Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η Κορίνα του «Πάτερ Ημών» 24 χρόνια μετά...

Θα την αναγνωρίζατε;

5 Αυγούστου 2019 14:25
Απίστευτο: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η Κορίνα του «Πάτερ Ημών» 24 χρόνια μετά...

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η Κορίνα Δαμουλιάνου από το «Πάτερ Ημών»; Το νεαρό κορίτσι μεγάλωσε και έχει παραμένει μια κούκλα!

H Κορίνα (Κυριακή) Δαμουλιάνου , γεννήθηκε στις 03/05/85 στην Αθήνα και είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής 'ΘΕΜΕΛΙΟ' του Νίκου Βασταρδή ενώ έχει σπουδάσει και στην Κρατική Σχολή Μπαλέτου.

Η 34χρονη πλέον πια Κορίνα δεν είναι άλλη από το μικρό και χαριτωμένο 9χρονο κοριτσάκι που γνωρίσαμε μέσα από την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά "Πάτερ Ημών" της δεκαετίας του 1990, στο πλευρό του αγαπητού ηθοποιού Κώστα Καρρά.

Πέρα από την υποκριτική, η Κορίνα μεγαλώνοντας ασχολήθηκε και με τα κοινά και την πολιτική. Από το 2016 είναι δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Καλλιθέας και υποψήφια βουλευτής Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατίας.Δείτε όμως πώς είναι σήμερα η Σμαράγδα από το «Εμείς κι εμείς»


Δείτε πώς είναι σήμερα η Κορίνα Δαμουλιάνου από το «Πάτερ Ημών»:

Θυμάστε την Λίλα από τους Single; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε τη Λίλα από την επιτυχημένη κωμική σειρά Singles που παρακολουθούσαμε μανιωδώς στο Mega;

Η Σάννυ Χατζηαργύρη η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία και αναγνωρισιμότητα μέσα από το συγκεκριμένο σίριαλ πλέον δεν έχει καμία σχέση με τη θεόμουρλη Λίλα! Είναι μία τρυφερή μανούλα για τα δύο αγοράκια της στα οποία έχει αφοσιωθεί από την ημέρα της γέννησής τους.

Πρόκειται για τον καρπό του έρωτά της με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια με τον οποίο γνωρίστηκε όταν τους έφερε κοντά η Μαρία Σολωμού.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 όμως χρειάστηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια για να γίνουν γονείς. Τα δίδυμα αγοράκια τους ήρθαν στον κόσμο τον Μάρτιο του 2015. Δείτε όμως και πώς είναι σήμερα η Σμαράγδα από το «Εμείς κι εμείς»

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share