Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ίδια η... Νατάσα Παζαΐτη: Έτσι θα ήταν η Πριγκίπισσα Νταϊάνα αν ζούσε σήμερα!

Απίστευτη ομοιότητα!

30 Ιουλίου 2019 07:54
Ίδια η... Νατάσα Παζαΐτη: Έτσι θα ήταν η Πριγκίπισσα Νταϊάνα αν ζούσε σήμερα!

Έχετε αναρωτηθεί πως θα ήταν σήμερα η Πριγκίπισσα Νταϊάνα αν ζούσε; Κυριολεκτικά ίδια η... Νατάσα Παζαΐτη!

Η διάσημη Πριγκίπισσα Νταϊάνα έφερε φρέσκο αέρα στο παλάτι και στις καρδιές των ανθρώπων. Μάθετε μερικά σημαντικά γεγονότα για τη ζωή της και πως θα ήταν σήμερα αν ζούσε.

H μεγαλύτερη αδερφή της Νταϊάνα , η Sarah, είναι ο λόγος που ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Νταϊάνα γνωρίστηκαν, καθώς είχαν αρχικά σχέση. Ωστόσο η σχέση τους έλαβε τέλος όταν εκείνη δήλωσε σε δημοσιογράφο: «Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Πρίγκιπα Κάρολο». Σάλος στο Παλάτι: Είχαν ηχογραφήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα να….

Στη Νταϊάνα, ωστόσο άρεσε και είχε μέχρι και φωτογραφία του Καρόλου πάνω από το κρεβάτι της στο οικοτροφείο.

Η Νταϊάνα ήταν 16 ετών όταν γνώρισε τον Κάρολο, που ήταν 28 ετών τότε.

Ωστόσο, ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού 2 χρόνια αργότερα, όταν η Νταϊάνα έγινε 18 ετών και ο Κάρολος 30.

Ο Κάρολος έκανε πρόταση γάμου στις 6 Φεβρουαρίου του 1981, αλλά παρέμεινε μυστικό για τις επόμενες εβδομάδες.


Όταν τελικά αποκαλύφθηκε, η Νταϊάνα διάλεξε ένα δαχτυλίδι με ζαφείρι 18 καρατίων. Αυτό προκάλεσε μεγάλο σκάνδαλο καθώς το διάλεξε από κατάλογο, αντί να κατασκευαστεί κατά παραγγελία.

Το νυφικό της ήταν στολισμένο με πάνω από 10.000 πέρλες και είχε ουρά 7,5 μέτρα.

Έτσι θα έμοιαζε η Νταϊάνα σήμερα αν δεν είχε πεθάνει. Και πραγματικά μείναμε άφωνοι γιατί μοιάζει με τη σύζυγο του Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη.

Δείτε την Νατάσα Παζαΐτη:

Νταϊάνα: Όταν έπιασε στα πράσα τον Κάρολο να κάνει σ@ξ με...

Δείτε τί ισχυρίζεται ο εικονολήπτης που κατέγραψε τη 12ωρη εξομολόγησή της!

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη λίγες ώρες πριν τη μετάδοση του ντοκυμαντέρ από το Channell 4 με τίτλο «Diana: In Her Own Words» το οποίο βασίζεται στις 12 ώρες εξομολόγησης της «πριγκίπισσας του λαού». Φρίκη για την Νταϊάνα: Οι επίμαχες κασέτες που ντροπιάζουν τον Κάρολο!

Η τελευταία αποκάλυψη που βασίζεται στη μαρτυρία του εικονολήπτη Πίτερ Σέτελεν θέλει την Νταϊάνα να έκανε τσακωτό τον Πρίγκιπα Κάρολο να κάνει τηλεφωνικό σεξ με την ερωμένη του, Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς, κάτι το ποίο πλήγωσε αφάνταστα την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Όταν άκουσε τις συνομιλίες της τη χαρακτήρισε "βρωμιάρα", καθώς ήταν πιο πρόστυχη κι από τον Κάρολο.

Γράφει ο εικονολήπτης στο ημερολόγιο που κρατούσε:

«Η Νταϊάνα έπιασε τον Κάρολο και την Καμίλα στα πράσα. Μας περιέγραψε πώς έφτασε να ακούει τα τηλεφωνήματά τους. Σε μια περίπτωση ο Κάρολος καθόταν στην τουαλέτα όταν τον έπιασε».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν ήθελε να γίνει βασιλιάς ο Κάρολος.

Ήθελε να δει στον θρόνο τον γιο της Ουίλιαμ και η ίδια να προβάλλεται ως η δυνατή γυναίκα πίσω από τον βασιλιά.

«Μας έκανε ξεκάθαρο ότι θα έκανε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο Κάρολος δεν θα γίνει ποτέ βασιλιάς. Ήθελε ο Ουίλιαμ να διαδεχθεί τη βασίλισσα όταν πεθάνει. Είχε την ρομαντική ιδέα του να είναι αυτή που φτιάχνει βασιλιάδες, η μητέρα πίσω από το μονάρχη» αναφέρει ο εικονολήπτης.

Οι επίμαχες κασέτες πάνω στις οποίες βασίστηκε το ντοκιμαντέρ εξαφανίστηκαν από το διαμέρισμά της στο παλάτι του Κέσινγκτον το 1997 λίγο μετά το θάνατό της αλλά ανακαλύφθηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα στο διαμέρισμα του πρώην μπάτλερ της Πολ Μπάρελ.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share