Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη σοκ για την Νταϊάνα: Παρενοχλούσε σεξουαλικά τον...

Μαρτυρία σοκ!

9 Σεπτεμβρίου 2019 14:34
Αποκάλυψη σοκ για την Νταϊάνα: Παρενοχλούσε σεξουαλικά τον...

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο χωρισμός της με τον εκατομμυριούχο εραστή της, Όλιβερ Όαρ την απογοήτευσε με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να τον εκδικηθεί κάνοντάς του «καψώνια» μέσω... τηλεφώνου.

Συνεχίζει να απασχολεί τον διεθνή τύπο η περίπτωση της δημοφιλούς πριγκίπισσας Νταϊάνα, ακόμη και 21 χρόνια μετά τον θάνατό της.

Φιλικό πρόσωπο της Νταϊάνα δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Mirror ότι η πριγκίπισσα απογοητεύτηκε πολύ όταν την παράτησε ένας εραστής της, ο εκατομμυριούχος Όλιβερ Όαρ και έκανε πολλές προσπάθειες για να τον εκδικηθεί. Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Στο φως αδημοσίευτες φωτογραφίες από... τρυφερές στιγμές!

«Η Νταϊάνα ήταν πολύ άτακτη. Πήγαινε στο σπίτι του, πάρκαρε απ' έξω και τηλεφωνούσε στο σταθερό του τηλέφωνο από το κινητό της. Το έκανε μέσα στη νύχτα για να βλέπει τα φώτα του σπιτιού να ανάβουν και τον ίδιο να τρέχει να απαντήσει στο τηλέφωνο. Έμενε εκεί για ώρες, παρακολουθώντας τον και τηλεφωνώντας», δήλωσε το φιλικό πρόσωπο της πριγκίπισσας.

Η Νταϊάνα πάντως φέρεται να ήξερε πολύ καλά ότι ο Όαρ δεν σκόπευε να παρατήσει τη γυναίκα του, όμως «δεν ήταν συνηθισμένη να μην περνάει το δικό της» και για αυτόν τον λόγο «ευχαριστιόταν να τον ενοχλεί και να του θυμίζει την ύπαρξή της», εξηγεί το φιλικό πρόσωπο.

«Ζήτησε ακόμη και από το προσωπικό της να τηλεφωνεί στο σπίτι του για εκείνη. Έλεγε "πάρε αυτό το τηλέφωνο και κλείσε". Η Νταϊάνα έπαιζε παιχνίδια στη σχέση όμως το ευχαριστιόταν. Εκείνος έπαιζε με τη φωτιά όταν άρχισε να βγαίνει με μια πριγκίπισσα και έπρεπε να γνωρίζει ότι μπορεί να καεί», κατέληξε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η Νταϊάνα και ο Όλιβερ Όαρ είχαν μια θυελλώδη σχέση που τελείωσε όταν εκείνος αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη γυναίκα του.

Ποια Νταϊάνα και ποια Καμίλα; Με ποια είχε σχέση ο Πρίγκιπας Κάρολος;

Μια απίστευτη αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας, χωρίς, ωστόσο πολλές λεπτομέρειες.

Ο πρίγκιπας Κάρολος πριν γνωρίσει την Νταϊάνα – την οποία και παντρεύτηκε- είχε κρυφή σχέση με την αδελφή της, Σάρα.

Η σχέση αυτή δεν κράτησε πολύ, αφού εκείνη δεν ήθελε να τον παντρευτεί εάν γινόταν βασιλιάς της Αγγλίας.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο δημοσιογράφος της Mirror, Τζέιμς Γουίτακερ, αναφέροντας: «Η Σάρα ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής για τον σύντροφό της και μου είπε ότι δεν θα παντρευόταν τον Κάρολο αν γινόταν βασιλιάς της Αγγλίας. Αυτό για μένα ήταν μια μεγάλη είδηση και η Σάρα φαινόταν ευχαριστημένη που ήμουν πρόθυμος να την μοιραστώ με τον κόσμο».

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Βόμβα: Ο μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνας αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι!

Όταν ο Κάρολος κατάλαβε πως η Σάρα είχε μιλήσει στον δημοσιογράφο στο θέρετρο που έκανα μαζί διακοπές τότε της είπε: «Μόλις έκανες κάτι απίστευτα ηλίθιο».

Ο Κάρολος δεχόταν πιέσεις από την μητέρα του Ελισάβετ να παντρευτεί και έτσι όταν γνώρισε την Νταϊάνα ήταν σίγουρος πως θα κάνει σύντομα το χατίρι της μητέρας του.

