Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θα τα χάσετε: Δείτε πώς είναι σήμερα ο "Ευλογητός" από την Λάμψη!

Απίστευτο!

8 Αυγούστου 2019 09:25
Θα τα χάσετε: Δείτε πώς είναι σήμερα ο

Η Λάμψη ήταν μια ελληνική σειρά έπος..από κάθε άποψη. Πολλά επεισόδια, άπειροι ηθοποιοί και μια ιστορία που φάνταζε ότι δεν θα τελειώσει ποτέ. Μια από τις πιο δυνατές εμφανίσεις σε αυτή την σειρά είναι σίγουρα ο "Ευλογητός".

Ο πιο κακός και τρομακτικός της ελληνικής τηλεόρασης άραγε πως να είναι σήμερα; Θυμάστε τον Ρένο από τη Λάμψη; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα!

Για όσους παρακολουθούσαν τη σειρά ο Ευλογητός ήταν ένας ρόλος ξεχωριστός και εμβληματικός ακριβώς γιατί ήταν τραβηγμένος και υπερβολικός. Ήταν ένας ψυχοπαθής δολοφόνος, που θεωρούσε πως ήταν απεσταλμένος του Θεού στη Γη, για να την καθαρίσει από τα «πάσης φύσεως κτήνη» όπως έλεγε. Και φυσικά καταδίωκε τους πρωταγωνιστές του Φώσκολου.

Ωστόσο, ποτέ κανείς, όσο παιζόταν η σειρά δεν είχε δει το πρόσωπο του Ευλογητού, ούτε γνώριζε ποιος ηθοποιός τον υποδύεται, αφού εμφανιζόταν πάντα με μάσκα.

Ώσπου στη Λάμψη ο Ευλογητός δολοφονήθηκε και αποκαλύφθηκε ο άνθρωπος πίσω από τη μάσκα.

Πρόκειται για τον ηθοποιό, Κώστα Τερζάκη, ο οποίος είχε ενεργή παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80, με συμμετοχή σε πολλές ταινίες!

Θα μας τρελάνει: Δείτε πώς είναι σήμερα η «Τατιάνα Δράκου» της σειράς Λάμψη!

Η Μαίρη Βλουτή είχε υποδυθεί την Τατιάνα Δράκου στη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1, «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου ενώ είχε παίξει και στη σειρά «Καλημέρα Ζωή». Πάρτε υπογλώσσια: Δείτε πως είναι σήμερα η Μαριάννα Ντούβλη και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Πώς είναι σήμερα η γνωστή ηθοποιός; Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην επίσημη προβολή ταινίας . Κομψά ντυμένη και χαμογελαστή πόζαρε στον φωτογραφικό φακό. Όπως θα δείτε δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω της. Πλέον είναι πιο αδύνατη και σικάτη από ποτέ.

Θυμάστε τη Μαρούσκα από τους Δύο Ξένους; Δείτε πως είναι σήμερα και θα τρίβετε τα μάτια σας!

Οι «Δυο Ξένοι» ήταν η σειρά που αγαπήθηκε πιο πολύ από κάθε άλλη, και άφησε ιστορία με τις ατάκες των πρωταγωνιστών της. Ανάμεσα τους και η αγαπημένη Μαρούσκα, η Ρωσίδα οικιακή βοηθό της Ντένη Μαρκορά. Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα έπαιρνε η Εβελίνα Παπούλια στους ''Δυο ξένους''!

Η ηθοποιός Καλλιόπη Ταχτσόγλου, 19 χρόνια μετά την εμφάνιση της στη δημοφιλή σειρά επιλέγει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά μπορούμε να δηλώσουμε με σιγουριά πως δεν έχει αλλάξει και πολύ!

Εσείς τι λέτε;

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share