Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Γιώργος Ελευθέρας από το Βar!

Τι λέτε έχει αλλάξει πολύ από τότε που τον θυμάστε;

15 Αυγούστου 2019 09:47
Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Γιώργος Ελευθέρας από το Βar!

Αποτέλεσε μαζί με τον Λορέντζο ένα από τα αγαπημένα δίδυμα που πέρασαν ποτέ από τα ελληνικά ριάλιτι! Πώς είναι όμως σήμερα ο ο Γιώργος Ελευθέρας από το Βar;

Ο λόγος για τον Γιώργο Ελευθέρα από το Bar, ο οποίος συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ασχολείται με την αγαπημένη του μουσική, όπου διατηρεί ακόμα το συγκρότημα "Φίλοι για πάντα", μαζί με τον Νίκο Ελευθέρα! Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα η Δώρα από το Big Brother!

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φωτογραφία στην οποία τον τάγκαραν μόλις χτες και δείτε πως είναι σήμερα:

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία ο Γιώργος Ελευθέρας φαίνεται εμφανώς.... γερασμένος με το μούσι του να έχει ασπρίσει, ωστόσο η εμφάνισή και το στυλ του παραμένουν πανομοιότυπα!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του Γιώργου από το πρόσφατο παρελθόν:

Τρομερή αλλαγή: Δείτε πώς είναι σήμερα η "κ.Γάτου" από το "Λατρεμένοι μου γείτονες"!

Όλοι θυμόμαστε την κυρία Γάτου, την απολαυστικά σνομπ οικιακή βοηθό στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Λατρεμένοι μου γείτονες». Πώς είναι σήμερα;

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη, περισσότερα από δέκα χρόνια μετά την προβολή της σειράς, είχε ανεβάσει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook μία φωτογραφία και… τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Ετσι είναι σήμερα ο Μιχαλάκης από τους «Λατρεμένους μου γείτονες»!

Με εμφανή αλλαγή στα μαλλιά, και το look της γενικότερα, έχει γίνει πραγματικά αγνώριστη. Αν δεν μας πιστεύετε, ιδού οι φωτογραφίες για του λόγου το αληθές:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share