Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Προφητεία σοκ: "Θα γίνει μεγάλος θανατηφόρος σεισμός στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες"!

Σοκαριστικό!

2 Οκτωβρίου 2019 10:26
Προφητεία σοκ:

Ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος αναφέρει την προφητεία των γερόντων για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα!

Και εξηγεί ότι υπάρχουν πνευματικοί λόγοι που επιβάλλουν να γίνει… Γιατί στον καιρό μας επιτρέπει (τις συμφορές) ο Θεός: 1ον. Για τις εκτρώσεις. 2ον. Για τις βλασφημείες, μαγείες και σατανισμούς. Και 3ον. Για τα παρά φύσιν σαρκικά αμαρτήματα.

Με την ευκαιρία διαβάστε επίσης: "Ποια Αθήνα; Σε λίγους μήνες πρωτεύουσα της Ελλάδος θα είναι...": Ανατριχιαστική προφητεία γέροντα!

Δείτε το βίντεο με την προφητεία στο Athensmagazine.gr:

"Η Ελλάδα θα πάρει την Κωνσταντινούπολη με πρωθυπουργό ...": Προφητεία του Άγιου Παΐσιου!

Σοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινή γνώμη η αποκάλυψη της προφητείας του Αγίου Παϊσίου για το τι θα συνέβαινε στην Ελλάδα, αν γινόταν πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Αγιορείτης μοναχός είχε προβλέψει τα όσα θα έρχονταν.

Ο Άγιος Παΐσιος είχε απαντήσει σε αυτούς που τον ρωτούσαν ότι θα γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας ένας γουρλομάτης με 72 τικ ταυτόχρονα.

Σύμφωνα με τον Παΐσιο, η Ελλάδα δεν θα πάρει την Κωνσταντινούπολη όσο θα είναι πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης.

Επίσης, ο Άγιος Παΐσιος είχε προβλέψει πως στην πρωθυπουργία του Μητσοτάκη η Ελλάδα θα χτυπηθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ θα πέσει και ακρίδα.

Με την ευκαιρία: Προφητεία Γέροντα που χαμογέλασε... λίγο μετά τον θάνατό του: «Η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα...»

Όπως είπε ο Άγιος Παΐσιος, αν οι Έλληνες έκαναν πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, θα προκαλούσαν την οργή του Θεού αλλά και των στοιχείων της Φύσης.

Σε μια σπάνια στιγμή εκφραστικής ελευθεριότητας, ο Άγιος Παΐσιος είχε πει «με τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό, θα σας πάει πίπα-κώλο».

Μάλιστα, ο Άγιος Παΐσιος είχε επικαλεστεί και τον Άγιο Πατροκοσμά τον Αιτωλό που είχε πει «Όταν ο Κόκκινος Ποταμός είναι πλημμυρισμένος, πάρε το λασπωμένο μονοπάτι», οπότε καταλαβαίνουμε πως εννοούσε ότι η Ελλάδα με τον Μητσοτάκη θα πνιγεί στα σκατά.

Πάντως, δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, αφού ο Άγιος Παΐσιος είπε ότι κάποια στιγμή οι Έλληνες -πριν εξαφανιστούν όλοι- θα θυσιάσουν τον Μητσοτάκη και θα τον κάνουν σουβλάκι για να εξευμενίσουν τον Θεό.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο, θα εμφανιστεί ένα όμορφο παλικάρι χωρίς γραβάτα και θα οδηγήσει τους Έλληνες στην κατάληψη της Κωνσταντινούπολης και της Βόρειας Μακεδονίας.

Εντάξει, εγώ δεν είμαι άνθρωπος της Εκκλησίας που έφτιαξε το γάμο -είμαι άνθρωπος του Θεού που έφτιαξε το σeξ- αλλά, για να το λέει ο Άγιος Παΐσιος, έτσι θα είναι.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share