Μάλιστα, η Σάρα ήταν εκείνη που τους κανόνισε το πρώτο ραντεβού και μάλιστα έδειχνε ικανοποιημένη από την εξέλιξη της σχέσης τους.

Τέσσερα χρόνια μετά, το 1981, η Νταϊάνα έγινε η πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο ενώ η λαίδη Σάρα παντρεύτηκε τον Νιλ ΜακΚορκοντέιλ.

Η Νταϊάνα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο! Αποκαλύψεις φωτιά!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει πριν το τροχαίο. Ανατροπή βόμβα με τον θάνατο της Νταϊάνα: Αυτή ήταν η πραγματική αιτία του δυστυχήματος!

Πρόκειται για μια γυναίκα που κέρδισε τη συμπάθεια μιας τεράστιας μερίδας κόσμου και αγαπήθηκε πολύ από τους πολίτες. Ο ταραχώδης βίος της, που ξεκίνησε από τον γάμο της και μετά, αφενός, «λατρεύτηκε» από τα ταμπλόιντς που είχαν γίνει η σκιά της και, αφετέρου, έφερε τον κόσμο ακόμη πιο κοντά της, αφού στο πρόσωπό της είδαν έναν προσιτό, αλλά και καταπιεσμένο άνθρωπο.

Με τον Κάρολο απέκτησαν δυο παιδιά, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι. Ο πολυκύμαντος γάμος τους κατέρρευσε, ωστόσο η Πριγκίπισσα Νταϊάνα συνέχισε να έχει επιρροή και να γίνεται ένα διεθνές σύμβολο. Αφοσιώθηκε στις φιλανθρωπίες, κερδίζοντας ακόμη περισσότερο θαυμασμό και αγάπη, ενώ παράλληλα το εκλεπτυσμένο στυλ της υπαγόρευε τις τάσεις της μόδας.

Σκοτώθηκε σε αμφιλεγόμενο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, στις 31 Αυγούστου 1997. Μετά τον θάνατό της ο τότε πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Τόνι Μπλερ, την χαρακτήρισε ως «πριγκίπισσα του λαού». Η μαζική θλίψη, οι έντονες αντιδράσεις θρήνου και το βαρύ πένθος που πυροδοτήθηκαν από τον θάνατό της, απέδειξαν πως ήταν ένας εύστοχος χαρακτηρισμός.

Οι επίμαχες κασέτες
Ο γάμος της Lady D με τον Κάρολο ήταν ταραχώδης και είχε πολλά προβλήματα. Από τη μία πλευρά, η παράλληλη εξωσυζυγική σχέση του άντρα της με την Καμίλα Πάρκερ Μπόοουλς και, από την άλλη, η πίεση που δεχόταν η Νταϊάνα στην προσπάθειά της να προσαρμοστεί στον τρόπο ζωής και τη νοοτροπία της βασιλικής οικογένειας, της δημιούργησαν μεγάλη αναστάτωση, η οποία εκδηλώθηκε με διάφορους τρόπους.

Το 1991, η Πριγκίπισσα μη αντέχοντας άλλο την αδιαφορία του συζύγου της και την γενικότερη στρεσογόνα κατάσταση στην οποία βρισκόταν, άρχισε να εξομολογείται με λεπτομέρειες τα προβλήματα του γάμου της, τα περιστατικά που βίωνε και τη ζωή της στο παλάτι, σε κασέτες που έστελνε στον συγγραφέα Άντριου Μόρτον. Τα συγκλονιστικά συμβάντα των περίφημων διηγήσεων της από τις κασέτες, έγιναν βιβλίο μετά τον θάνατό της.

Επίσης ξέρετε το λάθος που έκανε η Νταϊάνα στον γάμο της: Αποκάλεσε τον Κάρολο…

Η Νταϊάνα εξομολογείται στις κασέτες αυτές τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπιζε και το πώς, ενώ όλοι στο παλάτι γνώριζαν πως υπέφερε από βουλιμία, κανείς δεν προσπαθούσε να τη βοηθήσει. Περιγράφει την μοναξιά της και την απομόνωση που ένιωθε, τους καβγάδες με τον Κάρολο και την απέραντη θλίψη της καθόλη τη διάρκεια του γάμου της. Αξιοσημείωτα είναι κάποια τραγικά περιστατικά που αναφέρει, όπως είναι οι απόπειρες αυτοκτονίας της, καθώς και όταν έπεσε από τις σκάλες επίτηδες όταν ήταν 4 μηνών έγκυος για να τραβήξει την προσοχή του συζύγου της.

