Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστική προφητεία: "Πόλεμος μεταξύ Ελλάδος - Τουρκίας πριν το τέλος του 2019!

Θα σας σοκάρει η προφητεία αυτή!

31 Αυγούστου 2019 08:53
Ανατριχιαστική προφητεία:

Σοκάρει η προφητεία για τον πόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας που θα γίνει πριν το τέλος του 2019! Προφητεία φωτιά από την Γερόντισσα της Αττικής!

Οι σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία μπορεί να μην διανύουν την καλύτερη τους περίοδο, με την τουρκική προκλητικότητα να έχει χτυπήσει «κόκκινο», ωστόσο τα τουρκικά ΜΜΕ φαίνεται πως το πάνε ένα βήμα παρακάτω.

Συγκεκριμένα η τουρκική εφημερίδα επικαλούμενη τις… προφητείες του Νοστράδαμου κάνει λόγο για πόλεμο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία το 2019.

Στην εφημερίδα δημοσιεύθηκε άρθρο με τίτλο «Οι τρομακτικές προφητείες του Νοστράδαμου για το 2019» και μεταξύ άλλων προβλέψεων του του γνωστού Γάλλου γιατρού, φαρμακοποιού, αστρολόγου, τονίζει πως, σύμφωνα με τις προφητείες του μέσα στο 2019 θα ξεσπάσει πόλεμος Ελλάδας και Τουρκίας, ενώ θα συμβούν και θανατηφόροι σεισμοί.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, από την αποκωδικοποίηση των προφητειών του Νοστράδαμου, προκύπτει ότι μια χώρα που δεν κατονομάζεται θα διασχίσει τις δύο θάλασσες (σ.σ. Μαύρη Θάλασσα και Αιγαίο πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για τη Ρωσία και το περίφημο Ξανθό Γένος) ενάντια σε Τουρκία και Ελλάδα.

«Μετά από αυτό οι στρατιώτες των δύο χωρών θα πολεμήσουν». Συγκεκριμένα, η τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στη δεύτερη προφητεία, στο τρίτο κεφάλαιο του τρίτου βιβλίου του Νοστράδαμου.

Επιπλέον στο άρθρο γίνεται αναφορά στους σεισμούς της Ινδονησίας, οι οποίοι προκάλεσαν τη διαμάχη ανάμεσα στους ειδικούς που ασχολούνται με τις προφητείες του Νοστράδαμου, με τη μία πλευρά να ισχυρίζεται πως οι σεισμοί αυτοί θα προκαλέσουν μεγάλο σεισμό στην Τουρκία και την άλλη πλευρά να υποστηρίζει πως αυτός ο σεισμός έχει γίνει ήδη.

"Σφαγή των ορθοδόξων Ελλήνων από...": Συγκλονίζει "ξεχασμένη" προφητεία σε βιβλιοθήκη στο Άγιον Όρος από το 1053 μ.Χ.

Μια προφητεία που λέγεται πως βρίσκεται στην βιβλιοθήκη της Ιεράς μονής Κουτλουμουσίου στο Άγιον Όρος και γράφτηκε το 1053 μ.χ. επιβεβαιώνει, όπως υποστηρίζουν κάποιοι, τα σημερινά γεγονότα…

Κάποιοι αμφισβητούν την χρονολογία αυτή. Κατά την άποψη ειδικού γλωσσολόγου του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, φαίνεται ότι είναι μάλλον αμφίβολο να γράφτηκε τον 11ον αιώνα. Ίσως θα πρέπει να είναι του 16ου (1503)ή του 17ου (1609).

Ιδού η προφητεία:

1. Μέγας Ευρωπαϊκός πόλεμος

2. Ήττα της Γερμανίας, καταστροφή της Ρωσίας και Αυστρίας.

3. Ήττα Άγαρ υπό των Ελλήνων. (Άγαρ=Τουρκία).

4. Ενίσχυσις Άγαρ υπό Δυτικών λαών και ήττα των Ελλήνων υπό Άγαρ.

5. Σφαγή ορθοδόξων λαών.

6. Και μεγάλη ανησυχία ορθοδόξων λαών.

7. Εισβολή ξένων στρατευμάτων έξ Αδριατικού πελάγους. Ουαί εις τους κατοικούντας επί της γης,ο Άδης έτοιμος.

8. Προς στιγμήν Μέγας Άγαρ.

9. Νέος Ευρωπαϊκός πόλεμος

10. Ένωσις ορθοδόξων λαών μετά της Γερμανίας.

11. Ήττα Γάλλων υπό Γερμανών.

12. Επανάστασις των Ινδιών και χωρισμός αυτών από της Αγγλίας.

13. Αγγλίας είς μόνους Σάξωνας.

14. Νίκη ορθοδόξων λαών. Ήττα Άγαρ και γενική σφαγή Άγαρ υπό ορθοδόξων λαών.

15. Ανησυχία κόσμου.

