Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Γεωργία Βασιλειάδου: Αυτή είναι η κόρη της! Ολόιδιες!

Eσείς τι λέτε;

4 Αυγούστου 2019 09:55
Γεωργία Βασιλειάδου: Αυτή είναι η κόρη της! Ολόιδιες!
Follow us on Google News

Η Φωτεινή Βασιλειάδου- Αποστολίδη είναι η μοναχοκόρη της σπουδαίας ηθοποιού που μόνο χαρά και γέλιο μας προκαλεί...Την μοναδική Γεωργία Βασιλειάδου.

Τι έχει πεί η ίδια για την μητέρα της:

'Όταν ήμουν μικρή στην γειτονιά ήμουν γνωστή ως ''το παιδί που μεγαλώνει μόνο του''.

Η μητέρα μου ήταν μια σκληρά εργαζομένη γυναίκα. Έφευγε το πρωί και γυρνούσε αργά το βράδυ. Υπήρχαν φορές που με έπαιρνε στα παρασκήνια των θεάτρων που δούλευε.
Μάλιστα έδινε εντολές και στους συνεργάτες της, ηθοποιούς και τεχνικούς, να μιλάνε όμορφα για να μην μαθαίνω κακές λέξεις. Λάτρευε πολύ το θέατρο. Γελούσε έντονα, έκανε έξυπνα αστεία, της άρεσε ''ο κόσμος'' της. Έκανε πολύ παρέα με την Σοφία Βέμπο και τον Βασίλη Αυλωνίτη. Ήταν πάντα μια απλή γυναίκα που νοιάζονταν για όλους. Ήθελε να είναι κοντά στον κόσμο.''

 Γεωργία Βασιλειάδου: Αυτή είναι η κόρη της! Ολόιδιες!

Μια φορά είχε πάει στον Φίνο ωραία ντυμένη, άψογα βαμμένη και με τα μαλλιά της πολύ ωραία χτενισμένα. Μόλις την είδε ο Φίνος τα χάσε και της είπε: Tι είναι αυτά που έβαλες Γεωργία, θες να με καταστρέψεις;. Από τότε δεν ξαναεμφανίστηκε ποτέ περιποιημένη μπροστά του.

Κάποτε ο Νίκος Τσιφόρος της είχε πει: Βρε Γεωργία το σκέφτηκες ποτέ να κάνεις πλαστική προσώπου; Και η Βασιλειάδου του απάντησε: Κι εσύ σκέφτηκες ότι τότε οι κωμωδίες σου θα πήγαιναν στράφι;

Έλα Παναγία μου: Δείτε πως είναι σήμερα η Βάνα Δάγκα από τη σειρά “Οι μεν και οι δεν” 20 χρόνια μετά!

Έλα Παναγία μου: Δείτε πως είναι σήμερα η Βάνα Δάγκα από τη σειρά “Οι μεν και οι δεν” 20 χρόνια μετά!

Την γνωρίσαμε μέσα από τη θρυλική σειρά Οι μεν και οι δεν του ΑΝΤ1 που προβλήθηκε επί τρεις σεζόν (1993 – 1996), σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.. Τον Θυμάστε; Δείτε πώς είναι σήμερα ο John Goodman! Έχασε 100 κιλά!

Ως Βάνα Δάγκα, η Άννα Κουρή κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει είδωλο της εποχής, ενώ η μικρή της σκυλίτσα Τερέζ, έγινε το πιο αγαπημένο τετράποδο όλης της Ελλάδας.

Σήμερα, η Άννα παραμένει μια πολύ γοητευτική γυναίκα και το απίστευτο είναι ότι παρόλο που πέρασαν 20 χρόνια, παραμένει το ίδιο όμορφη και φρέσκια.

undefined

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share