Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020

''Άσχημες μέρες να περιμένετε από το 2020!'' Τελευταία προφητεία από τους πατέρες που συγκλονίζει!

Ανατριχιαστικό!

21 Αυγούστου 2019 09:14
''Άσχημες μέρες να περιμένετε από το 2020!'' Τελευταία προφητεία από τους πατέρες που συγκλονίζει!

Η τελευταία προφητεία από τους Πατέρες συγκλονίζει, καθώς το 2020 έρχονται άσχημες μέρες με κρύο και πολλές κακουχίες!

Συγκλονίζουν τα λόγια των Πατέρων του Αγίου Όρους: «Λίγο πολύ βλέπετε πως έχουν τα πράγματα, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει»…

Προβλέπεται σε περίπτωση χρεωκοπίας, ποσό μάλλον πολέμου που συμβαίνει τώρα: Δέσμευση των καυσίμων από τον στρατό και επίταξη των οχημάτων προμήθειας τους.
Τέρμα δηλαδή οι μετακινήσεις, τέρμα το πετρέλαιο καύσης και κίνησης.

Κρύο λοιπόν, κακουχίες και όχι μονό.

Τέλος στον ανεφοδιασμό των σούπερ μάρκετ, στις λαϊκές αγορές και τα κινέζικα μαγαζιά, τα ελληνικά θα έχουν κλείσει πιο πριν λόγω κρίσης.

Επίταξη των μέσων μαζικής μεταφοράς και των πλοίων.

Αν θελήσει κάποιος να προσκυνήσει τον αρχάγγελο Μιχαήλ στον Μανταμαδο της Λέσβου μονό με χελώνα καρέτα- καρέτα θα μπορεί να φτάσει εκεί.

undefined
Κάθε οικονομική συναλλαγή θα περιοριστεί σε βαθμό εξάλειψης, καθώς χρήμα θα κυκλοφορεί μονό στους έχοντες και είναι λίγοι αυτοί που θα το διαθέτουν, ευρώ η δραχμή.

Αλλα και τι να πάρουν που ένα δοχείο λάδι θα κοστίζει όσο ένα διαμέρισμα.

Η ευδαπ και η δέη θα περιορίσουν τη λειτουργία τους

Λίγες μονό ώρες το 24ωρο μέχρι που κάποια στιγμή θα σταματήσουν τελείως.

Η Αθήνα και οι μεγάλες πόλεις θα πεινάσουν.

Οι πολίτες θα αναγκαστούν να στραφούν στην ύπαιθρο οπού κάποιος συγγενής, η φίλος, η γείτονας θα μπορεί να τους φιλοξενήσει για κάποιο χρονικό διάστημα μίας και το νερό, το ψωμί, οι ελιές και γενικά τα δώρα της φύσης δεν θα τους λείψουν εκεί πως όμως θα φτάσουν;

Διορατικοί βλέπουν οικογένειες, με όσα υπάρχοντα μπορούν να μεταφέρουν στα χέρια, να περπατούν μέρες άλλα και να πέφτουν θύματα των »αγανακτισμένων» και »πεινασμένων» αλλοδαπών που δεν γνωρίζουν τι θα πει συνάνθρωπος άλλα και μάνα γη.

Να θυμάστε τη λέξη: «τζιχαντιστες» που μονό το πλιάτσικο, τους βιασμούς, τη βία και τους αποκεφαλισμούς θα δείξουν αεροπορικά δυστυχήματα και αναφλέξεις γύρω από τη Ρωσία και τη μ.ανατολή θα σας τρομάξουν …ιοι και επιδημίες θα σας αφανίσουν …δεν χρειάζεται κάνεις να ανατρέξει στους προφήτες για να πληροφορηθεί την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη τα γεγονότα και οι εξελίξεις δείχνουν, η ιστορία θα τα καταγράψει … πρώτη φορά θα υποστεί ο άνθρωπος τόσο κακό …μας προειδοποιεί ο Χριστός …στα ευαγγέλια προφητεύει την ανείπωτη καταστροφή που θα επέλθει κατά τη διάρκεια των σεισμών …

