Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι συνέβη μετά το τροχαίο; Αποκαλύψεις σοκ!

Μεγάλο σκάνδαλο!

18 Αυγούστου 2019 10:41
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι συνέβη μετά το τροχαίο; Αποκαλύψεις σοκ!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις μετά το τροχαίο! Ποια είναι η αιτία θανάτου της Πριγκίπισσα Νταϊάνα, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη!

Νέες αποκαλύψεις για το τροχαίο δυστυχήμα που συγκλόνισε τον πλανήτη και έκοψε το νήμα της ζωής της πριγκίπισσας Νταϊάνα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. «Θα είχε επιβιώσει αν φορούσε τη ζώνη της», τονίζει διακεκριμένος παθολόγος.

 Πριγκίπισσα Νταϊάνα:Τι συνέβη μετά το τροχαίο;

Ο Dr Richard Shepherd, ο οποίος γράφει βιβλίο για την πρώην πριγκίπισσα της Ουαλίας, τονίζει μάλιστα πως ο τραυματισμός της από το δυστύχημα ήταν «μικροσκοπικός», «σε λάθος σημείο», αλλά και εξαιρετικά «σπάνιος».

«Η μητέρα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του Χάρι θα είχε εμφανιστεί απλά δύο μέρες αργότερα, με σπασμένα κόκκαλα και μελανιές εάν φορούσε τη ζώνη της», σημειώνει ο παθολόγος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

Μάλιστα, ο Dr Richard Shepherd επανεξέτασε τα αποδεικτικά στοιχεία και αμφισβήτησε κάθε θεωρία συνωμοσίας που αφορά το θάνατό της.

«Εάν φορούσε ζώνη, εάν είχε πέσει σε διαφορετική γωνία του μπροστινού καθίσματος ή αν έπεφτε σε αυτό ενώ το αμάξι είχε αναπτύξει μικρότερη ταχύτητα, εάν είχε μπει κατευθείαν σε ασθενοφόρο». Αυτά είναι τα μεγάλα «αν» που έγραψε ο γιατρός σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα της 31ης Αυγούστου το 1997. «Το τραύμα της είναι πολύ σπάνιο. Δεν έχω δει σε όλη μου την καριέρα κάτι τέτοιο και δεν πιστεύω να δω ξανά. Ήταν ένας μικροσκοπικός τραυματισμός, αλλά στο λάθος σημείο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

 Πριγκίπισσα Νταϊάνα:Τι συνέβη μετά το τροχαίο;

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε μαζί με τον τελευταίο σύντροφό της, Ντόντι Αλ Φαγέντ, σε μια σήραγγα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου του 1997, σκορπίζοντας στη θλίψη και το πένθος όλη τη Βρετανία, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητή.

Έγκυος η πριγκίπισσα Νταϊάνα όταν σκοτώθηκε στο Παρίσι;

Έγκυος η πριγκίπισσα Νταϊάνα όταν σκοτώθηκε στο Παρίσι;

Έχουν περάσει 22 χρόνια από την ημέρα που η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της στο θανατηφόρο τροχαίο της γέφυρα Ντελ Αλμά στο Παρίσι. Ήταν έγκυος όταν σκοτώθηκε;

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 31 Αυγούστου 1997 το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο σύντροφός της Ντόντι αλ Φαγιέντ, βγαίνει εκτός πορείας, πέφτει πάνω στις κολώνες τις υπόγειας γέφυρας και στη συνέχεια προσκρούει στον απέναντι τοίχο. Σάλος με τον τάφο της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Έγκυος η Πριγκίπισσα Νταϊάνα! Η μεγάλη ανατροπή

Έγκυος η Πριγκίπισσα Νταϊάνα! Η μεγάλη ανατροπή

Ο Ντόντι αλ Φαγιέντ χάνει τη ζωή του ακαριαία, το ίδιο και ο Ανρί Πολ, οδηγός της μαύρης Μercedes η οποία ανήκει στον στόλο των αυτοκινήτων του παρισινού Ritz ιδιοκτησίας της οικογένειας αλ Φαγιέντ. Ο συνοδηγός Τρέβορ Ρις Τζόουνς, μπόντιγκαρντ της οικογένειας αλ Φαγιέντ, ανασύρεται ζωντανός, αλλά βαρύτατα τραυματισμένος.

Έγκυος η Πριγκίπισσα Νταϊάνα! Η μεγάλη ανατροπή

Λίγες ώρες αργότερα καταλήγει και η πριγκίπισσα Νταϊάνα στο νοσοκομείο του Παρισιού όπου μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την σώσουν, η εσωτερική αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και η Lady D, ο διασημότερος -χωρίς αμφιβολία- άνθρωπος στον πλανήτη εκείνη την εποχή, περνά στην αιωνιότητα στην ηλικία των μόλις 37 ετών. Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτό είναι το ερωτικό βοήθημα που την έφερνε σε οργασμό!

