Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αγνώριστος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Δημητράκης από το «Νησί»!

Απίστευτο...

5 Αυγούστου 2019 11:21
Αγνώριστος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Δημητράκης από το «Νησί»!

Έχετε δει πώς είναι σήμερα ο Δημητράκης από το «Νησί»; Πραγματικά αγνώριστος...

Ήταν μόλις δέκα ετών όταν τον είδαμε να υποδύεται τον Δημήτρη Λεμονιά στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Το νησί». Θυμάστε την Πέπη από τα «Εγκλήματα»; Δείτε πως είναι σήμερα η κολλητή της Σωσώς!

Έχουν περάσει εννέα χρόνια και πλέον ο Μάνος Τσαγκαράκης είναι ένας γοητευτικός νεαρός. Μένει στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης και ήταν το τελευταίο παιδάκι που είχε περάσει από το casting της σειράς και τελικά, επιλέχθηκε ως ο καλύτερος!

Ο Μάνος Τσαγκαράκης διατηρεί σελίδα στο Instagram και όπως θα δείτε και στη gallery που ακολουθεί δεν θυμίζει σε τίποτα το πιτσιρίκι που γνωρίσαμε στο «Νησί».

Θυμάστε την Λίλα από τους Single; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε τη Λίλα από την επιτυχημένη κωμική σειρά Singles που παρακολουθούσαμε μανιωδώς στο Mega;

Η Σάννυ Χατζηαργύρη η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία και αναγνωρισιμότητα μέσα από το συγκεκριμένο σίριαλ πλέον δεν έχει καμία σχέση με τη θεόμουρλη Λίλα! Είναι μία τρυφερή μανούλα για τα δύο αγοράκια της στα οποία έχει αφοσιωθεί από την ημέρα της γέννησής τους.

Πρόκειται για τον καρπό του έρωτά της με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια με τον οποίο γνωρίστηκε όταν τους έφερε κοντά η Μαρία Σολωμού.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 όμως χρειάστηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια για να γίνουν γονείς. Τα δίδυμα αγοράκια τους ήρθαν στον κόσμο τον Μάρτιο του 2015. Δείτε όμως και πώς είναι σήμερα η Σμαράγδα από το «Εμείς κι εμείς»

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share