Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαψε τα μαλλιά του ο Γιώργος Παπαδάκης! Η αποκάλυψη από τον ίδιο!

Πάθαμε πλάκα!

23 Αυγούστου 2019 07:50
Έβαψε τα μαλλιά του ο Γιώργος Παπαδάκης! Η αποκάλυψη από τον ίδιο!

Μια απίστευτη αποκάλυψη είχε κάνει στο παρελθόν ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος είπε δημόσια ότι έβαψε τα μαλλιά του!

Ήταν το 2012, όταν ο παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα", βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha. Οικογενειακή τραγωδία χτύπησε τον Γιώργο Παπαδάκη!

Οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια, και όπως είναι λογικό υπάρχει οικειότητα. Ο Γιώργος Παπαδάκης μάλιστα είπε για πρώτη φορά ότι είχε βάψει τα μαλλιά του στο παρελθόν, ενώ αποκάλυψε ότι, όταν τον είδε η γυναίκα του τον έδιωξε από το σπίτι!

Απολαύστε το στιγμιότυπο:

Εκτός Ελλάδας ο Γιώργος Παπαδάκης!

Εκτός Ελλάδας φαίνεται πως βρίσκεται ο Γιώργος Παπαδάκης αυτές τις ημέρες!

Πριν από λίγες ημέρες, εντοπίσαμε τον αγαπημένο παρουσιαστή του "Καλημέρα Ελλάδα" στο αεροδρόμιο πιο χαλαρό από ποτέ μαζί με τη σύζυγό του!

Ο παρουσιαστής πίνει καφεδάκι και ψάχνει με το κινητό του - μάλλον να ενημερωθεί- αφού οι συνήθειες δεν κόβονται ούτε στις διακοπές! Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Γιώργος Παπαδάκης φαίνεται πώς έχει φτάσει ήδη στην Αμερική για τις τελευταίες του διακοπές αλλά και για να δει τον γιο του, ο οποίος κάνει το μεταπτυχιακό του.

Γιώργος Παπαδάκης: Δεν φαντάζεστε που γνώρισε τη γυναίκα του!

Ξέρετε που γνώρισε ο Γιώργος Παπαδάκης τη γυναίκα του; Δεν φαντάζεστε...

Ο Γιώργος Παπαδάκης από το 1993 μέχρι και σήμερα έχει επιλέξει να είναι μαζί με την Kωνσταντίνα Παπαδέλλη την οποία και υπεραγαπά, ενώ μάλιστα μαζί έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά!

Ο λόγος για τον Ιάσονα και τον Φοίβο, ενώ επίσης ο δημοσιογράφος έχει και έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, τον Κωνσταντή. Ωστόσο, ξέρετε που γνώρισε τη γυναίκα του;

Τη γυναίκα του, που είναι 14 χρόνια μικρότερή του, τη γνώρισε στον ANT1, όπου εργαζόταν κι εκείνη ως δημοσιογράφος. “Όταν παντρευτήκαμε, αποχώρησε γιατί ένιωθε ότι δεν θα είχε τύχη στο επάγγελμα ως η σύζυγος του Γιώργου Παπαδάκη,” λέει.

Αποκάλυψη σοκ από τον Γιώργο Παπαδάκη! "Δεν ξέρω να..."

Κι όμως το έχει αποκαλύψει... Τι έχει πει ο Γιώργος Παπαδάκης για την ζωή του; Θα μείνετε άφωνοι...

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας άνθρωπος που εδώ και 29 χρόνια μας κρατάει συντροφιά από τη συχνότητα του ANT1, κάθε πρωί! Ο ίδιος όμως επιθυμεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η προσωπική του ζωή, ωστόσο εμείς έχουμε ανακαλύψει κάτι για τη ζωή του! Γιώργος Παπαδάκης: "Μπούκαρε" στο κανάλι και άφησε τους πάντες άφωνους!

Τι έχουμε μάθει; Ο αγαπημένος παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα" δεν ξέρει να οδηγεί! Ναι καλά διαβάσετε... Δεν έχει πιάσει ποτέ του τιμόνι του αυτοκινήτου, παρόλα αυτά προτιμά να κινείται με μηχανή!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share