Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

"Έρχεται μεγάλη πείνα στην Ελλάδα- Θα κλείσουν μαγαζιά και..": Η σοκαριστική προφητεία που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε!

Ανατριχιαστική!

21 Σεπτεμβρίου 2019 09:38

"Θα κλείσουν μαγαζιά και... θα έρθει μεγάλη πείνα στην Ελλάδα!" Αυτή είναι η ανατριχιαστική προφητεία που επιβεβαιώθηκε! Την ξέρατε;

Ο σεπτός Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Λαρίσης π. Σεραφείμ Δημόπουλος, ήταν πραγματικά «ένας ασκητής στον σύγχρονο κόσμο» με πολλά θαυμαστά σημεία της Χάριτος του Θεού στην οσιακή του ζωή και στην φιλάνθρωπη δράση του, με έκδηλο το θεόσδοτο χάρισμα των ιάσεων, της προόρασης, καθώς και της προφητείας. Μια από τις συγκλονιστικότερες προφητείες του, η οποία επιβεβαιώθηκε στις μερες μας καταγράφεται στο βιβλίο «Ασκητές μέσα στον κόσμο», Τομ. β΄, Βιογραφία κδ΄, σελ. 350, 368, 370 και 371–372. "Μετά τον σεισμό στην Αθήνα θα ακολουθήσει...": Σοκαριστική προφητεία από τον Άγιο Παΐσιο!

προφητείες

Έλεγε κάποτε ο, γεμάτος φωτισμό και Χάρη Θεού, ο Γέροντας: «Ήρθε εδώ μία παρέα Προτεστάντες. Εξωτερικά, έδειχναν πολύ φιλικοί και μου έλεγαν για τους αγαθούς σκοπούς και τα σχέδιά τους. Έκανα προσευχή και “μπήκα” μέσα στην σκέψη τους. Απ’ έξω φαινόντουσαν σαν αρνιά. Και μέσα τους ήταν λύκοι! Παμπόνηροι άνθρωποι!».

Οι προφητείες που επιβεβαιώθηκαν:

Κάποιος ιερέας πήγε και είπε στον π. Σεραφείμ ότι έχουμε καλόν Αρχιεπίσκοπο τον μακαριότατο Χριστόδουλο (Παρασκευαΐδη, από την Ξάνθη, 1939–2008) και αυτός απάντησε: «Καλός, είναι! Ανακατεύεται στα ποδάρια των πολιτικών· αλλά, να ξέρεις, δεν θα ζήσει πολλά χρόνια!». Και, πράγματι· ενώ ήταν υγιής ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, ξαφνικά σε λίγο “αρρώστησε” και εκοιμήθη…

Το 2007, σε μία συζήτηση αποκάλυψε τα εξής σε πνευματικό του τέκνο (τον π. Παύλο Τσουκνίδα): «Έρχεται, όπου νά ’ναι, μεγάλη κρίση στην Ελλάδα. Θα κλείσουν μαγαζιά, θα απολυθούν υπάλληλοι, θα κλείσουν μαγαζιά και επιχειρήσεις. Μη ρωτάς τι πείνα έρχεται! Πάνε αυτά που ήξεραν (εξαλλοσύνες, σπατάλες, καλοπέραση…)! Το ψωμί, τώρα το πετάνε! Όμως σ’ αυτήν την κρίση που έρχεται –θα είναι παγκόσμια βέβαια– αλλά στην Ελλάδα θα είναι μεγαλύτερη· θα πουν το “ψωμί–ψωμάκι’”! Δουλειές, δεν θα υπάρχουν. Έρχεται φτώχεια και πείνα, πάτερ Παύλε! Σου το λέω, να το ξέρεις!». "Για την Κύπρο θα ξεκινήσει ο νέος και τελευταίος Παγκόσμιος πόλεμος": Ανατριχιάζει προφητεία Μοναχού!

προφητείες

Ο π. Σεραφείμ Δημόπουλος, με την καθάρια δύναμη του Αγίου Πνεύματος που ενοικούσε μέσα του, είχε προειδοποιήσει πολύ χαρακτηριστικά έναν πολύτεκνο οικογενειάρχη, ο οποίος στις αρχές του 2008 θέλησε να ζητήσει «ευλογία» από τον Γέροντα για να αρχίσει να κτίζει κάτι για τα παιδιά του. Και ο Γέροντας π. Σεραφείμ, του απάντησε: «Όχι, παιδί μου! Ν’ ασχοληθείς με την γη για να ζήσεις τα παιδιά σου. Γιατί, να! Θα κοιμηθούμε ένα βράδυ και θα τα έχουμε όλα. Και το πρωί θα ξυπνήσουμε και δεν θα έχουμε τίποτε!».

