Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το ατύχημα που πήγε να σκοτώσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν τον καρκίνο! (Video)

Είχε κινδυνέψει πολύ σοβαρά!

31 Ιουλίου 2019 10:37
Το ατύχημα που πήγε να σκοτώσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν τον καρκίνο! (Video)

Απίστευτο αλλά η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ένα σοβαρό ατύχημα που πήγε να χάσει την ζωή της! Μπορεί να έχασε την μάχη από τον καρκίνο αλλά πριν από αυτό είχε κινδυνέψει σοβαρά στα γυρίσματα μιας ταινίας!

Η «Μανταλένα» αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη καθώς η ταινία «έσπασε» ταμεία. Ωστόσο, στα γυρίσματα η πρωταγωνίστρια χρειάστηκε να αντιμετωπίσει κάποιες αντιξοότητες. Η Αλίκη είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων το οποίο θα μπορούσε να της έχει στερήσει τη ζωή. Τεράστια Αποκάλυψη: Βρέθηκε η ‘απαγορευμένη ταινία’ της Βουγιουκλάκη!

Συγκεκριμένα, στη σκηνή που Αλίκη τσακώνεται στις βάρκες με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, χάνει την ισορροπία της και πέφτει άτσαλα στο νερό, χτυπώντας δυνατά το κεφάλι της στην κουπαστή της βάρκας. Η ηθοποιός έχασε τις αισθήσεις της, το γύρισμα διακόπηκε και επικράτησε πανικός, καθώς πολλοί από τους παρευρισκομένους πίστεψαν ότι πέθανε!

Τελικά, η Αλίκη συνήλθε αλλά η σκηνή δεν ξαναγυρίστηκε, με αποτέλεσμα η σκηνή του ατυχήματος να είναι κα αυτή που έπαιξε τελικά στους κινηματογράφους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη σκηνή του ατυχήματος της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Όπως θα παρατηρήσετε η Αλίκη πέφτοντας χτυπά άσχημα στο κεφάλι της.

Απίστευτο: Δείτε πως ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν τις πλαστικές!

Είχατε δει πώς ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν τις πλαστικές επεμβάσεις;

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, είναι γνωστό πως είχε κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη. Σοκαριστική αποκαλύψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη από το γυναικολόγο της: «Εξαιτίας μου έμεινε…»

Ωστόσο οι φωτογραφίες από τότε δεν είναι πολλές και η συγκεκριμένη αισθητική παρέμβαση, σύμφωνα με το Athensmagazine.gr, τελειοποίησε την εικόνα της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share