Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Νεκρός πρωταγωνιστής από το "Είσαι το ταίρι μου"!

Στους 3 πλέον οι ηθοποιοί από την αγαπημένη σειρά που έχουν φύγει από την ζωή!

20 Αυγούστου 2019 09:50
Νεκρός πρωταγωνιστής από το

Γνωρίζετε ποιος ηθοποιός από το "Είσαι το ταίρι μου" είναι νεκρός; Έφυγε από τη ζωή και κανείς δεν το είχε μάθει!

Αποτελεί μέχρι και σήμερα μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης! Από την χρυσή γενιά του Mega που για μια 20ετια έβγαλε σειρές που έμειναν στην ιστορία και τις βλέπουμε μέχρι και σήμερα! Τον αναγνωρίζετε; Είναι πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός και έπαιζε στο "Είσαι το ταίρι μου"!

Ο λόγος για το "Είσαι το ταίρι μου"! Μπορεί από την συγκεκριμένη σειρά στις αρχές της δεκαετίες του 2000 να ταυτιστήκαμε όλοι με τον ρόλο του "Λάζαρου" ωστόσο υπήρχαν και άλλοι ηθοποιοί που λατρέψαμε και έγιναν γνωστοί στο ελληνικό κοινό μέσα από την σειρά αυτή!

Σαν κεραυνός είχε πέσει πριν χρόνια η είδηση πως πέθανε ο πατέρας του Νικόλα και του Αλέξη, ο κύριος Λυκούργος, γνωστός και ως Δημήτρης Καμπερίδης! Τότε είχε έρθει να προστεθεί και στην απώλεια της Βίκυς Βανίτα, η οποία ήταν η κωφαλαλη θεία Αμαλία! Η Βίκυ Βανίτα είχε πεθάνει στις 08 Μαρτίου του 2007, ενώ ο Δημήτρης Καμπερίδης έφυγε από την ζωή στις 12 Σεπτεμβρίου του 2010!

Για αυτούς τους δύο ηθοποιούς λοιπόν το γνωρίζαμε, όμως τελείως αθόρυβα και χωρίς να γίνει γνωστό ευρέως είχε πεθάνει το 2011 και ακόμα ένας ηθοποιός από την λατρεμένη αυτή σειρά! Ο λόγος για τον Βασίλη Ανδρεόπουλο, ο οποίος έπαιζε τον ρόλο του παππού της οικογένειας!

Εσείς θα τον αναγνωρίζατε σήμερα; Έτσι είναι σήμερα ο Μιλτιάδης από το «Είσαι το ταίρι μου»!

Ο Μιλτιάδης ήταν το μοναχοπαίδι της Αννέτας Μπεζαντάκου και του Παναγιώτη Ζύγουρα στην τηλεοπτική σειρά "Είσαι το ταίρι μου" που προβλήθηκε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας από το Mega. Εσείς θα τον αναγνωρίζατε σήμερα;

Ο μικρός πρωταγωνιστής είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο του, ωστόσο, στην συνέχεια αποφάσισε να ακολουθήσει άλλον… δρόμο. Ο Πάνος Φιλιππαίος, περί ου ο λόγος, έχει σπουδάσει γραφικές τέχνες και όπως τονίζει λατρεύει την φωτογραφία και τα ταξίδια. Τι αποκάλυψε ο Αλέξης Γεωργούλης για την αγαπημένη μας σειρά;

Πάντως, το σίγουρο είναι πως έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό.

Είσαι το ταίρι μου

Είσαι το ταίρι μου

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share