Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα η κόρη του Φαίδωνα Γεωργίτση!

Πήρε την ομορφιά και το ταλέντο του πατέρα της!

7 Αυγούστου 2019 11:54
Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα η κόρη του Φαίδωνα Γεωργίτση!

Ο Φαίδων Γεωργίτσης ήταν ένας από τους πιο ωραίος και επιτυχημένους ηθοποιούς. Και η κόρη όμως δεν πάει πίσω. Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα! Καρκίνος του εγκεφάλου: Τα πρώιμα σημάδια του καρκίνου που οδήγησε στον θάνατο τον Φαίδωνα Γεωργίτση.

Φαίδων Γεωργίτσης: Μια πολύπλευρη προσωπικότητα ανθρώπου, με αστείρευτο ταλέντο στην υποκριτική και ιδιαίτερη πέραση στις γυναίκες. Από πολύ νωρίς, όντας ακόμη σπουδαστής, κατάφερε να παίξει στην πρώτη του ταινία. Ήταν ένα κλασικό φιλμ του Ζιλ Ντασέν.Το προαναφερθέν φιλμ προβλήθηκε το 1960 και ονομαζόταν «Ποτέ την Κυριακή». Ήταν σαφές από τότε πως ήταν πανέτοιμος να διαγράψει μια μεγάλης διάρκειας καριέρα, με αμέτρητες επιτυχίες.

Ο Φαίδων Γεωργίτσης αποτέλεσε για το χώρο της ηθοποιίας έναν πρωταγωνιστή. Αυτό, διότι πρωταγωνίστησε σε δραματικές ταινίες και μιούζικαλ. Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες της γενιάς του, αλλά και της ιστορίας του ελληνικού κινηματογράφου. Το ταλέντο του και η γοητεία του ήταν τα μεγάλα του όπλα. Με αυτά κέρδιζε το κοινό που τον παρακολουθούσε, αλλά και τις γυναίκες, οι οποίες τον λάτρευαν. Ξέρετε ποια είναι η κόρη της Έλενας Ναθαναήλ; Θα πάθετε πλάκα!

Το παρατσούκλι του Φαίδωνα Γεωργίτση ήταν «Έλληνας Τζέιμς Ντιν». Ωστόσο, στον ίδιο δεν άρεσε με τίποτα. Αυτό, διότι ήταν μεγάλος θαυμαστής του Μάρλον Μπράντο. Ο Φαίδωνας Γεωργίτσης ήταν αξιοζήλευτος για κάθε μεγάλο ηθοποιό και στα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη. Ήταν σαφές πως ήταν γεννημένος για τον κινηματογράφο.

Ο Φαίδωνας Γεωργίτσης συνεργάστηκε σε πάρα πολλές ταινίες, με τη Ζωή Λάσκαρη, τη Μαίρη Χρονοπούλου και τον Κώστα Βουτσά. Μερικές από τις ταινίες που ξεχώρισε ήταν οι «Οι θαλασσιές οι χάντρες», «Νύχτα γάμου», «Ένας ιππότης για τη Βασούλα» και «Μια κυρία στα μπουζούκια».

Ο Φαίδωνας Γεωργίτσης είχε περάσει στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, αλλά αποφάσισε να πάει κόντρα σε όλους και σε όλα, ακολουθώντας το δρόμο της ηθοποιίας, επιλογή για την οποία σίγουρα σήμερα αισθάνεται δικαιωμένος.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, το 1970 γνώρισε στη Ρώμη της Ιταλίας, τη γαλλίδα καλλονή, Μπέτσι. Με εκείνη παντρεύτηκε την επόμενη χρονιά και απέκτησε δύο παιδιά. Το ένα άκουγε στο όνομα Ραφαέλο και το άλλο στο όνομα Μαρίζα.

Μαρίζα Γεωργίτση: Ποια είναι η όμορφη κόρη του Φαίδωνα Γεωργίτση;

Η Μαρίζα Γεωργίτση (Αθήνα, 1974) είναι πρώην πρωταθλήτρια της αντισφαίρισης, νυν ηθοποιός και κάνει μεταδόσεις αγώνων αντισφαίρισης.

Είναι κόρη του Φαίδωνος και της Μπέτσυ Γεωργίτση, έχει ακόμα έναν αδελφό, τον Ραφαέλο. Σπούδασε υποκριτική αλλά ασχολήθηκε με τον αθλητισμό.

Στην αντισφαίριση και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήρθε δεύτερη στο μονό γυναικών το 1992. Ήταν δεύτερη στο διπλό γυναικών το 1991 και το 1994. Έχει συμμετάσχει σε πολλά τουρνουά με επιτυχία.

Έχει παίξει ρόλους στην σειρά Η Λάμψη και στην ταινία Η Λίζα και οι άλλοι (2003). Μεταδίδει αγώνες αντισφαίρισης και συμμετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με αυτή.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share