Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αννίτα Πάνια: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το δημαρχείο!

Δεν το κρύβει η Αννίτα!

2 Αυγούστου 2019 08:19
Αννίτα Πάνια: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το δημαρχείο!

Η φωτογραφία ντοκουμέντο με την Αννίτα Πάνια μέσα από το δημαρχείο! Γιατί βρέθηκε εκεί;

Ο Βαγγέλης Νινίκας και η αγαπημένη σύντροφός του τα τελευταία πέντε χρόνια ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου Χαλανδρίου και ενώπιον της δημοτικής αρχής αλλά και της κουμπάρας τους Αννίτας Πάνια έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Απαράδεκτη κίνηση από την Αννίτα Πάνια! Το περιστατικό που κανείς δε θυμάται!

Αμέσως μετά τον γάμο ακολούθησε γλέντι σε γνωστό αθηναϊκό στέκι με την παρουσία συγγενών και φίλων του ζευγαριού αλλά και της «Espresso» που ήταν εκεί.

Αμέσως μετά τη σεμνή τελετή, που έγινε σε κλειστό κύκλο, οι νιόπαντροι υποδέχτηκαν περίπου πενήντα συγγενείς και φίλους τους σε γνωστό πιάνο-ρεστοράν και γιόρτασαν μαζί τους το ευτυχές γεγονός. Το ζευγάρι έκοψε την καθιερωμένη γαμήλια τούρτα και τραγούδησε μαζί ένα αγαπημένο ερωτικό τραγούδι, που δεν είναι άλλο από την παλιά επιτυχία «Ροζ» ( «Ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ»).

Το «παρών» στη βραδιά έδωσε και η κουμπάρα Αννίτα Πάνια – εντυπωσιακή, όπως πάντα, και με το γνώριμο χιούμορ της- που συνοδευόταν από δύο καλές φίλες και συνεργάτιδές της, τη Δήμητρα και την Ντίνα. Η Αννίτα (η οποία συνήθως αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις) δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από τη δεξίωση, αφού ο γαμπρός είναι καλός φίλος και συνεργάτης της επί σειρά ετών. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν πολλοί εκπρόσωποι του δικαστικού κλάδου (προσκεκλημένοι της νύφης) αλλά και γνωστοί καλλιτέχνες (αφού ο γαμπρός έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο του τραγουδιού, ως μαέστρος αλλά και ως ιδιοκτήτης του θρυλικού «Yesterday’s», στο οποίο έχουν δώσει το «παρών» τα μεγαλύτερα ονόματα της καλλιτεχνικής και κοσμικής Αθήνας, και όχι μόνο). Εκτός εαυτού η Αννίτα Πάνια! Ούρλιαζε και...

Εκεί ήταν η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία τραγούδησε ένα ξένο κομμάτι αλλά και ο Πασχάλης με τη σύζυγό του Αλίκη. Με την προτροπή του γαμπρού ο Πασχάλης πήρε το μικρόφωνο και αφιέρωσε σε όλους δύο – τρία τραγούδια του χειροκροτούμενος θερμά, ειδικά από φανατικές θαυμάστριές του που ήταν στο χώρο. Μάλιστα αμέσως μετά τα φλας τους πήραν φωτιά σε αναμνηστικά ενσταντανέ μαζί του! Ο Πασχάλης ήταν πολύ κεφάτος και κάποια στιγμή τραγούδησε -προς τιμήν των νεονύμφων- την παλιά επιτυχία του Γιάννη Πάριου, «Για πάντα μαζί». Ολοκληρώνοντας το κομμάτι έκανε τη δική χιουμοριστική… παράφραση στους στίχους: «Για πάντα μαζί σ’ αυτό τ’ ανηφόρι που λένε ζωή, για πάντα μαζί σ’ αυτό τ’ ανηφόρι που παν οι χαζοί…».

Σοκ: Τι έπαθε το πρόσωπο της Αννίτας Πάνια;

Είδαμε την Αννίτα Πάνια και πραγματικά πάθαμε σοκ με το πρόσωπό της!

Η παρουσιάστρια δεν ξέρουμε αν έκανε κάτι στο πρόσωπο της ή απλώς δεν την κολακεύει η γκριμάτσα που έχει πάρει, ωστόσο στην φωτογραφία αυτή είναι αγνώριστη. Στην φόρα απαγορευμένες φωτογραφίες της Αννίτας Πάνια!

Είναι τα χείλη, είναι τα φρύδια; Κάτι από αυτά δεν την κολακεύει τόσο από την άποψη ότι της αλλάζει πολύ την μορφή της! Δείτε την φωτογραφία και κρίνετε μόνοι σας:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share