Έγκυος η Πριγκίπισσα Νταϊάνα! Η μεγάλη ανατροπή

Όπως ήταν φυσικό τα χρόνια μετά το θάνατό της κυκλοφόρησαν φήμες επί φημών για το πώς προκλήθηκε το θανατηφόρο δυστύχημα, με κάποιες από αυτές να μιλούν για εμπλοκή του παλατιού. Η σχέση που είχε αναπτύξει εκείνο, το τελευταίο καλοκαίρι της ζωής της η Νταϊάνα με τον Ντόντι λέγεται ότι δεν άρεσε στο παλάτι.

Δεν τους άρεσε η πρώην πριγκίπισσα, μητέρα του δεύτερου διαδόχου του βρετανικού θρόνου και αυριανού βασιλιά, η βασιλομήτωρ δηλαδή, να έχει σχέση με έναν μουσουλμάνο και πολύ περισσότερο να αποκτήσει ένα παιδί μαζί του. Κάπως έτσι κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Νταϊάνα ήταν έγκυος και το παλάτι απλά δεν ήθελε να γεννηθεί αυτό το παιδί. Ποτέ, βέβαια, δεν αποδείχθηκε, εμπλοκή του παλατιού στο αυτοκινητιστικό. Το άκρως αντίθετο. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί τα σενάρια και τις φήμες που υπάρχουν ότι η Νταϊάνα ήταν έγκυος. Πώς η νεκρή πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν "παρούσα" στον γάμο του του πρίγκιπα Χάρι!

Έγκυος η Πριγκίπισσα Νταϊάνα! Η μεγάλη ανατροπή

Κατά πόσο όμως ευσταθεί κάτι τέτοιο; Ηταν δηλαδή η Νταϊάνα έγκυος στο παιδί του Αλ Φαγιέντ όταν σκοτώθηκε στο τροχαίο;

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την σορό της πριγκίπισσας όταν μεταφέρθηκε στο Λονδίνο, 21 χρόνια μετά, σπάει τη σιωπή του και κάνει μια σιβυλλική δήλωση την οποία πολλοί θα μπορούσαν να την ερμηνεύσουν ως επιβεβαίωση των φημών που τόσα χρόνια ακούγονταν. Αλλοι, απλά, θα πουν ότι ο ιατροδικαστής είπε κάτι... χωρίς ουσιαστικά να πει τίποτα.

Έγκυος η Πριγκίπισσα Νταϊάνα! Η μεγάλη ανατροπή

«Οι άνθρωποι με ρωτάνε. Ηταν όμορφη; Ηταν γαλήνια; Ηταν έγκυος; Πάντα προσέχω να μην πω ουσιαστικά τίποτα που δεν είναι ήδη γνωστό στον Τύπο. Ιατροδικαστικά δεν υπάρχει απόδειξη ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος. Ωστόσο κάποιες γυναίκες καταλαβαίνουν την εγκυμοσύνη από τη στιγμή της σύλληψης. Ηταν η Νταϊάνα μια από αυτές;», είπε ο γιατρός ρίχνοντας περαιτέρω λάδι στη φωτιά. Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τα άσχημα παιδικά χρόνια και το ατύχημα στην εγκυμοσύνη!

Έγκυος η Πριγκίπισσα Νταϊάνα! Η μεγάλη ανατροπή

Ο Σέφερντ πάντως υποστηρίζει ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα είχε σωθεί, αν εκείνο το μοιραίο βράδυ φορούσε απλά τη ζώνη της. «Εύχομαι να μπορούσα να πω ότι η Νταϊάνα δεν θα μπορούσε για κανένα λόγο να επιζήσει αυτού του τρομακτικού τροχαίου. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αν φορούσε τη ζώνη της θα ήταν παρούσα στο γάμο του Γουίλιαμ και του Χάρι. Αν φορούσε τη ζώνη της θα την είχε γλιτώσει με ένα μαυρισμένο μάτι ή με έναν σπασμένο ώμο και τίποτα παραπάνω. Καθώς δεν φορούσε ζώνη έφυγε προς τα μπροστά με δύναμη ίση με το βάρος ενάμιση ελέφαντα. Και το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να αντέξει τέτοιες δυνάμεις».

Έγκυος η Πριγκίπισσα Νταϊάνα! Η μεγάλη ανατροπή

Η μαύρη Mercedes έτρεχε με διπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπτό όριο, καταδιωκώμενη από ορδές παπαράτσι, ενώ ο οδηγός Ενρί Πολ ήταν μεθυσμένος. Το αλκοόλ στο αίμα του ξεπερνούσε κατά τρεις φορές το επιτρεπτό όριο...

Έγκυος η Πριγκίπισσα Νταϊάνα! Η μεγάλη ανατροπή

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share