16. Γενική απελπισία επί της γής.

17. Μάχη επτά κρατών εις Κωνσταντινούπολι. Τρία ημερονύκτια σφαγή. Νίκη ενός μεγαλυτέρου κράτους κατά έξ κρατών.

18. Συμμαχία έξ κρατών κατά του εβδόμου κράτους και τρία ημερονύκτια σφαγή.

19. Παύσις πολέμου υπό Αγγέλου του Θεού και παράδοσις πόλεως τοίς Έλλησι.

20. Υπόκυψις Λατίνων εις την αλάνθασυτον πίστιν Ορθοδόξων.

21. Εξωθήσεται Ορθόδοξος Πίστις από Ανατολών μέχρι Δυσμών.

22. Φόβος και τρόμος βαρβάρων υπ’αυτής.

23. Πτώσις του Πάπα και ανακήρυξης ενός Πατριάρχου δι’όλην την Ευρώπην.

24. Έν πέντε και πεντήκοντα έτη το τέλος των θλίψεων ,την δε εβδόμην ούκ έστι ταλαίπωρος,ούκ έστι εξόριστος,επανερχόμενος είς τας αγκάλας της μητρός αγαλλομένης. Ούτως έσται και ούτω γένοιτο. Αμήν. Αμήν. Αμήν. Εγώ είμαι το Α και το Ω, πρώτος και έσχατος. Τέλος μία ποίμνη και είς ποιμήν,ο δε ποιμήν έσται εκ τής αληθούς Ορθοδόξου πίστεως. Αυτό γένοιτο.Αμήν. (Δούλος Χριστού Αληθινού Θεού) (Έκ της βιβλιοθήκης της Ι.Μονής Κουτλουμουσίου,Άγιον Όρος).

Από τα ανωτέρω, λένε πως έχουν επαληθευθεί οι πρώτες 12 (πλην της 7ης):

1. Ο μέγας Ευρωπαϊκός πόλεμος έγινε, ως γνωστόν το 1914—1918.

2. Κατά τον Ευρωπαϊκό πόλεμο του 1914—1918 νικήθηκαν τόσο η Γερμανία, όσο και η Αυστρία και η Ρωσία.

3. Άγαρ εδώ νοείται η Τουρκία, που ηττήθηκε στον Βαλκανικό πόλεμο του 1912—1914 από τους Ελληνες. Κατά τον πόλεμο αυτόν η Ελλάδα ανέκτησε την Ήπειρο,την Μακεδονία κλπ. Σχεδόν εδιπλασιάσθη το Ελληνικό Κράτος. Η Τουρκία έχασε όλα τα εδάφη της στην Ευρώπη.

4. Αναφέρεται στην Μικρασιατική καταστροφή του 1922. Ενώ η Ελλάδα ενικούσε και ο Ελληνικός στρατός έφθασε σχεδόν έξω από την Άγκυρα, χάρη στην ενίσχυση της Τουρκίας από τους Γερμανούς και Αγγλογάλλους, ηττήθηκε και υπέστη εθνική καταστροφή.

5. Σφαγή και μεγάλη ανησυχία ορθοδόξων λαών.

6. Θα πρόκειται για την κομμουνιστική επανάσταση του 1917, όπου χιλιάδες ορθόδοξοι χριστιανοί δολοφονήθηκαν χωρίς οίκτο. Ίσως να πρόκειται ακόμη και για την σφαγή των ορθοδόξων Ελλήνων από τους Τούρκους κατά την Μικρασιατική καταστροφή του 1922.

7. (Δεν έχει πραγματοποιηθεί. Το θέτουμε στα αναμενόμενα). Εισβολή ξένων στρατευμάτων εξ’Αδριατικού Πελάγους.

8. Προς στιγμήν Μέγας Άγαρ. Δεν αποκλείεται ν’αναφέρεται στην Κεμαλική περίοδο που πράγματι παρουσίασε η Τουρκία μια άνοδο και πρόοδο σ’όλους τους τομείς της εθνικής ζωής της. Πολύ πιθανόν όμως ίσως και το πιο βέβαιο να αναφέρεται στην σημερινή μας εποχή, που Αμερική και ΝΑΤΟ στοχεύουν με εκπληκτικό ζήλο να κάνουν την Τουρκία υπερδύναμη της Ανατολής εφοδιάζοντας την συνεχώς με απίστευτες ποσότητες σύγχρονου πολεμικού υλικού παντός είδους.

9. Νέος Ευρωπαϊκός πόλεμος. Ασφαλώς θα πρόκειται για τον δεύτερο Ευρωπαϊκό Πόλεμο του 1939—1944.

10. Ένωσις Ορθοδόξων λαών μετά της Γερμανίας. Μήπως εννοεί την Ε.Ε;

11. Ήττα Γάλλων υπό Γερμανών. Μήπως δεν συνέβη κατά τον κεραυνοβόλο Πόλεμο της Γερμανίας το 1940;

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share