Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Απαράδεκτη η Μαρία Μπεκατώρου" - Τι συνέβη;

Ποιος έκανε αυτό το σχόλιο;

19 Αυγούστου 2019 11:11

Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα έχει πει στο παρελθόν απαράδεκτη την Μαρία Μπεκατώρου;

Συγκεκριμένα, στο παρελθόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια, είχε δεχτεί λεκτική επίθεση από την Ραχήλ Μακρή. Τα χάσαμε: Αυτό είναι το πραγματικό κορμί της Μαρίας Μπεκατώρου!

Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη είχε δώσει συνέντευξη η Ραχήλ Μακρή και μεταξύ άλλων μίλησε για τη Μαρία Μπεκατώρου, για την οποία όμως δεν αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια.

Η πρώην βουλευτής είχε χαρακτηρίσει την παρουσιάστρια του Ant1 "άξεστη και απαράδεκτη".

"Θα πήγαινα καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, δεν έχω πρόβλημα. Στη Μαρία Μπεκατώρου, όχι. Ήταν άξεστη και απαράδεκτη, χωρίς να με γνωρίζει και έπαιζε τον συνήγορο για κάποια άλλη, χωρίς να ασχοληθώ μαζί της και χωρίς να τη γνωρίζω. Αν την έβλεπα από κοντά, δεν θα της έλεγα τίποτα. Γιατί να της πω; Δεν με ενδιαφέρει", είχε δηλώσει η Ραχήλ Μακρή.

Περιπέτεια για την Μαρία Μπεκατώρου!

Αυτή την περιπέτεια σίγουρα θα την θυμάται για πάντα η Μαρία Μπεκατώρου καθώς εξομολογήθηκε έναν μεγάλο έρωτα που είχε με γνωστό μπασκετμπολίστα!

Η παρουσιάστρια έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη δημοσίως...Η Μαρία Μπεκατώρου, λοιπόν, μίλησε την σεζόν που μας πέρασε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το παρελθόν της και με ποιους ήταν ερωτευμένη!

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πώς ήταν ερωτευμένη με τον Φάνη Χριστοδούλου!

Αναλυτικά είπε: «Στην εφηβεία είχα ερωτευτεί τον Patrick Swayze και του είχα γράψει και γράμμα, και τον Φάνη Χριστοδούλου. Τότε, το 1987 με το Ευρωπαϊκό, γινόταν χαμός. Δεν θυμάσαι τα κοριτσάκια; Και τον Φασούλα ερωτευόντουσαν».

Επιτέλους: Η Μαρία Μπεκατώρου ζει την απόλυτη ευτυχία! Η επίσημη ανακοίνωση!

Η Μαρία Μπεκατώρου ζει την απόλυτη ευτυχία και το φωνάζει παντού!!! Τι συνέβη όμως στην αγαπημένη παρουσιάστρια που δεν μπορεί να το κρύψει;

Ποια είναι η δημοσίευση στα insta story που άναψε φωτιές;

Η Μαρία Μπεκατώρου κατάγεται από την πανέμορφη Κεφαλλονιά και κάθε φορά που αναφέρεται σε αυτήν "λάμπει" ολόκληρη μέχρι και κείμενο έγραψε για αυτήν! Βέβαια αυτό το καλοκαίρι προτίμησε να χαλαρώσει με τον σύζυγο της Αντώνη Αλεβιζόπουλο στην Σύρο!

Οι διακοπές τους για φέτος είναι με τον οικογενειακό τους φίλο Βαγγέλη Περρή που τους φιλοξενεί στο υπέροχο σπίτι του! Είναι σε όλους γνωστό ότι η Μαρία Μπεκατώρου με όσους μοιράζεται κάποια πράγματα τους θεωρεί οικογένεια!

Αυτή την φορά όμως η ευτυχία ήρθε από κάτι πολύ απλό και καθημερινό! Τι δημοσίευσε όμως;

Δείτε εδώ στο Athensmagazine.gr:

Δημοσίευσε μια φωτογραφία που απολαμβάνει την θάλασσα τρώγοντας ψάρια!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share