Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο κούκλος εγγονός της Βίκυ Μοσχολιού! (photos)

Πολύ ωραίο παιδί...

12 Αυγούστου 2019 14:46
Αυτός είναι ο κούκλος εγγονός της Βίκυ Μοσχολιού! (photos)

Πλήθος κόσμου βρέθηκε σε μια βραδιά αφιερωμένη στη Βίκυ Μοσχολιού, . Όπως είναι λογικό δεν έλειπε η οικογένεια της μεγάλης τραγουδίστριας. Εκεί είδαμε και τον εγγονό της. Βίκυ Μοσχολιού: Αυτή ήταν η τελευταία της επιθυμία! «Δεν ήθελε στο φέρετρό της κανένας να…»

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι δυο κόρες της Βίκυς Μοσχολιο, η Ράνια και Ευαγγελία Δομάζου που απέκτησε η λαϊκή τραγουδίστρια από τον γάμο της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, Μίμη Δομάζο. Η έκπληξη βέβαια αποτέλεσε η σπάνια δημόσια εμφάνιση του κούκλου εγγονού της Βίκυς Μοσχολιού, Σταμάτη Μπαρμπαρήγου ο οποίος έκλεψε όλα τα βλέμματα.

Απίστευτο: Αυτός είναι ο εγγονός της Κατίνας Παξινού!

Όταν η γιαγιά σου είναι μια τόσο σπουδαία ηθοποιός πώς να μην ακολουθήσεις τα χνάρια της; Είναι πραγματικά απίστευτο, δεν σας πάει το μυαλό ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι ο εγγονός της Κατίνας Παξινού! Ντίνος Ηλιόπουλος: Αυτές είναι οι δυο πανέμορφες κόρες του!

Ο εγγονός της Κατίνας Παξινού και του Αλέξη Μινωτή είναι ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

«Δεν την φώναζα ποτέ γιαγιά. Την αποκαλούσα πάντα “Παξινού” και τον Μινωτή “Αλέκο”. Δεν ξέρω γιατί. Στα γράμματά της η γιαγιά μου υπέγραφε “Σε φιλώ, σε λατρεύω, η Παξινούλα σου”, είπε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο ηθοποιός και θυμάται πως η μεγαλύτερη του ευχαρίστηση όταν γύριζε από το σχολείο ήταν να της κρατάει τα λόγια για τους ρόλους της.

Ξέρετε ποια είναι η κόρη της Έλενας Ναθαναήλ; Θα πάθετε πλάκα!

Πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε την κόρη της Έλενας Ναθαναήλ! Ο λόγος για την Ίνκα Τσαγκάρη, η οποία ήταν πάρα πολύ δεμένη με την αείμνιστη μητέρα της.

Ο ξαφνικός χαμός της μητέρας της την έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Ινκα Τσαγκάρη, κόρη της Έλενας Ναθαναήλ και του επιχειρηματία Γιώργου Τσαγκάρη, πέντε χρόνια μετά τον θάνατοτης αείμνηστης ηθοποιού, που ήταν το στήριγμά της, προσπαθεί να βρει τα πατήματά της στη ζωή.


Και όπως φαίνεται, τα καταφέρνει. Εδώ και λίγο καιρό, αφού έκανε τη δική της περιπλάνηση στον θαυμαστό κόσμο της showbiz, κυρίως πίσω από τις κάμερες, εργάζεται ως γραμματέας σε γνωστή μεσιτική εταιρία ασφαλίσεων και είναι χαρούμενη που βγάζει τα προς το ζην με μια «πιο σίγουρη δουλειά», όπως λέει η ίδια. Έχετε δει πως είναι σήμερα ο γιος του Αλέκου Αλεξανδράκη; Θα πάθετε πλάκα!

Η Ινκα Τσαγκάρη δούλευε επί πέντε χρόνια στην ΕΡΤ, στην παραγωγή εκπομπών, είχε κάνει κι ένα πέρασμα ως ηθοποιός στη διαδικτυακή σειρά «Τσιν τσιν», αλλά εδώ και δύο χρόνια βρέθηκε εκτός νυμφώνος, αντιμετωπίζοντας τα γνωστά προβλήματα που έχει κάθε εργαζόμενος που χάνει τη δουλειά του.

«Εμεινα άνεργη κι αν και είχα κάποιες "άκρες" για να πάω να δουλέψω σε ένα ιδιωτικό κανάλι δεν το έκανα, επειδή οι παραγωγές έχουν ημερομηνία λήξης και άντε πάλι από την αρχή» λέει στην «Espresso» η γοητευτική κοπέλα και συνεχίζει:

«Ετσι προτίμησα τη δουλειά στην οποία είμαι σήμερα και θα πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη. Εργάζομαι σε μια μεσιτική εταιρία ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, με έδρα την Αθήνα, και θυγατρικές στην Κύπρο και στην Αγγλία. Δουλεύω ως προσωπική γραμματέας του διευθύνοντος συμβούλου, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους του χώρου» συμπληρώνει, ενώ δεν κρύβει ότι της λείπει πολύ η μητέρα της, με την οποία διατηρούσε και φιλική σχέση, πέρα από εκείνη της μαμάς - κόρης.

Οσο για τα ερωτικά της, η Ινκα δηλώνει πως είναι καλά, καθώς διατηρεί δεσμό με έναν δάσκαλο του σκι.

Η αλήθεια είναι πως η Ινκα μετά τον θάνατο της μητέρας της πέρασε άσχημες στιγμές με τον Τάσο Μητρόπουλο. Ο λόγος που χάλασαν οι σχέσεις της με τον «δεύτερο πατέρα της», όπως η ίδια χαρακτήριζε κάποτε τον επί σειρά ετών σύντροφο της μητέρας της, ήταν το γνωστό κτήμα στην Εύβοια, στο οποίο για περισσότερα από τριάντα χρόνια ζούσε η Ελενα Ναθαναήλ και ήταν ταυτισμένη μαζί του.
«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το κτήμα μού ανήκει, καθώς εγώ το δηλώνω στην Εφορία, πληρώνω γι' αυτό και το έχω κληρονομήσει νόμιμα από τη μητέρα μου. Τίποτα άλλο δεν θέλω να συμπληρώσω πάνω σε αυτό το θέμα» τονίζει η ίδια, χωρίς ωστόσο να μπορεί να κρύψει την πικρία της για το «πάγωμα» των σχέσεών της με τον «Ράμπο».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share