Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άλλος άνθρωπος: Δείτε πως είναι η Πετρούλα που έλεγε τον καιρό σήμερα!

Τη θυμάστε;

2 Σεπτεμβρίου 2019 14:58
Άλλος άνθρωπος: Δείτε πως είναι η Πετρούλα που έλεγε τον καιρό σήμερα!

Άλλος άνθρωπός έχει γίνει η Πετρούλα που πριν κάποια χρόνια μας έλεγε τον καιρό με τον δικό της μοναδικό τρόπο στο κανάλι του STAR! Εσείς την θύμάστε; Δείτε πως είναι μετά από τόσο χρόνια και τι κάνει σήμερα...

Η Πετρούλα Κωστίδου, εδώ και μερικά χρόνια, έχει πραγματοποιήσει ολική στροφή την καριέρα της, Με διαφορετικό χρώμα μαλλιών πλέον, αλλά και φιλοσοφία ζωής, η αγνώριστη Πετρούλα είχε μιλήσει τελευταία φορά στα «Αποκαλυπτικά» για τη νέα πορεία που επιχειρεί να δώσει στην καθημερινότητά της.

«Έχω κάνει πλέον διαφορετικές επιλογές, δεν είναι ότι δεν αγαπάω την τηλεόραση, απλά τώρα κάνω άλλα πράγματα, γράφω ένα βιβλίο. Αν δεν τα είχα κάψει, δεν θα τα άλλαζα τα μαλλιά μου, πάλι καλά που τα έκαψα, μου αρέσει περισσότερο το καστανό! Δεν μετανιώνω τίποτα! Είδα ότι κάτι λείπει, και ήταν αν δώσω λίγο περισσότερη προσοχή στην ψυχή μου!

Δεν βλέπω πλεόν τηλεόραση! Έχω πετάξει από πάνω μου πολλά κιλά κόμπλεξ και ανασφάλειες! Έχω κάνει πλαστική στο στήθος, έχει καμιά δεκαριά χρόνια! Έχω 7 χρόνια σχέση, και αν δεν μπορώ να κάνω παιδί, θα με ενδιέφερε να υιοθετήσω! Έβγαλα ένα ποσό που μου επιτρέπει να μην εργάζομαι για ένα χρονικό διάστημα!»είπε μεταξύ άλλων η Πετρούλα.

Δεν την γνωρίσαμε! Δείτε πως είναι σήμερα η Πέπη Τσελμελή!

Δεν την γνωρίσαμε! Θυμάστε την ζουμερή και ενίοτε φλογερή Πέπη Τσελμελή! Δεν θα το πιστεύετε πως είναι σήμερα! Αγνώριστη η Μάρω Λύτρα μετά το ατύχημα!

Την γνωρίσαμε πριν πολλά χρόνια την αμφιλεγόμενη late night εκπομπή "Αυτόφωρο". Πάντα με πληθωρικό μπούστο και αξέχαστες ατάκες, τύπου "άλλο Πέπη και άλλα πρέπει".

Σήμερα δηλώνει καθηγήτρια Γαλλικών!

Η ίδια, έκανε κι ένα πέρασμα από το μελαχρινό, με όσους τη θυμούνται στις εποχές δόξας της να δυσκολεύονται πολύ να την αναγνωρίσουν.

Σήμερα η Πέπη έχει γίνει αγνώριστη και η παρακάτω φωτογραφία θα σας σοκάρει!

Θυμάστε τη Σοφία Λίλη από το Bar; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Σίγουρα όλοι θυμόμαστε το χαρακτηριστικό ριάλιτι ''Bar'' και τους παίκτες του. Συγκεκριμένα μας ήρθε στο μυαλό μια παίκτρια του ριάλιτι που αγαπήθηκε πολύ! Ποια λέμε; Την Σοφία Λίλη φυσικά, τη θυμάστε αν δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα θα πάθετε πλάκα!

Το μακρινό 2002 (θεέ μου πόσα χρόνια) έκανε πρεμιέρα στο μεγάλο κανάλι (aka Mega) το reality show The Bar, μέσα από το οποίο γνωρίσαμε ουκ ολίγα άτομα. Λίγοι ήταν αυτοί που έμειναν χαραγμένοι στη μνήμη μας και φυσικά αυτόν που κέρδισε (Αντρέας Παρασκάκης) τον θυμόμαστε αμυδρά. Είναι νόμος άλλωστε πως πάντα περισσότερη εντύπωση σου προκαλούν αυτοί που δεν κερδίζουν. Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα η Δώρα από το Big Brother!

Οι «Φίλοι για πάντα» ας πούμε που απαρτιζόταν από τους Λορέντζο και Γιώργο μπορεί να μην κέρδισαν, όμως ακόμη και σήμερα τραγουδάμε το «Ταινία Φαντασίας». Το ίδιο ισχύει και για τη Στέλλα Μπεζαντάκου και τη Μαίρη Γεώρτση. Σήμερα όμως δεν θα θυμηθούμε κανέναν από αυτούς που σου προαναφέραμε. Θα σε ρωτήσουμε όμως αν θυμάσαι μία άλλη παίκτρια, τη Σοφία Λίλη.

Ήταν εκείνη η παίκτρια με το φουντωτό ξανθό σγουρό μαλλί, που μπορεί να μην κέρδισε το έπαθλο, αλλά λίγα χρόνια αργότερα άνοιξε το δικό της bar στην Τήνο. Πώς είναι όμως σήμερα, 17 χρόνια μετά η Σοφία και που βρίσκεται;


 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share