Οι πόλεις θα γίνουν συντρίμμια, το Ισραήλ θα ανοίξει στα δυο, ήπειροι θα ταρακουνηθούν, άλλα και κατά τη διάρκεια του πολέμου θα εξαλειφθεί ο περισσότερος πληθυσμός του πλανήτη …

Ποτέ θα γίνουν τώρα αυτά;
Την ακρίβεια των γεγονότων μονό ο Θεός την γνωρίζει. εμείς όμως οφείλουμε να μελετάμε τα σημάδια των καιρών που οι άγιοι πατέρες μας έδωσαν.

«Θάρθουν δυο χρονιές η μια πίσω από την άλλη που τα ξεροπάλουκα του Μάρτη θα μείνουν στη θέση τους και το γιόμα του φεγγαριού θα κάνει τους παπικούς να γιορτάσουν το Πάσχα αντάμα με το δικό μας.

Γράψτε το για να το βάλουν σημάδι τα τρισεγγόνια σας και να ξεύρουν πότε σιμώνουν τούτα που σας λέγω» . (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ)

»Θα βάλουν δυσβάστακτους φόρους αλλά δεν θα προλάβουν να τους εισπράξουν» (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ)

»Η το άλογο στο αλώνι (Ιούλιος), ή το βόδι στο χωράφι (Νοέμβριος).»

Αυτές οι προφητείες γράφτηκαν πριν 114 χρόνια και βγήκαν όλες αληθινές!

Αυτές οι προφητείες γράφτηκαν πριν 114 χρόνια και βγήκαν όλες αληθινές!

Κανένας λογικός άνθρωπος δεν πρέπει να πιστεύει σε προφητείες. Ειδικά όταν οι περισσότερες εξ αυτών διαδίδονται από ανθρώπους συνήθως απατεώνες ή ψυχικά ασθενείς. Αεροπλάνα θα πέφτουν,πλοία θα βουλιάζουν" - Προφητεία σοκ!

Υπάρχουν, όμως, κάποιες περιπτώσεις που ίσως πρέπει να διευρύνουμε τη λογική μας, διότι σε κάποιες εξαιρέσεις κάποιοι άνθρωποι μπόρεσαν να δουν το μέλλον και να το περιγράψουν με σχετική ακρίβεια.

Μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να θεωρηθεί ο Τζον Έλφρεθ Γουότκινς (1852–1903), ο οποίος δημοσίευσε το 1900, δηλαδή πριν από 114 χρόνια, στο αμερικανικό περιοδικό «Ladies’ Home Journal» άρθρο με τίτλο «What May Happen in the Next Hundred Years» (Τι μπορεί να συμβεί μέσα στα επόμενα 100 χρόνια).

Αυτές οι προφητείες γράφτηκαν πριν 114 χρόνια και βγήκαν όλες αληθινές!

Το άρθρο του ξεκινούσε με τη φράση: «Οι προφητείες αυτές μπορεί να μοιάζουν παράξενες, σχεδόν αδύνατες να συμβούν», εξηγώντας στη συνέχεια ότι προκειμένου να τις γράψει είχε συμβουλευτεί «τα σπουδαιότερα ιδρύματα επιστημών και εκπαίδευσης» της χώρας, για να συλλέξει τις απόψεις τους σε 29 θέματα.

Ο Γουότκινς έγραφε τότε και στο περιοδικό, του ίδιου εκδοτικού οίκου, The Saturday Evening Post, με έδρα την Ινδιανάπολη. Το Post, λοιπόν, που κυκλοφορεί ακόμα, δημοσίευσε πρόσφατα στο κοινό του το παλιό άρθρο του Γουότκινς, ξεχωρίζοντας εκείνες τις προβλέψεις του που βγήκαν αληθινές.

