Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Λίλα από τους Single; Δείτε πως είναι σήμερα!

Καμία σχέση με τότε!

5 Αυγούστου 2019 08:43
Θυμάστε την Λίλα από τους Single; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε τη Λίλα από την επιτυχημένη κωμική σειρά Singles που παρακολουθούσαμε μανιωδώς στο Mega;

Η Σάννυ Χατζηαργύρη η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία και αναγνωρισιμότητα μέσα από το συγκεκριμένο σίριαλ πλέον δεν έχει καμία σχέση με τη θεόμουρλη Λίλα! Είναι μία τρυφερή μανούλα για τα δύο αγοράκια της στα οποία έχει αφοσιωθεί από την ημέρα της γέννησής τους.

Πρόκειται για τον καρπό του έρωτά της με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια με τον οποίο γνωρίστηκε όταν τους έφερε κοντά η Μαρία Σολωμού.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 όμως χρειάστηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια για να γίνουν γονείς. Τα δίδυμα αγοράκια τους ήρθαν στον κόσμο τον Μάρτιο του 2015. Δείτε όμως και πώς είναι σήμερα η Σμαράγδα από το «Εμείς κι εμείς»

Έλα Παναγία μου: Δείτε πως είναι σήμερα η Βάνα Δάγκα από τη σειρά “Οι μεν και οι δεν” 20 χρόνια μετά!

Την γνωρίσαμε μέσα από τη θρυλική σειρά Οι μεν και οι δεν του ΑΝΤ1 που προβλήθηκε επί τρεις σεζόν (1993 – 1996), σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.. Τον Θυμάστε; Δείτε πώς είναι σήμερα ο John Goodman! Έχασε 100 κιλά!

Ως Βάνα Δάγκα, η Άννα Κουρή κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει είδωλο της εποχής, ενώ η μικρή της σκυλίτσα Τερέζ, έγινε το πιο αγαπημένο τετράποδο όλης της Ελλάδας.

Σήμερα, η Άννα παραμένει μια πολύ γοητευτική γυναίκα και το απίστευτο είναι ότι παρόλο που πέρασαν 20 χρόνια, παραμένει το ίδιο όμορφη και φρέσκια.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share