Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανησυχία για την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη!

Τι συνέβη;

25 Αυγούστου 2019 08:12
Ανησυχία για την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη!

Ανησυχία για την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη! Τι συμβαίνει με την υγεία του αγαπημένου δημοσιογράφου και παρουσιαστή που μας κρατάει συντροφιά κάθε πρωί μέσα από τη συχνότητα του Ant1 επί 29 ολόκληρα χρόνια;

Μια φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας τρόμαξε τους πάντες!

Ο έμπειρος δημοσιογράφος λατρεύει τη δουλειά του και είναι πανέτοιμος για ακόμα μια γεμάτη χρονιά από Σεπτέμβριο! Λύγισε μπροστά στον θάνατο ο Γιώργος Παπαδάκης!

Ο Γιώργος Παπαδάκης και οι περσινοί του συνεργάτες του όταν φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες του διαφημιστικού της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» υπήρξε μια φωτογραφία από τo backstage που ανησύχησε τους πάντες και άρχισαν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον αγαπημένο δημοσιογράφο!



Στη φωτογραφία απεικονίζεται να είναι χλωμός, πράγμα που φαινόταν ακόμα και κάτω από το βαρύ μακιγιάζ που του είχαν κάνει, ταλαιπωρημένος και υπερβολικά αδύνατος!

Δείτε τη φωτογραφία που ανησύχησε τους πάντες:

Και πάμε τώρα στο θέμα μας…

Πριν αρκετά χρόνια ο Γιώργος Παπαδάκης είχε υποβληθεί σε «μπαλονάκι» γι’αυτό και όσοι τον ξέρουν ανησύχησαν!

Τι συμβαίνει λοιπόν; Τι τρέχει με την υγεία του;

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν απλά μια άτυχη στιγμή! Ο πολύ έντονος φωτισμός, η κούραση από το πολύωρο γύρισμα καθώς και η ηλικία του δημοσιογράφου τον έκαναν να απαθανατιστεί στη φωτογραφία με τέτοιο τρόπο που δεν τον κολάκευε καθόλου!

Όσο για τα κιλά που έχει χάσει; Ούτε αυτό είναι λόγος ανησυχίας, αφού ήταν κάτι που το ήθελε ο ίδιος!

Εκτός Ελλάδας ο Γιώργος Παπαδάκης!

Εκτός Ελλάδας φαίνεται πως βρίσκεται ο Γιώργος Παπαδάκης αυτές τις ημέρες!

Πριν από λίγες ημέρες, εντοπίσαμε τον αγαπημένο παρουσιαστή του "Καλημέρα Ελλάδα" στο αεροδρόμιο πιο χαλαρό από ποτέ μαζί με τη σύζυγό του!

Ο παρουσιαστής πίνει καφεδάκι και ψάχνει με το κινητό του - μάλλον να ενημερωθεί- αφού οι συνήθειες δεν κόβονται ούτε στις διακοπές! Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Γιώργος Παπαδάκης φαίνεται πώς έχει φτάσει ήδη στην Αμερική για τις τελευταίες του διακοπές αλλά και για να δει τον γιο του, ο οποίος κάνει το μεταπτυχιακό του.

Γιώργος Παπαδάκης: Δεν φαντάζεστε που γνώρισε τη γυναίκα του!

Ξέρετε που γνώρισε ο Γιώργος Παπαδάκης τη γυναίκα του; Δεν φαντάζεστε...

Ο Γιώργος Παπαδάκης από το 1993 μέχρι και σήμερα έχει επιλέξει να είναι μαζί με την Kωνσταντίνα Παπαδέλλη την οποία και υπεραγαπά, ενώ μάλιστα μαζί έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά!

Ο λόγος για τον Ιάσονα και τον Φοίβο, ενώ επίσης ο δημοσιογράφος έχει και έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, τον Κωνσταντή. Ωστόσο, ξέρετε που γνώρισε τη γυναίκα του;

Τη γυναίκα του, που είναι 14 χρόνια μικρότερή του, τη γνώρισε στον ANT1, όπου εργαζόταν κι εκείνη ως δημοσιογράφος. “Όταν παντρευτήκαμε, αποχώρησε γιατί ένιωθε ότι δεν θα είχε τύχη στο επάγγελμα ως η σύζυγος του Γιώργου Παπαδάκη,” λέει.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share