Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανδρέας Παπανδρέου: Η συλλεκτική φωτογραφία που είναι σαν πλάνο από ταινία!

Την είχατε ξαναδεί;

16 Αυγούστου 2019 12:03
Ανδρέας Παπανδρέου: Η συλλεκτική φωτογραφία που είναι σαν πλάνο από ταινία!

Μια φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου, βγαλμένη από ταινία, είδε το φως της δημοσιότητας!

"O Ανδρέας με τα παιδιά του, τον Γιώργο και την Σοφία, μάλλον το 1959, τοποθεσία νομίζω Σπέτσες. Από τα αρχεία του Ιδρύματος ΑΠ, που έτυχε να το οργανώνω πάλι σήμερα", έγραψε ο Νίκος Παπανδρέου στη λεζάντα της φωτογραφίας που θυμίζει σκηνή από ταινία. Τι διαφορετικό είχε η κηδεία του Ανδρέα Παπανδρέου, που έγινε σαν σήμερα στις 26 Ιουνίου 1996;

Δείτε την:

Ανδρέας Παπανδρέου: Η κληρονομιά που (δεν) άφησε στα παιδιά του!

Για την κληρονομιά που του άφησε ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου, μιλά μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», ο Νίκος Παπανδρέου.

Σε ερώτηση για το τι κληρονόμησε ο Νίκος Παπανδρέου απάντησε:

«Τίποτα απολύτως. Το μοναδικό πράγμα που μας άφησε ο πατέρας μου ήταν το όνομά του. Σε εκείνη τη μονοσέλιδη διαθήκη που δημοσιεύτηκε σε όλες τις εφημερίδες».

Οσο για το σπίτι στο Καστρί «Ηταν του παππού μου. Το είχε αφήσει στην αδερφή μου, τη Σοφία» λέει, ενώ για την πρωθυπουργική σύνταξη της μητέρας του, όπως σημειώνει «Αυτή, σύμφωνα με τον νόμο, πήγε κατευθείαν στη Δήμητρα». Δήμητρα Λιάνη: Νέες αποκαλύψεις για τον Αντρέα Παπανδρέου!

«Να φανταστείς ότι εμείς στηρίζουμε τη μητέρα μας. Και να ξέρεις, στεγάζεται σε 90 τετραγωνικά στην Κόρινθο. Αν ποτέ την επισκεφθείς, θα δεις με τα μάτια σου ότι ακόμα και οι καρέκλες είναι πλαστικές.

Αυτές που τις προμηθεύεσαι από τους γυρολόγους», συμπληρώνει ο Νίκος Παπανδρέου.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος, θα είναι ο τέταρτος Παπανδρέου που κατεβαίνει στην ενεργό πολιτική μετά τους Γεώργιο, Ανδρέα και Γιώργο. Η υποψηφιότητα του «κλείδωσε» στο ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share