Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν το δεύτερο γυναικείο όνομα σε κασέ, μετά την Αλίκη. Έπαιρνε για μια ταινία…

Πόσααααα;

7 Οκτωβρίου 2019 11:25
Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν το δεύτερο γυναικείο όνομα σε κασέ, μετά την Αλίκη. Έπαιρνε για μια ταινία…

Το 1966 φεύγει από τη Φίνος Φιλμ και πηγαίνει στην εταιρεία Καραγιάννης – Καρατζόπουλος. Η συμφωνία προβλέπει διπλάσια αμοιβή για τη Ρένα και ποσοστά στα κέρδη.

Πρωταγωνίστρια του Δαλιανίδη στο σινεμά και συγχρόνως στην Οδό Ονείρων του Μάνου Χατζιδάκι να τραγουδάει Έλα Πάρε μου τη Λύπη. Και μετά το θέατρο, εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο.

Γίνεται η πιο ακριβοπληρωμένη κωμική ηθοποιός. Η Ρένα Βλαχοπούλου έχει καλή σχέση με το χρήμα και το διεκδικεί. Τη δεκαετία του ’60, τη χρυσή δεκαετία του ελληνικού σινεμά, ήταν το δεύτερο γυναικείο όνομα σε κασέ, μετά την Αλίκη. Έπαιρνε 350 με 400 χιλιάδες δραχμές την ταινία και 500 με 600 χιλιάδες έπαιρνε η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Το 1966 φεύγει από τη Φίνος Φιλμ και πηγαίνει στην εταιρεία Καραγιάννης – Καρατζόπουλος.

Η συμφωνία προβλέπει διπλάσια αμοιβή για τη Ρένα και ποσοστά στα κέρδη. Τη χρονιά εκείνη γυρίζει τη Βουλευτίνα και το 1967 τη Βίβα Ρένα, υποδυόμενη σε διπλό ρόλο την άπορη και άσημη λαϊκή τραγουδίστρια Ρένα Παπαλιού και τη διεθνούς φήμης Ιταλίδα τραγουδίστρια Πεπιτα ντι Κορφού.

Για εκείνη την περίοδο που άλλαξε στούντιο θα πει: «Ήταν θέμα χρηματικό. Ποιος δίνει τα πιο πολλά. Ήταν η εποχή που μαζεύαμε όχι για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε, αλλά για να φτιάξουμε κάτι. Εγώ ήμουν τρομερά οικονόμα. Ήθελα να νιώσω στη ζωή μου στο γήρας ότι δεν θα έχω ανάγκη κανέναν. Όπως νιώθω αυτήν τη στιγμή. Τα λεφτά μου τα ξόδευα γιατί είχα και υποχρεώσεις. Αλλά κανόνιζα έτσι ώστε να τρώω τα τρία όταν έβγαζα δέκα».

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πούλησε αυτό το αυτοκίνητο 10.000 ευρώ! Θα μείνετε άφωνοι!

Πούλησε αυτό το αυτοκίνητο η Αλίκη Βουγιουκλάκη για 10.000 ευρώ! Θα μείνετε άφωνοι μόλις το δείτε!

Το αυτοκίνητο της αξέχαστης ηθοποιού, μία δίπορτη Μαζεράτι, ήταν προς πώληση σε τιμή ευκαιρίας σε μάντρα! Με την ευκαιρία έχετε δει τους γονείς της;

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν το τελευταίο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και το οποίο έβλεπαν συχνά οι κάτοικοι του Κολωνακίου να οδηγεί ο τότε αγαπημένος της Κώστας Σπυρόπουλος αλλά και ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά το αυτοκίνητο βρισκόταν σε μια μάντρα αναμένοντας να βρεθεί ένας επίδοξος αγοραστής. Πρόκειται για μοντέλο της Maserati που είχε κάνει 89.000 χιλιόμετρα και πωλείτο στα 10.000 ευρώ.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Δεν είχε καθόλου δυνάμεις, είχε..."

Αποκαλύψεις που σοκάρουν έκανε ο Νίκος Γαλανός, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, λέγοντας πως δεν είχε δυνάμεις και είχε αδυνατίσει αρκετά.

Καλεσμένος στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Γαλανός, κάνοντας μία εξομολόγηση εκ βαθέων. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το το προαίσθημα που είχε για την υγεία της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Στο σημείο να σας θυμίσουμε πόσα χρήματα έπαιρναν τις "χρυσές" εποχές Βουτσάς και Βουγιουκλάκη!

"Η Αλίκη ήταν προχωρημένη. Δεν υπήρχε ο συντηρητισμός που πολλοί άλλοι από τον χώρο μας μπορεί να είχαν, εκείνα τα χρόνια. Ήταν πολύ "προχώ". Δεν είχε θέμα να βγει με έναν νεότερό της. Μία άλλη μπορεί να προβληματιζόταν", είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Γαλανός.

Προσθέτοντας στη συνέχεια αναφερόμενος στην υγεία της: "Εγώ το είχα καταλάβει στο θέατρο ότι κάτι δεν πάει καλά. Δύο ήταν τα πολύ φανερά πράγματα. Το ένα ήταν ότι κάποιες φορές δεν μπορούσε να τραγουδήσει, δεν είχε δυνάμεις. Το δεύτερο στοιχείο ήταν όταν της κρατούσα το χέρι πάνω στη σκηνή και καταλάβαινα ότι το χέρι είχε γίνει χεράκι. Και είχα και ένα ένστικτο ότι κάτι δεν πάει καλά".

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτός είναι ο μαυροφορεμένος άντρας που κοιμάται πάνω στον τάφο της!

Φωτογραφία - ντοκουμέντο! Αυτός είναι ο μαυροφορεμένος άντρας που κοιμάται πάνω στον τάφο της θρυλικής Αλίκης Βουγιουκλάκη!

Άκρως μακάβριο και ανησυχητικό ήταν το θέαμα ενός άντρα να κοιμάται στο μνήμα της ηθοποιού στο Α Νεκροταφείο Αθηνών. Επίσης γνωρίζατε για τον παθιασμένο έρωτα της Αλίκης και του Βλάση Μπονάτσου;

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου πριν από αρκετά χρόνια, ξεκινώντας από την Lifo που την πρωτοδημοσίευσε. Τα στοιχεία του άντρα προφανώς δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ενώ επίσης παραμένει αδιευκρίνηστο αν πρόκειται για ένα άστεγο που έψαχνε απλά ένα μέρος για να κοιμηθεί ή κάποιον αφοσιωμένο (ή διαταραγμένο) θαυμαστή της αείμνηστης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share