Ας τις δούμε με τη σειρά:

  1. Έγχρωμη ψηφιακή φωτογραφία

«Οι άνθρωποι θα μπορούν να τηλεγραφούν φωτογραφίες από οποιαδήποτε απόσταση. Αν γίνεται μία μάχη στην Κίνα, σε εκατό χρόνια από τώρα, στιγμιότυπα από τα πιο εντυπωσιακά γεγονότα θα δημοσιεύονται στις εφημερίδες μία ώρα μετά. Οι δε φωτογραφίες θα αναπαριστούν όλα τα χρώματα της φύσης». Πρόκειται για μία από τις σπουδαιότερες προβλέψεις, καθώς όταν ο Watkins την έκανε μία φωτογραφία από την Κίνα χρειαζόταν τουλάχιστον μία εβδομάδα για να φτάσει στην Αμερική. Η δε έγχρωμη φωτογραφία βρισκόταν σε πολύ πειραματικό στάδιο. Σημαντική, επίσης, είναι η πρόβλεψη ότι οι φωτογραφίες θα φτάνουν μέσω τηλεγραφήματος, το οποίο αποτελεί πρώιμο στάδιο του διαδικτύου για την επικοινωνία των ανθρώπων. Φωτογραφική μηχανή... 160 ετών: Δείτε τα πορτραίτα που τράβηξε!

Αυτές οι προφητείες γράφτηκαν πριν 114 χρόνια και βγήκαν όλες αληθινές!

2. Το αυξανόμενο ύψος των Αμερικάνων

«Οι Αμερικάνοι θα είναι κατά μία με δύο ίντσες ψηλότεροι», προέβλεψε ο Watkins με αλάνθαστη ακρίβεια, αφού το μέσο ύψος για έναν άνδρα Αμερικάνο στα 1900 ήταν περίπου 66-67 ίντσες (1.68 – 1.70 μ.), ενώ το 2000 ήταν περίπου 69 ίντσες (1.75 μ.). Σήμερα το μέσο ύψος των Αμερικάνων είναι 69.5 ίντσες (1,76 μ.) για τους άνδρες και 64 ίντσες για τις γυναίκες (1.63 μ.).

3. Κινητά τηλέφωνα

«Ο κόσμος θα κατακλυστεί από ασύρματα τηλέφωνα και κυκλώματα τηλεγράφων. Ένας σύζυγος στη μέση του Ατλαντικού θα μπορεί να συνομιλεί με την γυναίκα του που θα κάθεται στο μπουντουάρ της στο Σικάγο. Θα μπορούμε να τηλεφωνούμε στην Κίνα με την ίδια ευκολία και αμεσότητα που τώρα τηλεφωνούμε από τη Νέα Υόρκη στο Μπρούκλιν». Οι διεθνείς κλήσεις ήταν ανήκουστες στις ημέρες του Watkins. Χρειάστηκε να περάσουν 15 χρόνια μέχρι να πραγματοποιηθεί η πρώτη κλήση, από τον Alexander Bell, από τη μία αμερικανική ακτή στην άλλη. Η ιδέα της ασύρματης τηλεφωνίας δε ήταν πραγματικά επαναστατική.

Αυτές οι προφητείες γράφτηκαν πριν 114 χρόνια και βγήκαν όλες αληθινές!

4. Προπαρασκευασμένα γεύματα

«Έτοιμα, μαγειρευμένα γεύματα θα αγοράζονται από καταστήματα όμοια με τους σημερινούς φούρνους». Ο πολλαπλασιασμός των προπαρασκευασμένων γευμάτων σε σούπερ μάρκετς και «ντελιβεράδικα» αποδεικνύει πόσο δίκιο είχε ο Watkins, αν και ο ίδιος φανταζόταν πως τα γεύματα θα πωλούνται σε πιάτα, τα οποία στην συνέχεια θα επιστρέφονται στο κατάστημα από τους καταναλωτές για να πλυθούν.

