Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Από σερβιτόρα και πρώην τοξικομανής έγινε πριγκίπισσα! Αυτή είναι η σκοτεινή της ιστορία!

Η ιστορία της Μέτε Μάριτ

5 Σεπτεμβρίου 2019 11:15
Από σερβιτόρα και πρώην τοξικομανής έγινε πριγκίπισσα! Αυτή είναι η σκοτεινή της ιστορία!

Τελικά το παραμύθι της Σταχτοπούτας μπορεί να είναι αληθινό! Η Μέτε Μάριτ πριν γίνει πριγκίπισσα ήταν σερβιτόρα και τοξικομανής. Η σκοτεινή της ιστορία θα σας συγκλονίσει.

Η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ της Νορβηγίας είναι η ζωντανή απόδειξη πως η αγάπη μπορεί να αφήσει πίσω της οποιοδήποτε σκοτεινό προηγούμενο, να ξορκίσει δαίμονες και να χαρίσει απλόχερα δεύτερες ευκαιρίες σε εκείνους που θα χτυπηθούν από τα βέλη του έρωτα. Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε να μιλάει με την αδερφής της πριγκίπισσα Μαργαρίτα!

Η ξανθιά Μέτε Μάριτ αρκετά χρόνια πριν γνωρίσει τον διάδοχο του νορβηγικού θρόνου είδε τον εαυτό της να φτάνει στα άκρα, ζώντας μία πραγματικότητα βουτηγμένο στην φτώχεια, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ενώ το 2010, την χρονιά που ο πρίγκιπας Χαακόν δήλωσε δημόσια πως θέλει να την παντρευτεί, είχε ήδη έναν γιο τεσσάρων χρονών.

Στην περίπτωση της Μέτε Μάριτ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρέα με το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων της Νορβηγίας δεν έδειξαν τον αντίστοιχο ενθουσιασμό με αυτό της κοινής γνώμης στη Μεγάλη Βρετανία όταν ο Χάρι εμφάνισε για πρώτη φορά τη Μέγκαν. Μάλιστα, δεν ήταν καθόλου λίγοι όσοι πίστεψαν πως ο διάδοχος θα υποκύψει τελικά στις πιέσεις που του ασκούσε η θέση του και το πρωτόκολλο και θα παραιτηθεί από τα δικαιώματα του στον θρόνο προκειμένου να την κάνει γυναίκα του. Το κορίτσι με το σκληρό παρελθόν όμως βρήκε ξαφνικά έναν ανέλπιστο σύμμαχο: την βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας, που την καλοδέχθηκε και αποφάσισε να επιτρέψει στον Haakon να ζήσει με την γυναίκα που αγαπά.

Σήμερα η Μέτε Μάριτ είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στη χώρα της, με την ίδια να είναι έτοιμη να αναλάβει χρέη βασίλισσας όταν έρθει η ώρα, επιδιώκοντας να μιλάει πια όσο το δυνατόν λιγότερο για το παρελθόν της. Ένα νέο δεδομένο όμως φαίνεται πως έρχεται να δυσκολέψει από την αρχή την ζωή της, καθώς η μελλοντική μονάρχης διαγνώστηκε τον Οκτώβριο του 2018 με μία πολύ σπάνια ασθένεια στους πνεύμονες, τα συμπτώματα της οποίας χειροτερεύουν αισθητά με το πέρασμα του χρόνου, ενώ δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, κάποια γνωστή θεραπεία. Η συγκεκριμένη πάθηση προκαλεί σημαντικές αλλαγές στην λειτουργεία των πνευμόνων, οι οποίες δεν σχετίζονται με κάποιον τρόπο με το περιβάλλον ή τις κλιματικές συνθήκες. Θρήνος στο παλάτι: Πέθανε η πριγκίπισσα μετά από καρκίνο!

Κι ενώ οι έρευνες σχετικά με την συγκεκριμένη, σπάνια πάθηση συνεχίζονται χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα, η Μέτε Μάριτ δίνει τον δικό της αγώνα προκειμένου να μην αφήσει την ασθένεια της να επηρρεάσει σημαντικά τη ζωή της παρά το γεγονός ότι το ιατρικό συμβούλιο του Παλατιού έχει καταλήξει πως η εν λόγω πάθηση περιορίζει σε βάθος χρόνου σημαντικά τη ζωή του ασθενή.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share