Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

''Θα γίνει Πόλεμος και την Ελλάδα θα την βοηθήσει η ...": Ανατριχιαστική προφητεία από τον Άγιο Παΐσιο!

Σοκάρει!

23 Σεπτεμβρίου 2019 08:11
''Θα γίνει Πόλεμος και την Ελλάδα θα την βοηθήσει η ...

Καθώς ο π. Παΐσιος μιλούσε απευθυνόμενος προς όλους τους παρευρισκόμενους, προσφώνησε κάποιον με τ' όνομά του, λέγοντας:

"Γιώργο, παιδί μου, έλα 'δώ!"

Ο περί ου ο λόγος Γιώργος, επίσης λοχαγός και συνάδελφος του φίλου μου, δεν απάντησε καν, υποθέτοντας ότι ο Γέροντας απευθυνόταν σε κάποιον άλλο.

Διαβάστε με την ευκαιρία στο Athensmagazine.gr: Άγιος Παΐσιος: Εξηγεί τι αισθάνεται κάποιος, όταν πεθαίνει!

Τότε, ο π. Παΐσιος επανέλαβε, λέγοντας συγκεκριμένα:
"Εσένα, λέω, κύριε λοχαγέ, έλα 'δώ", αφήνοντάς τους όλους έκπληκτους, καθώς οι δύο λοχαγοί επισκέπτονταν για πρώτη φορά την Παναγούδα (και, επιπλέον, φορούσαν πολιτικά, μην έχοντας κάποιο διακριτικό της ιδιότητάς τους).

Ο Γιώργος, λοιπόν, πλησίασε διστακτικά τον π. Παΐσιο, του φίλησε το χέρι και στάθηκε δίπλα του, οπότε ο π. Παΐσιος ξεκίνησε αμέσως να συζητά μαζί του:
"Πως είναι ο στρατός μας, Γιώργο;"
"Πιστεύω πως είναι καλά, πάτερ", απάντησε ο λοχαγός.

"Δεν είναι καλά ο στρατός μας, Γιώργο, αλλά, ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη πολλοί καλοί αξιωματικοί και, κυρίως, στρατηγοί, και για αυτό στέκεται ακόμη ο στρατός μας", σχολίασε ο π. Παΐσιος.
Κι αμέσως συνέχισε: "Πότε θα πάρουμε την Πόλη Γιώργο;"
"Δεν ξέρω πάτερ", απάντησε ο λοχαγός.
"Θα την πάρουμε την Πόλη, Γιώργο, αλλά θα γίνει μεγάλος πόλεμος! Καιδε θα πάρουμε μόνο την Πόλη, Γιώργο, αλλά και όλα τα μέρη της Μ. Ασίας που μας ανήκαν, και μάλιστα από τον Εύξεινο Πόντο μέχρι την Σμύρνη. Όλα τα χαμένα μέρη μας, της χαμένες Πατρίδες... Κι ο πόλεμος, Γιώργο, θα αρχίσει από τα εξαμίλια."

Τότε, ο λοχαγός Γιώργος, που θυμήθηκε το χωριό Εξαμίλια της Κορινθίας, ρώτησε τον Γέροντα:
"Δηλαδή, από την Κόρινθο θ' αρχίσει ο πόλεμος, πάτερ;"
"Όχι, Γιώργο, ο πόλεμος δε θ' αρχίσει από την Κόρινθο, αλλά από τα 6 μίλια της θάλασσας, τα οποία ζητάνε οι τούρκοι. Ενώ εμείς (οι Έλληνες δηλαδή) ζητάμε τα 12 μίλια, τα οποία είναι και κατοχυρωμένα."

Και συνέχισε: "Θα γίνει μεγάλος πόλεμος, και την Ελλάδα θα τη βοηθήσει η ξανθή φυλή..." (εννοώντας, προφανώς, τους Ρώσους)!

Μετά από αυτά είναι δύσκολο να μην πιστέψεις τον Άγιο Παΐσιο! Έρχονται και τα υπόλοιπα!

