Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δείτε πώς είναι σήμερα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας!

Πόσο έχει αλλάξει από τότε που τον θυμάστε;

22 Αυγούστου 2019 16:46
Δείτε πώς είναι σήμερα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας!

Θυμάστε τον τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα; Ξέρετε πως είναι σήμερα και τι κάνει; Αν όχι τότε μην ψάχνετε άλλο το Athensmagazine.gr έχει την απάντηση! Ο Δημήτρης Κόκοτας τη δεκαετία του ’90 γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Το ένα τραγούδι μετά το άλλο γινόταν σουξέ και οι θαυμάστριες έτρεχαν πίσω του. Τα τελευταία χρόνια απέχει από τις μεγάλες πίστες και κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις ενώ πλέον περνάει τον περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Θυμάστε τον Τίμο Δράκο από τη Λάμψη; Δείτε πως είναι σήμερα!

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στην παρουσίαση δίσκου Αντρέα Μπικάκη και μας πόζαρε μαζί με τη Στέλλα Κονιτοπούλου.

Άλλος άνθρωπος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Στέλιος Διονυσίου!

Είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος μετά από αυτή την αλλαγή ο Στέλιος Διονυσίου!

Ο τραγουδιστής κατάφερε να χάσει 20 κιλά με τη βοήθεια του βελονισμού. Ο τραγουδιστής μίλησε για την απόφασή του να αδυνατίσει.

«Ξεκίνησα τη δίαιτα για να διώξω από πάνω μου το πάχος, ανέκαθεν ήμουν παχουλός. Η ζωή μου μετά την απώλεια των κιλών έχει αλλάξει αρκετά. Ήταν ναι μεν μία δύσκολη απόφαση μέχρι να το αποφασίσω , αλλά έπρεπε να νιώσω φυσιολογικός άνθρωπος να περπατάω χωρίς να λαχανιάζω, να σκύβω για να δέσω τα κορδόνια. Μου έδωσε απίστευτη ενέργεια στη δουλειά μου -πετάω πάνω στην πίστα- αλλά και στην προσωπική μου ζωή που μέχρι πρότινος ακόμα και στο σεξ δυσκολευόμουν… Είπα θα αλλάξω και άλλαξα», αποκάλυψε ο Στέλιος Διονυσίου.

Δείτε πόσο έχει αδυνατίσει..

Θυμάστε αυτή την ηθοποιό από τη σειρά «Δύο Ξένοι» ; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Θυμάστε αυτή την ηθοποιό από την σειρά «Δυο Ξένοι»; Σήμερα δεν θα την αναγνωρίζατε αν την βλέπαμε στον δρόμο ή σε μια θεατρική παράσταση.

Υποδυόταν την Ντιάνα. Την μαθήτρια του Κωνσταντίνου Μαρκορά η οποία ήθελε να γίνει διάσημη και για να το πετύχει αυτό θα έκανε τα πάντα. Μάλιστα, φλέρταρε με τον κύριο Κασιμάτη με την Ντένη Μαρκορά να πετάει τις απίστευτες ατάκες της.


Παρότι για τους περισσότερους ηθοποιούς της σειράς γνωρίζουμε τι κάνουν σήμερα και λόγω των άλλων συμμετοχών τους σε τηλεόραση και θέατρο, για την Κατερίνα Ηλιάδη τα ίχνη της είχαν χαθεί. Ωστόσο, επέστρεψε στον χώρο της υποκριτικής σε μια παράσταση που υπέγραψε, αλλά και σκηνοθετεί.

Η Μαρούσκα από τους «Δύο Ξένους» έγινε αγνώριστη! Δείτε την απίστευτη αλλαγή της!

Υπογράφει μαζί με τον Νίκο Παναγιωτούνη την παράσταση «Κάνοντας Μπρέχτ και Κοκτώ» που ανέβηκε την άνοιξη, παίζοντας στην «Εβραία» του Μπρεχτ και την «Ψεύτρα» του Κοκτώ.

Θυμάστε τη Μαρούσκα από τους Δύο Ξένους; Δείτε πως είναι σήμερα και θα τρίβετε τα μάτια σας!

Οι «Δυο Ξένοι» ήταν η σειρά που αγαπήθηκε πιο πολύ από κάθε άλλη, και άφησε ιστορία με τις ατάκες των πρωταγωνιστών της. Ανάμεσα τους και η αγαπημένη Μαρούσκα, η Ρωσίδα οικιακή βοηθό της Ντένη Μαρκορά. Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα έπαιρνε η Εβελίνα Παπούλια στους ''Δυο ξένους''!

Η ηθοποιός Καλλιόπη Ταχτσόγλου, 19 χρόνια μετά την εμφάνιση της στη δημοφιλή σειρά επιλέγει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά μπορούμε να δηλώσουμε με σιγουριά πως δεν έχει αλλάξει και πολύ!

Εσείς τι λέτε

Γιάννης Πουλόπουλος: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 78 του!

Ο μεγάλος τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 1941 στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας. Οι γονείς του, μεσσηνιακής καταγωγής, κατοικούσαν όμως στην Αθήνα στην περιοχή του Μεταξουργείου, ύστερα μετακόμισαν στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Δείτε όμως πώς είναι σήμερα και η τηλεοπτική περσόνα του ’70 Αλέκα Μαβίλη!

Από μικρός είχε κλίση στο τραγούδι. Παρακινημένος από τους φίλους του που τον άκουγαν να τραγουδάει, αλλά και έχοντας ο ίδιος είχε μεγάλη πίστη στην φωνή του. Και φυσικά κατάφερε να αγγίξει την κορυφή με τα τραγουδια του!

Ο 78χρονος πλέον Γιάννης Πουλόπουλος απέχει από τη μουσική τα τελευταία χρόνια ενώ αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Δείτε πώς είναι σήμερα!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share