Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η Μέριλιν Μονρόε νεκρή! Φωτογραφίες που ανατριχιάζουν!

Αν δεν αντέχετε μην τις δείτε!

19 Αυγούστου 2019 11:24
Η Μέριλιν Μονρόε νεκρή! Φωτογραφίες που ανατριχιάζουν!

Οι φωτογραφίες της νεκρής Μέριλιν Μονρόε προκαλούν ανατριχίλα σε όλους! Σχεδόν έξι ολόκληρες δεκαετίες μετά τον θάνατό της μεγάλης σταρ Μέριλιν Μονρόε...

Τις εικόνες από το γυμνό πτώμα της Μέριλιν Μονρόε τράβηξε λίγες ώρες μετά τον θάνατό της ο Γουάινερ, αφού κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στην απαγορευμένη περιοχή του νεκροτομείου, δωροδοκώντας το προσωπικό με ένα μπουκάλι ουίσκι!

Ο θάνατος της Μέριλιν αποδόθηκε σε υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών και η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο όπου παρέμεινε για περισσότερες από 24 ώρες. Γuμνή στην πισίνα της η Marilyn Monroe: Σπάνιες φωτογραφίες της θρυλικής σταρ σε δημοπρασία!

Ο φωτογράφος πούλησε τρία ρολά φωτογραφιών στο LIFE και κράτησε δύο ρολά αδημοσίευτων φωτογραφικών φιλμ κρυμμένα σε άγνωστη τοποθεσία

Τις σοκαριστικές λεπτομέρειες αποκαλύπτει στο ντοκιμαντέρ «Scandalous: The Death of Marilyn Monroe» του Fox News που θα προβληθεί σήμερα, Κυριακή 18.08.2019, ο γιος του φωτογράφου Λι Γουάινερ, Ντέβικ.

Ο Ντέβικ αναφέρει πως ο πατέρας του κατάφερε να βγάλει δεκάδες φωτογραφίες από τη γυμνή σορό της θρυλικής σταρ μέσα στο νεκροτομείο.

Ο Γουάινερ κρατούσε αυτές τις φωτογραφίες σε ασφαλές χρηματοκιβώτιο και ποτέ δεν αποκάλυψε τη θέση τους πριν από το θάνατό του το 1993.

Οι φωτογραφίες που έχουν ήδη δει το «φως» της δημοσιότητας είναι σοκαριστικές. Απεικονίζουν το ψυγείο, με τον αριθμό 33, στο οποίο κρατήθηκε το πτώμα της Μέριλιν Μονρόε, ενώ σε μία φαίνεται και το ταμπελάκι με το όνομά της, περασμένο στο πόδι της…

Απόρρητα αρχεία: Τι αποκαλύπτουν για τον θάνατο και της σχέση της Μονρόε με τον Κένεντι τα απόρρητα αρχεία που ήρθαν στην δημοσιότητα;

Μεταξύ των χιλιάδων νέων εγγράφων που δημοσιοποιήθηκαν χθες με διαταγή του Ντόναλντ Τραμπ για την δολοφονία του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, υπάρχει και μία αναφορά του FBI που προειδοποιεί τον Ρόμπερτ Κένεντι για ένα βιβλίο σχετικά με την υποτιθέμενη σχέση του με την Μέριλιν Μονρόε.

Το 11σέλιδο έγγραφο του FBI, περιέχει πολλά μηνύματα – συμπεριλαμβανομένου ενός από τον τότε διευθυντή του FBI, Τζέι Έντγκαρ Χούβερ στον ίδιο τον Κένεντι, που έχει γραφεί σε διάστημα δύο εβδομάδων το 196 και αφορά στο βιβλίο του Φρανκ Κάπελ, «Ο παράξενος θάνατος της Μέριλιν Μονρόε».

Σύμφωνα με τα μηνύματα, ο Κάπελ, που ζούσε στο Στέιτεν Άιλαντ της Νέας Υόρκης, είχε επισκεφθεί τα γραφεία του FBI της Νέας Υόρκης στις 2 Ιουλίου 1964 για να τους προειδοποιήσει ότι έγραφε ένα βιβλίο 70 σελίδων που θα δημοσιευόταν στις 10 Ιουλίου 1964 και θα πωλούνταν έναντι 2 δολαρίων.

Σε αυτό που φαίνεται πως είναι το memo του Χούβερ προς τον Κένεντι, με ημερομηνία 8 Ιουλίου 1964, ο Χούβερ γράφει πως ο Κάπελ του είπε ότι θα αναφέρει την «υποτιθέμενη φιλία σας με την αποθανούσα Μέριλιν Μονρόε» και πως σκοπεύει να «αναφέρει στο βιβλίο του πως εσείς και η κυρία Μονρόε ήσασταν ζευγάρι και πως ήσαστε στο διαμέρισμά της τη στιγμή του θανάτου της».

Η Μονρόε πέθανε στις 5 Αυγούστου 1962 από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών στο σπίτι της στο Λος Άντζελες – ωστόσο, όπως έδειξε ένα από τα πολλά σημειώματα του FBI, ο ισχυρισμός πως ο Κένεντι ήταν μαζί της, αποδείχθηκε αναληθής καθώς ο Κένεντι ήταν στο Σαν Φρανσίσκο μαζί με τη σύζυγό του τη στιγμή του θανάτου της Μονρόε.

Στο βιβλίο του ο Κάπελ ισχυρίστηκε επίσης πως «η σχέση της κυρίας Μονρόε με τον Κένεντι» ήταν γνωστή στους φίλους και τους δημοσιογράφους στην περιοχή του Χόλιγουντ αλλά «δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ», ανέφερε ένας πράκτορας του FBI.

Ο πράκτορας έγραψε επίσης στο memo πως, σύμφωνα με το βιβλίο, «η κυρία Μονρόε είχε οδηγηθεί να πιστεύει πως οι προθέσεις του ήταν σοβαρές» και πως ο Κένεντι είχε υποσχεθεί να χωρίσει με τη σύζυγό του και να την παντρευτεί.

«Όταν δεν το έκανε αυτό» γράφει το βιβλίο, «αυτή απείλησε να δημοσιοποιήσει τη σχέση τους» που θα κατέστρεφε τις προεδρικές του φιλοδοξίες. Τότε ήταν που ο Κένεντι αποφάσισε να «λάβει δραστικά μέτρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πάνω - κάτω: Σαρωτικές αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης! Έτσι θα μπει "τέλος" στο "λάδωμα"! (video)

Τα «δραστικά μέτρα» σύμφωνα με το βιβλίο του Κάπελ, ήταν πως ο Κένεντι «χρησιμοποίησε την Κομμουνιστική Συνομωσία, που είναι εξειδικευμένη στην επιστημονική εξάλειψη των εχθρών» για να εκθέσει την Μονρόε κάνοντας τη δολοφονία της να φανεί ως αυτοκτονία. Επιτεύξιμο, προφανώς, επειδή ο προσωπικός γιατρός της Μονρόε, Δρ Χάιμαν Ένγκελμπεργκ, ήταν «κομμουνιστής».

Αν και τα σημειώματα του FBI δείχνουν πως η υπηρεσία ήταν ιδιαίτερα δύσπιστη με το κατά πόσο οι ισχυρισμοί του Κάπελ ήταν αληθείς, είναι σαφές πως ο συγγραφέας – αλλά και το ίδιο του το βιβλίο – ήταν υπό παρακολούθηση.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share