Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θυμάστε αυτή την ηθοποιό από τη σειρά «Δύο Ξένοι» ; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Άλλος άνθρωπος!

21 Αυγούστου 2019 08:25
Θυμάστε αυτή την ηθοποιό από τη σειρά «Δύο Ξένοι» ; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Θυμάστε αυτή την ηθοποιό από την σειρά «Δυο Ξένοι»; Σήμερα δεν θα την αναγνωρίζατε αν την βλέπαμε στον δρόμο ή σε μια θεατρική παράσταση.

Υποδυόταν την Ντιάνα. Την μαθήτρια του Κωνσταντίνου Μαρκορά η οποία ήθελε να γίνει διάσημη και για να το πετύχει αυτό θα έκανε τα πάντα. Μάλιστα, φλέρταρε με τον κύριο Κασιμάτη με την Ντένη Μαρκορά να πετάει τις απίστευτες ατάκες της.


Παρότι για τους περισσότερους ηθοποιούς της σειράς γνωρίζουμε τι κάνουν σήμερα και λόγω των άλλων συμμετοχών τους σε τηλεόραση και θέατρο, για την Κατερίνα Ηλιάδη τα ίχνη της είχαν χαθεί. Ωστόσο, επέστρεψε στον χώρο της υποκριτικής σε μια παράσταση που υπέγραψε, αλλά και σκηνοθετεί.

Η Μαρούσκα από τους «Δύο Ξένους» έγινε αγνώριστη! Δείτε την απίστευτη αλλαγή της!

Υπογράφει μαζί με τον Νίκο Παναγιωτούνη την παράσταση «Κάνοντας Μπρέχτ και Κοκτώ» που ανέβηκε την άνοιξη, παίζοντας στην «Εβραία» του Μπρεχτ και την «Ψεύτρα» του Κοκτώ.

Θυμάστε τη Μαρούσκα από τους Δύο Ξένους; Δείτε πως είναι σήμερα και θα τρίβετε τα μάτια σας!

Οι «Δυο Ξένοι» ήταν η σειρά που αγαπήθηκε πιο πολύ από κάθε άλλη, και άφησε ιστορία με τις ατάκες των πρωταγωνιστών της. Ανάμεσα τους και η αγαπημένη Μαρούσκα, η Ρωσίδα οικιακή βοηθό της Ντένη Μαρκορά. Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα έπαιρνε η Εβελίνα Παπούλια στους ''Δυο ξένους''!

Η ηθοποιός Καλλιόπη Ταχτσόγλου, 19 χρόνια μετά την εμφάνιση της στη δημοφιλή σειρά επιλέγει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά μπορούμε να δηλώσουμε με σιγουριά πως δεν έχει αλλάξει και πολύ!

Εσείς τι λέτε

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share