε κάποιος ανοίξει την κουρτίνα και ήταν η Αλίκη... μόλις είχε πεθάνει..."

Στις 23 Ιουλίου του 1996, η Αλίκη Βουγιουκλάκη αφήνει την τελευταία της πνοή στο Ιατρικό Κέντρο. Η είδηση του θανάτου της κρατιέται για μερικά λεπτά μυστική μέχρι να οριστούν όλες οι διαδικασίες. Εκείνα τα λεπτά, ο Κλεισθένης -προσωπικός της φωτογράφος- ζητάει από τα αδέλφια της να την φωτογραφίσει πάνω στο νεκρικό κρεβάτι. Η Αποκάλυψη σοκ, 23 χρόνια μετά τον θάνατό της!

Μιλώντας στην εκπομπή Summergram για τις τελευταίες μέρες της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Ιατρικό Κέντρο, ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, έκανε δύο σημαντικές αποκαλύψεις. Η πρώτη αφορά στην επίσκεψη που είχε κάνει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στο νοσοκομείο, κρυφά τη νύχτα. Η δεύτερη έχει να κάνει με τις απαγορευμένες φωτογραφίες…

Αποκάλυψη βόμβα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά..."

Μια αποκάλυψη βόμβα έγινε από διάσημο ηθοποιό σε συνέντευξη του για την υγεία της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο προαίσθημα που είχε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για τον θάνατό της.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν προχωρημένος άνθρωπος και καθόλου συντηρητική. Παίζαμε μαζί στην Μελωδία της Ευτυχίας. Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην υγεία της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Υπήρχαν δύο φανερά σημάδια κάποιες φορές δεν μπορούσε να τραγουδήσει, δεν είχε δυνάμεις και το δεύτερο ήταν που της κρατούσα το χέρι στην σκηνή και το χέρι είχε γίνει χεράκι. Αλίκη Βουγιουκλάκη - Κώστας Βουτσάς: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα έπαιρναν τις "χρυσές" εποχές!

Είχα και ένα προαίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά. Πήγαμε μαζί σε ένα διαγνωστικό κέντρο και έτσι ξεκίνησαν τα πράγματα. Έγιναν οι πρώτες εξετάσεις και είδαν κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γαλανός.

Αποκάλυψη σοκ: Ποια ηθοποιός αρνήθηκε να δουλέψει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Μια αποκάλυψη σοκ έγινε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την ηθοποιό που αρνήθηκε να δουλέψει μαζί της! Η ''τρομακτική'' φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη που δεν θυμάται κανείς!

Η Έφη Πίκουλα, φιλοξενήθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 παλαιότερα και μίλησε μεταξύ άλλων για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και γιατί αρνήθηκε να δουλέψει μαζί της.

Την Έφη Πίκουλα τη γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες της δεκαετίας του 80 αλλά και από τη δεκαετή παρουσία της στη “Λάμψη”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα χρυσά χρόνια της «Λάμψης», αλλά και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, καθώς είναι παντρεμένη με τον αδερφό της.

«Θυμάμαι πολύ όμορφα πράγματα από το Νίκο Φώσκολο και τον Μίνωα Κυριακού. Ξεκινώντας στη “Λάμψη” είχα πει θα μείνω για 1 – 2 χρόνια μόνο και μετά θα φύγω, αλλά ευτυχώς έμεινα 10 χρόνια! Στην πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση έκοψα τα μαλλιά μου. Όταν έχεις τη λαχτάρα να παίξεις, τα πάντα κάνεις στον πρώτο σου πρωταγωνιστικό ρόλο! Καθόλου δε μου λείπει η τηλεόραση σήμερα, δεν έχω καμία πρόταση, είναι λογικό γιατί πρέπει να το θέλεις πολύ. Αρνήθηκα να δουλέψω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, γιατί ήμουν ήδη στην οικογένεια! Η Αλίκη μου είπε “Είναι δυνατόν να μη θέλεις να παίξεις στο θέατρο “Αλίκη”; Ξέρεις τι σημαίνει να παίζεις εδώ; Την Αλίκη την ένιωσα πιο κοντά ως γυναίκα και όχι σαν ηθοποιό! Μία συμβουλή που μου έδινε η Αλίκη ήταν να μην κάθομαι ποτέ στον ήλιο γιατί καταστρέφει το πρόσωπο! Στο γάμο δεν πρέπει να είσαι καθόλου αγοροκόριτσο, αλλά να είσαι θηλυκό και να καλύπτει ο άντρας τις ανασφάλειές σου. Ήμουν αγοροκόριτσο, πριν παντρευτώ, εκεί που πέρναγε ο τσαμπουκάς, τώρα δεν περνάνε αυτά!», είπε χαρακτηριστικά η Έφη Πίκουλα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share