Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δέσποινα Βανδή: Με κολάρο μετά από ατύχημα! Εικόνα σοκ!

Βρέθηκε γεμάτη αίματα και χωρίς μνήμη!

30 Ιουλίου 2019 11:12
Δέσποινα Βανδή: Με κολάρο μετά από ατύχημα! Εικόνα σοκ!

Η Δέσποινα Βανδή με κολάρο στο λαιμό μετά από ατύχημα! Η ίδια βρέθηκε γεμάτη αίματα και χωρίς μνήμη! Εικόνα που σοκάρει! Στο σημείο να σας θυμίσουμε τι γίνεται με τον Ντέμη Νικολαΐδη! Είναι ένα βήμα πριν τον χωρισμό;

Τον Αύγουστο του 2008, στο ρεύμα της ανόδου της Λεωφόρου Κηφισίας, το Porsche Cayenne που οδηγούσε ο 37χρονος σοφέρ της δημοφιλούς τραγουδίστριας και στο οποίο φυσικά επέβαινε και η ίδια, συγκρούστηκε με προπορευόμενο βυτιοφόρο. Το αμάξι μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ έκπληκτοι οι διερχόμενοι οδηγοί που σταμάτησαν για να βοηθήσουν τους επιβάτες, αντίκρισαν τη γνωστή τραγουδίστρια.

Η Δέσποινα Βανδή είχε τραυματιστεί στο κεφάλι, ενώ ο οδηγός Β.Μ. είχε μικροεκδορές. Η τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο έχοντας μώλωπες, θλαστικά τραύματα, ράμματα πάνω από το φρύδι και στο κεφάλι και φορώντας κολάρο στο λαιμό. Έπαθε προσωρινή μετατραυματική αμνησία λόγω του ισχυρού σοκ. Σύμφωνα πάντως με όσα κατάφερε η ίδια να θυμηθεί, όταν συνήλθε, βρισκόταν αιμόφυρτη στο οδόστρωμα, με τα διερχόμενα αυτοκίνητα να περνούν σε απόσταση αναπνοής από το σώμα της!

«Το μόνο που σκέφτηκα την ώρα του τρακαρίσματος ήταν πως δεν θα ξαναδώ τα παιδιά μου και δε θα με ξαναδούν και αυτά…», ανέφερε σε συνέντευξή της η Δέσποινα Βανδή μιλώντας για το ατύχημα, που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή.

Δέσποινα Βανδή: Η τραγουδίστρια χωρίς ίχνος μακιγιάζ! - Πώς σας φαίνεται;

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες!

Σε κάθε δημόσια εμφάνιση της δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη.

Προσέχει τον εαυτό της και θέλει να είναι κάθε στιγμή της ημέρας περιποιημένη!

Ωστόσο, λίγες είναι οι φορές που την έχουμε δει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το γυμναστήριο και ποζάρει στο φακό του κινητού της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μπορούμε να πούμε ότι είναι κούκλα!

Παράλληλα, μπορείτε να δείτε γιατί η τραγουδίστρια βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share