Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

"Εισβολή των Τούρκων από τη Βουλγαρία" - Ανατριχιαστική προφητεία!

Αντέχετε να μάθετε;

19 Αυγούστου 2019 08:05

Αυτή είναι η ανατριχιαστική προφητεία του γέροντα Παΐσιου! Αντέχετε να την μάθετε; "Εισβολή των Τούρκων από τη Βουλγαρία"!

Στο φως της δημοσιότητας μια απόκρυφη προφητεία, που η εκκλησία ήθελε να αποκρύψει πάση θυσία.

Πρόκειται για ένα έγγραφο που φέρεται να παραδόθηκε στον ιερωμένο Φίλιππο της μονής Έσφιγμένου, το οποίο περιγραφεί μία άγνωστη προφητεία του Γέροντος, που πέθανε στις 12 Ιουλίου 1994. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΧΑΪ στο έγγραφο αυτό, το οποίο αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό του Αγίου Όρους, ο, αξιοσέβαστος Αγιορείτης Παίσιος έγραψε όσα πρόκειται να συμβούν στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια με λεπτομέρειες. Ο καρκίνος θα πληθύνει στον κόσμο γιατί... Ανατριχιαστική προφητεία!

Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο, το οποίο είχε σταλεί και στον Αρχιεπίσκοπο ρωσικού μοναστηρίου πριν από πολλά χρόνια, (ωστόσο ουδέποτε κοινοποιήθηκε από τους ιερείς, για άγνωστους λόγους.

γέροντας Παΐσιος

«Η Ελλάδα θα περάσει πολλά δεινά» αυτήν την προφητεία του γέροντος, η οποία φέρεται να γράφτηκε τουλάχιστον προ 35ετίας, γίνεται εκτενής αναφορά σία δεινά τα οποία θα περάσει η χώρα μας, αλλά και στις σχέσεις μας με την Τουρκία. Η προφητεία αυτή αναφέρεται στην επίθεση που θα δεχθεί η χώρα μας από την Τουρκία, όταν αυτή θα θεωρεί τον εαυτό της υπερδύναμη. Οι Τούρκοι, σύμφωνα με όσα φέρεται να έχουν γραφτεί στην προφητεία, θα εκμεταλλευθούν κάποια αναταραχή στο εσωτερικό της χώρας μας και θα εισβάλουν από τη Βουλγαρία. Η προφητεία του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ: Το κερί!

Όταν η Τουρκία πιστέψει πως έγινε πια υπερδύναμη, τότε θα μας χτυπήσει και θα πάρουμε .πίσω την Πόλη! Από τους Τούρκους το ένα τρίτο θα χαθεί, το άλλο τρίτο θα φύγει πέρα από την Άγκυρα και το τελευταίο τρίτο θα βαπτιστούνε Χριστιανοί», αναφέρει η προφητεία του άγιου Παίσιου, ο οποίος κάνει λόγο στη συνέχεια για την καταστροφή της γείτονος, η οποία και θα διαμελιστεί σε τρία κομμάτια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι όσα βιώνουμε τα τελευταία χρόνια ο γέρων Παΐσιος αλλά και ο Κοσμάς ο Αιτωλός τα είχαν προβλέψει. «Λίγο πριν από τον Μεγάλο Πόλεμο θα υπάρχει κακομοιριά στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη! Η Ευρώπη ΔΕΝ θα μας προσφέρει τίποτα! Έρχεται μόνο για να μας κλέψει την Πίστη μας και την Ψυχή μας», έγραφε η προφητεία. Η οικονομική κρίση, που μαστίζει την Ελλάδα τα δύσκολα αυτά χρόνια, με τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, τα συσσίτια, τις αυτοκτονίες, τις συνεχείς πιέσεις των Ευρωπαίων, είχαν όλα προφητευθεί από τους δύο αυτούς σημαντικούς αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Προφητεία - σοκ για την Ελλάδα: "Θα γίνει πολιτειακή εκτροπή και θα επέμβει ο στρατός!"

Σοκάρει η προφητεία για την Ελλάδα! "Θα γίνει πολιτειακή εκτροπή και θα επέμβει ο στρατός!"

Η πρόρρηση του Αγίου Γέροντος Ιωσήφ Βατοπεδινού (1995), αλλά και η ανάλυση του Stanislav Mishin (Pravda1/2011) συμφωνούν με την πρόρρηση του Αγ. Πορφύριου.

Συνάνθρωπος μας, πήγε στο Άγιον Όρος, όπου συνάντησε τον πατέρα Π. πνευματικό τέκνο ενός από τους δύο υποτακτικούς του Αγίου Πορφυρίου, εκείνους που κατ΄εντολήν του, έκαναν την ανακομιδή του σκηνώματός του και το έθαψαν σε τόπο άγνωστο, με την παραγγελία του Αγίου Γέροντος να πάρουν το μυστικό του τόπου όπου είναι θαμμένος ο Άγιος, στον τάφο τους! Η Προφητεία για τους ανθρώπους του «όγδοου» αιώνος!

