Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η σπάνια φωτογραφία που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα!

Πάθαμε πλάκα!

12 Αυγούστου 2019 11:37
Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η σπάνια φωτογραφία που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα!

Μια σπάνια φωτογραφία που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ήρθε στο φως της δημοσιότητας!

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μετά το Ιnstagram της Αλίκης Βουγιουκλάκη, δημιούργησε και το επίσημο instagram profile του αξέχαστου ηθοποιού Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Πριν από λίγες ημέρες πέρασαν και 15 χρόνια από τη στιγμή που πήγε να συναντήσει την Αλίκη!

Ο Γιάννης -όπως είναι λογικό- έχει μια τεράστια συλλογή από φωτογραφίες τόσο της Αλίκης όσο και του Δημήτρη και μάλιστα πολλές από αυτές βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Έτσι πριν λίγες ημέρες, δημοσίευσε και μια φωτογραφία του πατέρα του από την παιδική του ηλικία!

Δείτε τον:

Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκάλυψη: "Παντρεύτηκε τον Δημήτρη Παπαμιχάηλ γιατί..."

Αποκαλύψεις για το γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, ένας παλιός συνάδελφός τους και συνεργάτης τους, μιλάει για την σχέση τους.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μαλούχο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους αείμνηστους ηθοποιούς. Συγκλονίζει η εικόνα του νεκρού Δημήτρη Παπαμιχαήλ!

Η Αλίκη τα πήγαινε καλά με τον Δημήτρη;

Η Αλίκη δεν τον πολυήθελε τον Δημήτρη. Παντρεύτηκε μαζί του για να κάνει ένα παιδί. Το μυαλό της Αλίκης δούλευε αλλιώς: Ήθελε δίπλα της ανθρώπους να είναι υποδεέστεροι από εκείνη. Τον Δημήτρη τον έβλεπε περισσότερο ως συμμαθητή της, ως συνάδελφό της, πάρα ως σύζυγό της. Ο Δημήτρης ήταν ένα παιδί πολύ αξιόλογο, που κοίταζε μόνο τη δουλειά του και ήθελε ηρεμία.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share