Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξύλο για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Η απίστευτη εξομολόγηση!

11 Αυγούστου 2019 07:50
Ξύλο για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Αίσθηση προκαλεί η απίστευτη εξομολόγηση του δημοσιογράφου του Ant1, Γιώργου Παπαδάκη ότι έχει παίξει ξύλο με άνθρωπο μέσα σε λεωφορείο!

Σε προηγούμενο θέμα μας είχαμε αναφερθεί στο οικογενειακό δράμα του Γιώργου Παπαδάκη, του οποίου η αδερφή έπασχε από σύνδρομο Down και ο ίδιος υποδυόταν για χρόνια τον νεκρό αδερφό του για να μην καταλάβει τίποτα η Μαρία Παπαδάκη! Με άλλη γυναίκα στο πλευρό του ο Γιώργος Παπαδάκης!

Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτό το θέμα και μάλιστα στην τηλεόραση, όταν είχε προσκληθεί στην εκπομπή "Late Night" του Γιώργου Λιάγκα το 2017.

Αποκάλυψε πως αγαπούσε πάρα πολύ την αδερφή του και για χάρη της είχε δείρει άνθρωπο σε δημόσιο χώρο!

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ ντροπή για την αδερφή μου, αντιθέτως έχω παίξει ξύλο.

Όταν πια άρχισα να μεγαλώνω, εκεί στα 13, 14, 15 μου, με την αδερφή μου είχαμε 11,12 χρόνια διαφορά, άρχισα να την παίρνω και να βγαίνουμε έξω.

Μου την έδινε που κοιτούσαν περίεργα, όπως και το "χαζό κοριτσάκι" που είπε κάποια στιγμή ένας μέσα στο λεωφορείο και τον έδειρα".

Νεκρή συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη!

Μια απώλεια που ελάχιστοι θυμούνται! Ο λόγος για την Κατερίνα Γκίκα, την δημοσιογράφο που έφυγε από την ζωή πριν 4 χρόνια και σκόρπισε θλίψη στον Γιώργο Παπαδάκη και γενικότερα στην ελληνική δημοσιογραφία!

Η Κατερίνα Γκίκα ήταν δημοσιογράφος που ξεκίνησε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και πριν 4 χρόνια “έφυγε” από την ζωή ύστερα από μεγάλη μάχη!

Μάλιστα όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" ανακοίνωσε τον θάνατό της on air δεν άντεξε! Λύγισε και δάκρυσε! Μια από τις ελάχιστες φορές που του έχει συμβεί στον αέρα της εκπομπής του!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share