5. Φρούτα και λαχανικά θερμοκηπίου

«Τα λαχανικά θα λούζονται από ισχυρό ηλεκτρικό φως, το οποίο θα τα κάνει να ωριμάζουν πιο γρήγορα, ακριβώς όπως κάνει το φως του ήλιου. Ηλεκτρικά καλώδια που θα τοποθετούνται στο έδαφος θα κάνουν τα πολύτιμα φυτά να μεγαλώνουν περισσότερο και ταχύτερα και θα σκοτώνουν τα ενοχλητικά ζιζάνια. Ακτίνες έγχρωμου φωτός θα επιταχύνουν την ανάπτυξη πολλών φυτών. Ηλεκτρισμός που θα εφαρμόζεται στους καρπούς των κήπων θα τους κάνει να ξεπετάγονται και να αναπτύσσονται ασυνήθιστα νωρίς». Κήποι κάτω από γυαλί υπήρχαν ήδη στα 1900 αλλά η χρήση του ηλεκτρισμού ήταν πρωτοπόρα πρόβλεψη. Όσο για τις έγχρωμες ακτίνες φωτός και τα καλώδια, μπορεί να μην χρησιμοποιούνται σήμερα, όμως σίγουρα κάποιοι πειραματίστηκαν και με αυτά.

6. Τηλεόραση

«Ο άνθρωπος θα μπορεί να δει τι συμβαίνει σε όλον τον κόσμο. Άτομα και πράγματα κάθε είδους θα έρχονται ενώπιον καμερών που θα συνδέονται ηλεκτρικά με οθόνες στην άλλη άκρη των καλωδίων, σε απόσταση χιλιάδων μιλίων». Ο Watkins προέβλεψε κάμερες και οθόνες συνδεδεμένες με ηλεκτρικά κυκλώματα, ένα όραμα που πραγματοποιήθηκε τον 20ο αιώνα από την ζωντανή τηλεόραση παγκοσμίως και δευτερευόντως από τις κάμερες των υπολογιστών (webcams).

7. Τανκς

«Τεράστια φρούρια πάνω σε ρόδες θα εξορμούν σε ανοιχτούς χώρους με την ταχύτητα που κινούνται σήμερα τα τρένα». Αντίστοιχη πρόβλεψη είχε κάνει και ο Leonardo da Vinci, ωστόσο λίγοι άνθρωποι μέχρι τα χρόνια του Watkins μπορούσαν να φανταστούν κάτι τέτοιο.

Αυτές οι προφητείες γράφτηκαν πριν 114 χρόνια και βγήκαν όλες αληθινές!

8. Μεγαλύτερα φρούτα

«Φράουλες στο μέγεθος μήλων θα καταναλώνονται από τα τρισέγγονά μας». Ο Watkins είχε δίκιο ως προς αρκετές ποικιλίες φρούτων, ωστόσο υπερέβαλλε λίγο για τις φράουλες.

9. Το Acela Express

«Τα κανονικά τρένα θα κινούνται με ταχύτητα δύο μιλίων ανά λεπτό. Τα τρένα-express θα κινούνται με ταχύτητα εκατόν πενήντα μιλίων ανά ώρα». Ακριβώς 100 χρόνια αφού ο Watkins έγραψε αυτές τις λέξεις ξεκίνησε τη λειτουργία της στη γραμμή Βοστώνη-Ουάσινγκτον η εταιρία Amtrak με το τρένο Acela Express. Η μέγιστη ταχύτητα που «πιάνει» είναι 150 μίλια ανά ώρα, αν και η μέση ταχύτητα είναι πολύ μικρότερη. Ωστόσο, τρένα-express σε άλλα μέρη του κόσμου κινούνταν ήδη από το 2000 πολύ ταχύτερα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share