Μετά από αυτά είναι δύσκολο να μην πιστέψεις τον Άγιο Παΐσιο! Έρχονται και τα υπόλοιπα! "Καταρχήν οι Τούρκοι θα μπουν σ' αυτό το νησί": Σοκαριστική προφητεία του Άγιου Παΐσιου!

Όλα πάνε τάκα-τάκα σύμφωνα με το σχέδιο του Αγίου Θεούμε την μόνη διαφορά που σήμερα ο Θεός πήρε το κατσαβίδι του και χαλάρωσε τα μπουλόνια της περιστροφής της γης για να τρέξουν τα πράγματα γρηγορότερα!

Που είναι οι αναλυτές και οι συζητητές του αιώνος του απατεώνος μας για να ερμηνεύσουν αυτά που γίνονται και πρόκειται να γίνουν άμεσα;

«Ο «ιός Ντόναλντ Τραμπ» απειλεί την Ιταλία και τη Γαλλία

Τo σοκ του Trump, μετά και το σοκ του Brexit, ήταν μόνο η αρχή. Η Ιταλία και μετά η Γαλλία απειλούν να στείλουν την Ευρωζώνη σε νέες περιπέτειες, με το ιταλικό δημοψήφισμα για τη συνταγματική μεταρρύθμιση τον επόμενο μήνα να κινδυνεύει να πυροδοτήσει μια πρωτοφανή πολιτική κρίση που θα απειλήσει το σύνολο του τραπεζικού κλάδου της Ευρωζώνης και θα στείλει τις αγορές σε αχαρτογράφητα νερά» «Όταν οι μέρες θα πλησιάζουν τότε…»: Προφητεία Γέροντα Παΐσιου για την επερχόμενη ελληνοτουρκική σύγκρουση

Σύμφωνα με την Ecstrat, εταιρεία συμβούλων πολιτικού κινδύνου, «η επιτυχία του Trump και το Brexit έχουν μαζικά επιταχύνει την πιθανή διάλυση της Ε.Ε. ίσως και για το επόμενο έτος, καθώς τα λαϊκιστικά κόμματα αποκτούν σημαντικό έδαφος».

Φάκελοι πάνε και έρχονται , η Αμερική με την ΕΕ ακονίζουν τα μαχαίρια τους.

«Πυρηνικά» κατά του προέδρου της ΕΕ από την πλευρά Τραμπ: Υπάρχει μεγάλος φάκελος στο FBI για τα «ξεπλύματα» της ιταλικής μαφίας από τον Γιουνκέρ»!

«Πυρ» κατά του προέδρου της ΕΕ, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, εξαπέλυσαν συνεργάτες του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μετά την επίθεση του τελευταίου στο νέο πρόεδρο τον οποίο χαρακτήρισε ως «αγεωγράφητο» Σοκ: Τι έλεγε ο Γέροντας Παΐσιος για τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο!

«Ο Γιουνκέρ ως πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου, είχε μετατρέψει το Δουκάτο σε παράδεισο φοροδιαφυγής, ένα είδος νησιών Καιμάν στην καρδιά της Ευρώπης.

Με την βοήθεια των φορολογικών αρχών της χώρας, μεγάλες ευρωπαϊκές και πολυεθνικές εταιρείες απέφευγαν να πληρώσουν τους φόρους που τους αναλογούσαν στην χώρα τους ή σε εκείνη όπου σημειώνουν το βασικό κύκλο εργασιών τους.

Πραγματικά δεν πρέπει να βάζει στο στόμα του το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ. Υπάρχει μεγάλος φάκελος για την δραστηριότητά του στο FBI, εξ όσων γνωρίζουμε»!

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Να μην έχουμε παράπονο, για όλα αυτά μας μίλησε ο αγαπημένος μας ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης πριν δεκαετίες. Κάποιοι κατάλαβαν, κάποιοι αμφέβαλλαν , κάποιοι χαμογέλασαν, κάποιοι λοιδόρησαν και χλεύασαν.

Τώρα όμως θα τα ζήσουμε και θα τα υποστούμε όλοι μας. "Η Αμερική θα ταΐσει όλο τον κόσμο, αλλά στο τέλος...": Ανατριχιαστική προφητεία από τον Άγιο Παΐσιο!

