Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα η Δώρα από το Big Brother!

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

13 Αυγούστου 2019 13:13
Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα  η Δώρα από το Big Brother!

Θυμάστε την Δώρα από το Big Brother; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα!

Την Δώρα Αρχοντάκη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «Big Brother». Άφαντος ο Τσάκας του Big Brother: Γιατί είναι χαμένος, πού βρίσκεται τώρα; Η οικονομική καταστροφή και η…

Είχε έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της αφού μπήκε ως κορίτσι που επιθυμούσε κάποια στιγμή να ασχοληθεί με τη μουσική και βγήκε από το παιχνίδι με δικό της δίσκο!

Ήταν η αδυναμία του Ανδρέα Μικρούτσικου τότε και η ίδια σήμερα, 18 χρόνια μετά, εξακολουθεί να ασχολείται με το τραγούδι.

Η αλλαγή της είναι εντυπωσιακή και σχεδόν τρομάξαμε να την γνωρίσουμε.

Δείτε πως είναι σήμερα:

Γυναικάρα: Δείτε πως είναι σήμερα η Μαίρη Σκόρδου από το Big Brother!

Το «Big Brother» ήταν το πρώτο ριάλιτι εγκλεισμού στην ελληνική τηλεόραση και οι παίκτες του, παρότι έχουν περάσει 17 χρόνια, έχουν μείνει χαραγμένοι στη μνήμη μας ως περσόνες τηλεοπτικές που κρατούσαν κάθε βράδυ συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό το οποίο δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο.

Μία από τις παίκτριες, που μπορεί να μην έφτασε ως τον τελικό αλλά μας έμεινε αξέχαστη, είναι η αισθησιακή ξανθιά Μαίρη Σκόρδου. Το κορίτσι που μπήκε και αναστάτωσε το κοινό με τις καμπύλες της και το χυμώδες σώμα, απόκτησε φανατικό κοινό και για λίγο καιρό ακολούθησε την πεπατημένη.

Σήμερα, μετά από 17 χρόνια η Μαίρη δεν άλλαξε σε τρομακτικό βαθμό εξωτερικά, παραμένει με μακριά ξανθά μαλλιά αλλά αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της δένοντας με τα δεσμά του γάμου τον έρωτά της με τον σύντρφό της.

Πριν λίγους μήνες το ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Facebook. Ο σύζυγός της, Γιώργος Σαββίδης, είναι μουσικός και στήνει το πρόγραμμα της Μαίρης στα νυχτερινά μαγαζιά που δουλεύει.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share