Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Δείτε πώς είναι σήμερα ο "Πετράκης" από την σειρά "Εκείνες κι εγώ"!

Θα πάθετε πλάκα!

9 Αυγούστου 2019 07:58
Δείτε πώς είναι σήμερα ο
Follow us on Google News

Έχετε αναρωτηθεί πώς είναι σήμερα ο "Πετράκης" από την σειρά "Εκείνες κι εγώ"; Τον ψάξαμε και σας τον παρουσιάζουμε!

Ο Σωτήρης Σκάντζικας είχε γίνει γνωστός από το ρόλο του ως "Πετράκης" στη κωμική σειρά "Εκείνες κι Εγώ", η οποία προβλήθηκε στον Ant1 και ήταν το ριμέικ της ομώνυμης σειράς του 1976 με πρωταγωνιστή το Λάμπρο Κωνσταντάρα στην τότε ΥΕΝΕΔ. Θυμάστε την "κοντή" από το "Παρά πέντε"; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Στη σειρά ο "Πετράκης" ήταν ένας ευγενικός και πάντα υποχωρητικός νέος, ο οποίος ανέχονταν από τη μία τον θείο του, Ζάχο Δόγκανο (Γιάννης Μπέζος) και από την άλλη την κοπέλα του, την κακότροπη Λίλη (Βαλέρια Κουρούπη).

Ο Σωτήρης έχει καιρό να εμφανιστεί στη μικρή οθόνη. Ωστόσο, είναι ένας αξιόλογος ηθοποιός με σπουδές και συμμετοχή σε κινηματογραφικές ταινίες ("Ριζότο", "Η διακριτική γοητεία των αρσενικών" κ.ά.).

Ανατρέχοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, είδαμε ότι σήμερα παραμένει ένας πολύ γοητευτικός άντρας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

πώς είναι σήμερα ο

πώς είναι σήμερα ο

Θα τα χάσετε: Δείτε πώς είναι σήμερα ο "Ευλογητός" από την Λάμψη!

Η Λάμψη ήταν μια ελληνική σειρά έπος..από κάθε άποψη. Πολλά επεισόδια, άπειροι ηθοποιοί και μια ιστορία που φάνταζε ότι δεν θα τελειώσει ποτέ. Μια από τις πιο δυνατές εμφανίσεις σε αυτή την σειρά είναι σίγουρα ο "Ευλογητός".

είτε πως είναι σήμερα ο

Ο πιο κακός και τρομακτικός της ελληνικής τηλεόρασης άραγε πως να είναι σήμερα; Θυμάστε τον Ρένο από τη Λάμψη; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα!

Για όσους παρακολουθούσαν τη σειρά ο Ευλογητός ήταν ένας ρόλος ξεχωριστός και εμβληματικός ακριβώς γιατί ήταν τραβηγμένος και υπερβολικός. Ήταν ένας ψυχοπαθής δολοφόνος, που θεωρούσε πως ήταν απεσταλμένος του Θεού στη Γη, για να την καθαρίσει από τα «πάσης φύσεως κτήνη» όπως έλεγε. Και φυσικά καταδίωκε τους πρωταγωνιστές του Φώσκολου.

είτε πως είναι σήμερα ο

Ωστόσο, ποτέ κανείς, όσο παιζόταν η σειρά δεν είχε δει το πρόσωπο του Ευλογητού, ούτε γνώριζε ποιος ηθοποιός τον υποδύεται, αφού εμφανιζόταν πάντα με μάσκα.

Ώσπου στη Λάμψη ο Ευλογητός δολοφονήθηκε και αποκαλύφθηκε ο άνθρωπος πίσω από τη μάσκα.

Πρόκειται για τον ηθοποιό, Κώστα Τερζάκη, ο οποίος είχε ενεργή παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80, με συμμετοχή σε πολλές ταινίες!

είτε πως είναι σήμερα ο

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share