Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Έλληνας γίγαντας που τα έβαλε 5 φορές με τον Βαν Νταμ!

Το γίγαντας δεν είναι υπερβολή...

14 Αυγούστου 2019 21:40
Ο Έλληνας γίγαντας που τα έβαλε 5 φορές με τον Βαν Νταμ!

Στο Hollywood οι ταινίες δράσης που στηρίζονται στις πολεμικές τέχνες, σαρώνουν στα ταμεία και κάνουν δεύτερη καριέρα στην οικιακή ψυχαγωγία. Δεν είναι τυχαίο ότι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, με τα ακριβοπληρωμένα συμβόλαια ξεκίνησαν από ταινίες με αστείο σενάριο, αλλά πολύ ξύλο. 4+1 διάσημοι Έλληνες που έβαλαν τέλος στη ζωή τους! Οι τραγικές ιστορίες τους!

Ο θρύλος αυτών των ταινιών ο Βαν Νταμ, γυρίσε εκατοντάδες ταινίες, έδειρε άλλους τόσους αντιπάλους, αλλά είχε τρομερή αδυναμία, στον δικό μας Στέφανο Μιλτσακάκη. Όποτε το σενάριο το επέτρεπε, ο Μιλτσακάκης είχε θέση στο κάστινγκ της ταινίας. Και λέμε όταν το επέτρεπε, γιατί το παρουσιαστικό του Μιλτσακάκη παρέπεμπε σε ευρωπαίο, κυρίως ανατολικογερμανό ή Ρώσο.

Ο συμπαθέστατος Στέφανος, πέθανε πριν λίγες ημέρες και εμείς του αφιερώνουμε το θέμα με την καριέρα του. Γεννήθηκε στον Έβρο το 1960, βρέθηκε στις ΗΠΑ, με το μεγάλο μεταναστευτικό ρεύμα της εποχής, ασχολήθηκε με την πάλη, αλλά ένας τραυματισμός του στέρησε τα όνειρά του.

Μετά την αποθεραπεία του ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες, όπου και τον είδαν παραγωγοί ταινιών. Ενθουσιάστηκαν με το τεράστιο και καλογυμνασμένο κορμί του, αλλά και το παρουσιαστικό του, που παρέπεμπε σε αδίστακτο κακοποιό. Στη προσωπική του ζωή όμως ήταν αγαθός γίγαντας.

Γύρισε αρκετές ταινίες, κυρίως B-movies, αλλά σημείωσε τεράστια επιτυχία, στις ταινίες του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, ο οποιός μαγεύτηκε από τον επαγγελματισμό του και το χαρακτήρα του, και ζήτησε να παίξει και στις 4 επόμενες ταινίες του (Cyborg, The Quest, Bloodsport, Derailed, Lionheart).

Απίστευτο: Δείτε πως είναι σήμερα ο "Τζίμης" από την "Πολυκατοικία"!

Όλοι θυμόμαστε τον Τζίμη από την Πολυκατοικία, ο μέχρι το τέλος της σειράς δεν κατάφερε να βρει τον έρωτα του.

Τι κάνει όμως σήμερα ο ηθοποιός Αλέξανδρος Γιάννου;
Ο ιδιοκτήτης του video club που γνωρίσαμε στην αγαπημένη σειρά «Η πολυκατοικία», δεν μένει πια στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετακόμισε πριν από οκτώ χρόνια στο Παρίσι, όπου ασχολείται με το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Είναι μισός Ελληνας και μισός Γάλλος και αυτός είναι ένας από τους λόγους που έφυγε για την πόλη του φωτός.

Ο 35χρονος ηθοποιός είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων. Σπούδασε υποκριτική στο Studio Παράθλαση, στη Θεσσαλονίκη, και κατόπιν φοίτησε στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης «Δήλος» της Δήμητρας Χατούπη.

Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα η Δώρα από το Big Brother!

Θυμάστε την Δώρα από το Big Brother; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα!

Την Δώρα Αρχοντάκη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «Big Brother».Άφαντος ο Τσάκας του Big Brother: Γιατί είναι χαμένος, πού βρίσκεται τώρα; Η οικονομική καταστροφή και η…

Είχε έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της αφού μπήκε ως κορίτσι που επιθυμούσε κάποια στιγμή να ασχοληθεί με τη μουσική και βγήκε από το παιχνίδι με δικό της δίσκο!

Ήταν η αδυναμία του Ανδρέα Μικρούτσικου τότε και η ίδια σήμερα, 18 χρόνια μετά, εξακολουθεί να ασχολείται με το τραγούδι.

Η αλλαγή της είναι εντυπωσιακή και σχεδόν τρομάξαμε να την γνωρίσουμε.

Δείτε πως είναι σήμερα:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share