Οι επίμαχες κασέτες προβλήθηκαν το 2004 από το αμερικανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NBC με τίτλο «Princess Diana: The secret tapes».

«Σχεδιάζει αυτοκινητιστικό ατύχημα»: Αποκάλυψη για την δολοφονία της Νταϊάνα!

22 χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που άλλαξε για πάντα την Αγγλία – Την ημέρα που βρήκε τραγικό θάνατο η Πριγκίπισσα Νταϊάνα – Ένα γράμμα στον «έμπιστό» της, βάζει ξανά «φωτιά» στο Παλάτι – «Έβλεπε» σχέδιο εξόντωσής της από τον Κάρολο, για να μπορέσει να παντρευτεί την… νταντά των παιδιών τους – Η ανάκριση, το βιβλίο με το -για χρόνια στο «σκοτάδι»- γράμμα και οι φωτογραφίες της τραγωδίας που στοιχειώνουν την βρετανική κοινωνία – Όλο το χρονικό του θανάτου της «πριγκίπισσας του λαού»

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα φέρεται να ισχυρίστηκε πως πίστευε ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος σχεδίαζε «ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό μου», το οποίο θα την άφηνε με σοβαρό εγκεφαλικό πρόβλημα.

Αυτό θα του επέτρεπε «να παντρευτεί», φέρεται να έγραψε η «πριγκίπισσα του λαού», η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στις 31 Αυγούστου του 1997, δηλαδή πριν από ακριβώς 22 χρόνια.

Το γράμμα αυτό φέρεται να έγραψε στον πρώην μπάτλερ της, Paul Burrell, μόλις 10 μήνες πριν πεθάνει στο δυστύχημα στο Παρίσι, με τις αποκαλύψεις να φέρνει στο «φως» ο Independent.

Ο κ. Burrell κράτησε το γράμμα αυτό στο «σκοτάδι» μέχρι το 2003, όταν και το αποκάλυψε στο βιβλίο του, με τίτλο «A Royal Duty». Σε αυτό, ισχυρίζεται πως η Πριγκίπισσα Νταϊάνα του το είχε δώσει ως δικλείδα ασφαλείας.

Γράφει ότι του είπε πως σκόπευσε να το δημοσιεύσει και πως εκείνος θα έπρεπε να το κρατήσει «για καλό και για κακό».

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε γράψει το γράμμα μόλις δύο μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Πρίγκιπα Κάρολο, το 1996. Σε αυτό, ισχυρίζονταν πως πίστευε ότι υπήρχε σχέδιο για «ένα ατύχημα στο αυτοκίνητό του, πρόβλημα με τα φρένα και σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι».



Λίγο μετά, τον Αύγουστο του 1997, ταξίδευε με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ, στο πίσω κάθισμα μιας Μερσεντές που οδηγούσε ένας σοφές και η οποία τράκαρε στην γέφυρα Pont de l’Alma, στο Παρίσι.

Ο Ντόντι Αλ Φαγέντ και ο σοφέρ του, Henri Paul, πέθαναν στο σημείο. Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο σωματοφύλακας του συντρόφου της, Trevor Rees-Jones, τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Pitie-Salpetriere.

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα του δυστυχήματος και οι γιατροί προσπάθησαν να την επαναφέρουν στο νοσοκομείο, πριν τελικά αφήσει την τελευταία της πνοή. Ο σωματοφύλακας ήταν ο μόνος επιζών.

Οι γαλλικές Αρχές διέταξαν έρευνα, η οποία το 1999 απεφάνθη πως ο σοφέρ είχε καταναλώσει ένα… κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ και προκάλεσε την σύγκρουση επειδή οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα.

Οι θεωρίες συνωμοσίας, βέβαια, δεν «έσβησαν» ποτέ. Πολλοί δεν πίστεψαν και δεν πιστεύουν ακόμη την «επίσημη» εκδοχή, με τις πιο ακραίες φωνές να μιλούν ανοιχτά για σχέδιο εξόντωσης της πλέον αγαπητής Πριγκίπισσας του βρετανικού λαού. Ένα σχέδιο που είχε εκπονήσει το ίδιο το Παλάτι.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ανατριχιαστικό: Πώς η νεκρή πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν "παρούσα" στον γάμο του του πρίγκιπα Χάρι!

Διαβάστε περισσότερα θέματα retromania στο Athensmagazine.gr.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share