Σε μεταξύ τους συνομιλία, ήρθε η συζήτηση και στα εσωτερικά και εξωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Τότε ο πατήρ Π. είπε στον φίλο μας: Είχε πει ο Άγιος Πορφύριος για όλα αυτά που ζούμε σήμερα και πώς θα εξελιχθούν, τα είχε πει στον γέροντά μου. Και άρχισε να του λέει αυτά που θα παραθέσουμε πιο κάτω.

Όταν τελείωσε, τον ρώτησε ο φίλος μας: Αυτά είναι πουθενά γραμμένα; Και ο πατήρ Π. του απάντησε, «όχι δεν έχουν γραφτεί πουθενά, και εγώ δεν τα άκουσα ο ίδιος από τον Άγιο, μου τα μετέφερε ο γέροντάς μου στον οποίο τα είπε».

Επομένως τα κάτωθι γραφόμενα αποτελούν την μόνη πρόρρηση του Αγίου Πορφυρίου για τα γεγονότα στην Ελλάδα και η οποία παρουσιάζεται σε γραπτή μορφή.
Ο Άγιος έφυγε για το Άγιον Όρος το 1991 οπότε αυτά ειπώθηκαν στον υποτακτικό του (γέροντα του πατρός Π.) το αργότερο τον Νοέμβριο του 1991 (2 Δεκεμβρίου εκοιμήθη). Άρα η πρόρρηση του Αγ. Πορφυρίου προηγείται της προρρήσεως του αγ. γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού.

προφητείες για την Ελλάδα

Είπε ο Άγιος Πορφύριος:

1.Θα γίνει κάποια Πολιτειακή Εκτροπή
2 Η Πολιτειακή Εκτροπή θα έχει σαν συνέπεια μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.
3. Ταυτόχρονα με την κοινωνική αναστάτωση θα υπάρξει οικονομική ανέχεια και πείνα η οποία θα δημιουργήσει έκτροπα.
4. Θα επέμβει ο στρατός για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηρεμία στην χώρα.
(Στο σημείο αυτό ο υποτακτικός του Αγίου και γέροντας του πατρός Π. διέκοψε τον Άγιο Πορφύριο δυσανασχετώντας.
-Ωχ γέροντα πάλι χούντα θα έχουμε;
Ο άγιος γέρων Πορφύριος όμως τον καθησύχασε:
Όχι, δεν θα γίνει χούντα, απλώς ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη για να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα!
5. Ο στρατός θα δώσει ειρηνικά την εξουσία σε πατριωτική Κυβέρνηση. "Το τέλος του κόσμου έρχεται το..." Ανατριχιάζει η τυφλή "προφήτισσα" γιαγιά!

Η πρόρρηση αυτή του αγ. Γέροντος συμφωνεί με την πρόρρηση του αγ. γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού όπου η Πολιτειακή Εκτροπή αποκαλείται Πολιτειακή Ανωμαλία και η Κοινωνική αναστάτωση εξηγείται δια της απολύσεως όλων των υπαλλήλων.

Ο Stanislav Mishin, έγραψε στο προσωπικό του ιστολόγιο τον Ιανουάριο του 2011 μια ανάλυση για όλα τα κράτη και για την Ελλάδα… η οποία δημοσίευσε η εφημερίδα Pravda και την οποία τότε δημοσιεύσαμε με τίτλο

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΡΡΗΣΕΩΝ….

Εκεί λοιπόν αναφέρεται η κοινωνική ταραχή και η ανάληψη της εξουσίας από το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Αναφέρεται επίσης ότι δεν θα είναι χούντα αλλά θα φέρει την Ελλάδα σε ισορροπία.

Επίσης το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Γενικού Επιτελείου Στρατού δεν θα μπορέσει να ανατραπεί από εξωγενείς παράγοντες δείχνει ότι θα παραδώσει ομαλά την εξουσία σε πατριωτική κυβέρνηση.

Ο Stanislav Mishin μπορεί να είχε επαφές με το Άγιον Όρος ή με κάποιο τρόπο να εγνώριζε την πρόρρηση του Αγίου Πορφυρίου

Οι Ρώσοι όχι μόνον γνωρίζουν τον Άγιο αλλά τον ευλαβούνται ιδιαίτερα …

Με τις Ευχές του Αγίου Γέροντος ελπίζουμε η Χώρα μας να αποκτήσει πατριωτική κυβέρνηση που θα την βγάλει από το έρεβος και την οδύνη των τελευταίων ετών.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share