Στο βιβλίο του με τίτλο «Ρήματα Ζωής», έγραψε χαρακτηριστικά ο μακαριστός πατήρ Σεραφείμ: «Όλοι διαισθανόμαστε ότι τα χρόνια της αφθονίας και του πλούτου γρήγορα θα παρέλθουν και ο άνθρωπος θα βρεθεί σε εποχές πόνου και στερήσεων».

[Από το βιβλίο: «Ασκητές μέσα στον κόσμο», Τομ. β΄, Βιογραφία κδ΄, σελ. 350, 368, 370 και 371–372.

Προφητεία κόλαφος: "Έρχεται το τέλος του κόσμου στις 23 Σεπτεμβρίου..."

Η ανατριχιαστική προφητεία που δεν επιβεβαιώθηκε και αφορούσε το τέλος του κόσμου στις 23 Σεπτεμβρίου του 2017!

Κάποιοι άνθρωποι ανησυχούν – ή ενθουσιάζονται – με μια θεωρία που υποστηρίζει ότι ο κόσμος θα καταστραφεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2017. Ξέρουμε: δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο – η πιο πρόσφατη αντίστοιχη προφητεία ήταν αυτή του ημερολογίου των Μάγιας.

Ωστόσο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν εναγωνίως και πιστεύουν ότι στις 23 Σεπτεμβρίου θα έρθει το αναπόφευκτο βιβλικό τέλος του κόσμου – σε λιγότερο από μία εβδομάδα δηλαδή.

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr: "Οι Τούρκοι ήρθαν, οι Γερμανοί ήθραν, θα έρθουν και οι...": Σοκαριστική προφητεία της Πυθίας για το μέλλον της Ελλάδας!

Η θεωρία αυτή, η οποία ονομάζεται “Revelation 12 Sign”, εστιάζει σε μια φερόμενη αλλαγή των αστερισμών η οποία, με βάση κάποιες ερμηνείες, φαίνεται να ταιριάζει πολύ με αυτά που αναφέρονται στην Βίβλο.

«Οι υπέρμαχοι αυτής της αλλόκοτης θεωρίας λένε ότι οι γυναίκες που αναφέρονται στην προφητεία αντιπροσωπεύουν τον αστερισμό της Παρθένου, ενώ το στέμμα από αστέρια αντιπροσωπεύει τον Λέοντα.

Το φεγγάρι που αναφέρεται θεωρείται ότι βρίσκεται κάτω από τα πόδια της Παρθένου και στις 23 Σεπτεμβρίου ο ήλιος θα περάσει από το αστερισμό – εκπληρώνοντας την αναφορά της “ντυμένης με τον ήλιο”», σύμφωνα με την Daily Mail.

Το περιστατικό πιστεύεται ότι αντικατοπτρίζει την προφητεία για το τέλος του κόσμου όπως περιγράφεται στην Βίβλο, ειδικά στο Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο, 14: 1-3. Σε αυτούς τους στίχους, οι Χριστιανοί που έζησαν αναμάρτητη ζωή θα υψωθούν στον ουρανό από τον Χριστό, ενώ οι αμαρτωλοί θα μείνουν στην Γη και θα υπομείνουν την αποκάλυψη.

Διαβάστε την συνέχεια στο Athesmagazine.gr: «Όταν οι μέρες θα πλησιάζουν τότε…»: Προφητεία Γέροντα Παΐσιου για την επερχόμενη ελληνοτουρκική σύγκρουση

Η προφητεία πιστεύεται ότι θα συμβεί σε δύο μέρη, χωρισμένα από μία περίοδο 7 ημερών με δοκιμασίες, στην οποία ο Αντίχριστος θα βασιλέψει στον πλανήτη. Υπάρχουν αντίστοιχες αναφορές που υποστηρίζουν την θεωρία του Αρμαγεδδών.

Στην Α” επιστολή προς Θεσσαλονικείς, 4:16-17, οι καλοί Χριστιανοί λέγεται ότι θα υψωθούν στα σύννεφα από τον Θεό. Στο Κατά Πέτρον Ευαγγέλιο, 3:10, λέει «Αλλά η ημέρα του Κυρίου θα έρθει σαν κλέφτης τη νύχτα, στην οποία οι ουρανοί θα ανοίξουν με ένα μεγάλο θόρυβο, και τα στοιχεία της φύσης θα λιώσουν από την έντονη θερμότητα, τόσο η γη όσο και τα έργα που είναι μέσα της θα καούν».

Ωστόσο, δεν αποδέχονται όλοι οι Χριστιανοί την ίδια ερμηνεία για την ημέρα της κρίσης, αμφισβητώντας την ορθότητα της. Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι ανάμικτες.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share