Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δείτε το πρόσωπο του πατέρα αλλά και της μητέρας της!

Αυτοί ήταν οι γονείς της! Με ποιον έμοιαζε;

5 Οκτωβρίου 2019 12:59
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δείτε το πρόσωπο του πατέρα αλλά και της μητέρας της!

Ήταν ίδια με την μητέρα της η Αλίκη Βουγιουκλάκη! Δείτε και το πρόσωπο του πατέρα της! Σπάνια ντοκουμέντα στο φως της δημοσιότητας...

Έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο το 1953, ενώ ήταν δευτεροετής μαθήτρια της Σχολής, ενώ τον επόμενο χρόνο πραγματοποίησε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Δεν είχε καθόλου δυνάμεις, είχε..."

Πρωταγωνίστησε σε 42 κινηματογραφικές ταινίες, συμπεριλαμβανομένης και της τουρκικής διασκευής της ταινίας Χτυποκάρδια στο θρανίο με τον τίτλο «Sıralardaki Heyecanlar» (1963), οι περισσότερες των οποίων έγιναν τεράστιες εισπρακτικές επιτυχίες και κατάφεραν να εκτινάξουν την καριέρα της στα ύψη και να της αποδοθεί ο χαρακτηρισμός της «Εθνικής Σταρ».

Γονείς Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1934 στο Μαρούσι Αττικής από τον Ιωάννη Βουγιουκλάκη, δικηγόρο και πρώην Νομάρχη Αρκαδίας (8/1941-6/1943) και την Αιμιλία Κουμουνδούρου. Η οικογένειά της κατάγεται από το χωριό Λάγια της Μάνης. Κατά τη διάρκεια της γερμανικής Κατοχής ο πατέρας της ήταν νομάρχης, διορισμένος από την κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου και δολοφονήθηκε το 1943 από μέλη του ΕΛΑΣ.

Ο θάνατος του πατέρα της στοίχισε ακριβά, δεν είχε την πατρική στοργή και η μητέρα της ανέλαβε μόνη της υπό δύσκολες συνθήκες να μεγαλώσει τα τρία παιδιά, την Αλίκη, τον Αντώνη και τον Τάκη.

Γονείς Αλίκης Βουγιουκλάκη

Αλίκη Βουγιουκλάκη - Κώστας Βουτσάς: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα έπαιρναν τις "χρυσές" εποχές!

Με πόσα χρήματα γέμιζαν οι τσέπες της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Κώστα Βουτσά τις "χρυσές" εποχές; Δεν φαντάζεστε...

Σύγκριση με το μηνιαίο μισθό των υπόλοιπων ηθοποιών έκανε ο ηθοποιός ο οποίος αποκάλυψε τις τρελές ημερήσιες αποζημιώσεις που έπαιρνε ο ίδιος και η εθνική σταρ της εποχής Αλίκη Βουγιουκλάκη. Στο σημείο να σας θυμίσουμε όλη την αλήθεια για τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά!

Αλίκη Βουγιουκλάκη - Κώστας Βουτσάς

Καλεσμένος στο "Μες Στην Καλή Χαρά" τον Απρίλιο του 2013, ο Κώστας Βουτσάς ρωτήθηκε για το αν έχει βγάλει χρήματα από τις ταινίες που πρωταγωνιστούσε τη χρυσή περίοδο του ελληνικού κινηματογράφου και απάντησε με κάθε ειλικρίνεια για τα ακριβή ποσά που έπαιρναν ο ίδιος και η Αλίκη Βουγιουκλάκη για κάθε μία ημέρα γυρισμάτων.

«Βγάλαμε πολλά λεφτά!Πάρα πολλά λεφτά!», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Βουτσάς και ανέφερε πως τη στιγμή που οι νέοι ηθοποιοί της εποχής έπαιρναν 1,400 δραχμές το μήνα, εκείνος λάμβανε 6,000 δραχμές την ημέρα. Όσο για το κασέ της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ήταν το υψηλότερο και έφτανε ημερησίως τις 9,000 δραχμές.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτός είναι ο μαυροφορεμένος άντρας που κοιμάται πάνω στον τάφο της!

Φωτογραφία - ντοκουμέντο! Αυτός είναι ο μαυροφορεμένος άντρας που κοιμάται πάνω στον τάφο της θρυλικής Αλίκης Βουγιουκλάκη!

Άκρως μακάβριο και ανησυχητικό ήταν το θέαμα ενός άντρα να κοιμάται στο μνήμα της ηθοποιού στο Α Νεκροταφείο Αθηνών. Επίσης γνωρίζατε για τον παθιασμένο έρωτα της Αλίκης και του Βλάση Μπονάτσου;

τάφος Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου πριν από αρκετά χρόνια, ξεκινώντας από την Lifo που την πρωτοδημοσίευσε. Τα στοιχεία του άντρα προφανώς δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ενώ επίσης παραμένει αδιευκρίνηστο αν πρόκειται για ένα άστεγο που έψαχνε απλά ένα μέρος για να κοιμηθεί ή κάποιον αφοσιωμένο (ή διαταραγμένο) θαυμαστή της αείμνηστης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

τάφος Αλίκης Βουγιουκλάκη

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share