Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

10 Επτασφράγιστα μυστικά πίσω από τις εμφανίσεις της Νταϊάνα που θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε!

Θα σοκαριστείτε μόλις τα δείτε!

13 Σεπτεμβρίου 2019 22:10
10 Επτασφράγιστα μυστικά πίσω από τις εμφανίσεις της Νταϊάνα που θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε!

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν πολύ γνωστή για το στυλ της και για τις τάσεις που ξεκινούσε. Αλλά κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της είναι εκείνες που ελάχιστοι πρόσεξαν – οι μικρές λεπτομέρειες είναι που την έκαναν να ξεχωρίσει. «Σχεδιάζει αυτοκινητιστικό ατύχημα»: Αποκάλυψη για την δολοφονία της Νταϊάνα!

Από την αγάπη της για το μπλε eyeliner μέχρι τα κοσμήματα που χρησιμοποιούσε, δείτε τις στιλιστικές στιγμές της που δεν παρατηρήσατε.

Το κολιέ με το αρχικό της

Η αγάπη της για τα χρωματιστά καλσόν.

Εκείνη η φορά που φόρεσε δύο ρολόγια σε ένα καρπό.


Όταν δεν φοβήθηκε να φορέσει αυτό το καλσόν.

Η Νταϊάνα συνδύαζε το συντηρητικό με το μοντέρνο και τα καλσόν της είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα.

Το τυχερό της βραχιόλι.

Είχε πάνω τα αρχικά των παιδιών της καθώς και ένα «X» για να γιορτάσει τα 10 χρόνια που έκλεισε με τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Όταν ξεκίνησε την τάση με τα δαχτυλίδια στο μικρό δάχτυλο.

Εκείνη η φορά που είχε φορέσει το κολιέ της ανάποδα.

Και η φορά που είχε φορέσει αταίριαστα γάντια.

Η αφιέρωση στην Βασίλισσα.

Σε επίσημες περιστάσεις, η Νταϊάνα φορούσε μία καρφίτσα στο φόρεμά της. Εάν κοιτάξετε καλύτερα θα δείτε πως είναι μία εικόνα της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Το χρωματιστό της Eye Liner

Το αγαπημένο της χρώμα ήταν το μπλε.

Το πουλόβερ της με το μαύρο πρόβατο.

Όταν έκανε μόδα τα γυαλιά.

Ενώ δεν είχε κάποιο πρόβλημα με τα μάτια της και δεν φορούσε γυαλιά, άρχισε να τα φοράει για χάρη της μόδας.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτά τα αντικείμενα κρατούσε μέσα στο φέρετρο!

Ξέρετε ποια ήταν τα αντικείμενα που κρατούσε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα μέσα στο φέρετρο;

Σύμφωνα με την Μίρορ, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστός ο θάνατός της ο βοηθός της Paul Burrell κλήθηκε να πάει ορισμένα αντικείμενα στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Λίγες ημέρες πριν την 20η επέτειο του θανάτου της «θλιμμένης πριγκίπισσας», και βγαίνουν στο φως περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατό της αλλά και λίγες ώρες μετά. Αν και έχουν περάσει δύο δεκαετίες από τον απροσδόκητο θάνατό της, του συντρόφου της Ντόντι Αλ Φαγέντ αλλά και του οδηγού, (μοναδικός επιζών ήταν ο σωματοφύλακάς της), τα μυστικά και οι αποκαλύψεις δεν φαίνεται να σταματούν. Ανατριχίλα με τη νεκρή Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Δεν πέθανε από τα τραύματα του τροχαίου αλλά...

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε, τι έβαλαν στα χέρια της νεκρής πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ο βοηθός της, ο Paul Burrell έψαξε στο διαμέρισμά της βρήκε ένα ροζάριο που της είχε δώσει η μητέρα Τερέζα πάνω σε ένα μικρό αγαλματάκι της Παναγίας και το πήρε μαζί με κάποια προϊόντα μακιγιάζ της, ένα μαύρο μάλλινο φόρεμα τριών τετάρτων και μαύρα παπούτσια τα οποία και πήγε στο νοσοκομείο.

Δόθηκαν σε νοσοκόμα τα ρούχα και τα προϊόντα και ζητήθηκε να της βάλουν το ροζάριο της μητέρας Τερέζα στα χέρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Εκτός από το ροζάριο έβαλαν στα χέρια της και μια φωτογραφία των γιων της. Μια φωτογραφία που είχε πάντα μαζί στην τσάντα της.

Αποκάλυψη σοκ για την Νταϊάνα: Παρενοχλούσε σεξουαλικά τον...

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο χωρισμός της με τον εκατομμυριούχο εραστή της, Όλιβερ Όαρ την απογοήτευσε με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να τον εκδικηθεί κάνοντάς του «καψώνια» μέσω... τηλεφώνου.

Συνεχίζει να απασχολεί τον διεθνή τύπο η περίπτωση της δημοφιλούς πριγκίπισσας Νταϊάνα, ακόμη και 21 χρόνια μετά τον θάνατό της.

Φιλικό πρόσωπο της Νταϊάνα δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Mirror ότι η πριγκίπισσα απογοητεύτηκε πολύ όταν την παράτησε ένας εραστής της, ο εκατομμυριούχος Όλιβερ Όαρ και έκανε πολλές προσπάθειες για να τον εκδικηθεί. Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Στο φως αδημοσίευτες φωτογραφίες από... τρυφερές στιγμές!

«Η Νταϊάνα ήταν πολύ άτακτη. Πήγαινε στο σπίτι του, πάρκαρε απ' έξω και τηλεφωνούσε στο σταθερό του τηλέφωνο από το κινητό της. Το έκανε μέσα στη νύχτα για να βλέπει τα φώτα του σπιτιού να ανάβουν και τον ίδιο να τρέχει να απαντήσει στο τηλέφωνο. Έμενε εκεί για ώρες, παρακολουθώντας τον και τηλεφωνώντας», δήλωσε το φιλικό πρόσωπο της πριγκίπισσας.

Η Νταϊάνα πάντως φέρεται να ήξερε πολύ καλά ότι ο Όαρ δεν σκόπευε να παρατήσει τη γυναίκα του, όμως «δεν ήταν συνηθισμένη να μην περνάει το δικό της» και για αυτόν τον λόγο «ευχαριστιόταν να τον ενοχλεί και να του θυμίζει την ύπαρξή της», εξηγεί το φιλικό πρόσωπο.

«Ζήτησε ακόμη και από το προσωπικό της να τηλεφωνεί στο σπίτι του για εκείνη. Έλεγε "πάρε αυτό το τηλέφωνο και κλείσε". Η Νταϊάνα έπαιζε παιχνίδια στη σχέση όμως το ευχαριστιόταν. Εκείνος έπαιζε με τη φωτιά όταν άρχισε να βγαίνει με μια πριγκίπισσα και έπρεπε να γνωρίζει ότι μπορεί να καεί», κατέληξε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η Νταϊάνα και ο Όλιβερ Όαρ είχαν μια θυελλώδη σχέση που τελείωσε όταν εκείνος αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη γυναίκα του.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share