Από το εξαιρετικό και εκ καρδιάς σημείωμα ¨των λόγων του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ¨ του κ. Αθανάσιου Ρακοβαλή

«Έχουν περάσει περίπου …χρόνια από τότε που άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά τον γέροντα Παϊσιο να μας λέει ότι

ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ‘ΨΩΜΙΑ’ ΤΗΣ ΕΟΚ…ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ,

Αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται …σου λέει , τι γίνεται τώρα εδώ;… ο Χίτλερ σηκώνει πάλι κεφάλι; ..και θα την διαλύσουν…»

«Με αυτό το σημείωμα θέλω να μοιραστώ μαζί με τους άλλους Έλληνες και ‘εν Χριστώ αδελφούς μου’ την αισιοδοξία και την Θεϊκή σιγουρία που γεννούν τα λόγια του γέροντα στην ψυχή μου»

«Μας προείπε τα γεγονότα πριν συμβούν, ακριβώς για να μας δώσει θάρρος και κουράγιο όταν θα έρθει το μπουρίνι.»

«Τα πράγματα είναι δύσκολα και θα περάσουμε δύσκολα όπως μας προειδοποιούσε πριν από δεκαετίες ο γέροντας…. όμως η κατάληξη είναι καλή.»

«Βλέπεις σε μερικούς δεν συμφέρει να υπάρχει η Ελλάδα…. "Η Τουρκία θα εκμεταλλευτεί ότι η Ελλάδα...": Σοκαριστική επιβεβαίωση προφητείας του Άγιου Παΐσιου!

σήμερα οι φίλοι μας θέλουν να μας ‘τσαλακώσουν’ και οι εχθροί μας να μας ξεσκίσουν… δεν πειράζει όμως, έχουν οι άνθρωποι τα σχέδιά τους έχει και ο Θεός τα δικά Του… έλεγε με νόημα.»

«Σε άλλη περίσταση είπε Θα φέρει ο Θεός έτσι τα συμφέροντα των μεγάλων ώστε στο τέλος θα μας βοηθήσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι»

«Προϋπόθεση όμως για να δεχθούμε την Θεία βοήθεια είναι η μετάνοια του ελληνικού λάου, γιατί σήμερα έχουμε πιάσει πάτο από όλες τις απόψεις αλλά κυρίως ηθικά και πνευματικά. Όλοι και οι άρχοντες και ό λαός»

«Η απομάκρυνση του λαού από την διδασκαλία του Χριστού και από την Εκκλησία Του, έχει φέρει την ηθική κατάντια και αυτή με την σειρά της την διαφθορά, την διάλυση του κράτους και την οικονομική χρεοκοπία….»

«Όμως ο γέροντας ευελπιστούσε ότι θα μετανοήσουμε…. Έλεγε σήμερα οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακούσουν για τον Χριστό… έχω δουλεία, λένε και σου γυρίζουν την πλάτη…. όμως θα συμβούν γεγονότα που θα συνταραχθούν τα έθνη, δεν θα είναι η Δευτέρα παρουσία αλλά θα είναι Θεία επέμβαση στη ιστορία της ανθρωπότητας…. μετά από αυτό θα σε τραβάνε από το μανίκι και θα λένε …έλα εδώ να μας πεις τι ξέρεις για τον Χριστό»

«Θα γεμίσουν οι δρόμοι εκκλησάκια και τα λεωφορεία εικονίτσες…. μου είπε κάποτε που τον ρώτησα γεμάτος στεναχώρια για την πνευματική μας κατάντια.»

«Ας εργασθούμε λοιπόν προς αυτή την κατεύθυνση, με ελπίδα και θάρρος, ο καθένας από το πόστο του και ανάλογα με τις δυνάμεις που διαθέτει»

«Βλέπεται η Ελλάδα δεν παράγει αυτοκίνητα, αλλά ακόμα ‘βγάζει’ Αγίους… εδώ βρίσκεται η αξία της, στην ζωντανή ορθόδοξη παρά δοσή της, που ακόμα και σήμερα ‘βγάζει’ ΑΓΊΟΥΣ…ότι πολυτιμότερο δηλαδή.»

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share