Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο «μυστικός τάφος» της Πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Επιβεβαιώνεται η φήμη 20 χρόνια μετά;

25 Ιουλίου 2019 11:40
Ο «μυστικός τάφος» της Πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα τάφηκε στο οικογενειακό κτήμα των Σπένσερ, στο Άλθορπ – Ωστόσο, εκείνη την εποχή κυκλοφορούσε η φήμη πως αυτό δεν συνέβη ποτέ – Πολλοί υποστήριζαν πως η σορός της φυλάσσεται στο οικογενειακό παρεκκλήσι των Σπένσερ, όπου 20 χρόνια μετά λήφθηκαν… ξαφνικά αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τους επισκέπτες.

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τις 31 Αυγούστου του 1997, όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι. Εκείνη την εποχή, κυκλοφορούσε στη Βρετανία η φήμη πως η σορός της δεν τάφηκε ποτέ στο οικογενειακό κτήμα των Σπένσερ, στο Άλθορπ, αλλά φυλάσσεται στο οικογενειακό παρεκκλήσι των Σπένσερ, στο Νόρθαντς. «Αυτή η γ@μ@μ@νη σκύλα»: Απίστευτες αποκαλύψεις για την Νταϊάνα!

Είκοσι χρόνια μετά, αυτή η φήμη… φούντωσε ξανά! Αφορμή στάθηκαν τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που πλέον υπάρχουν στο οικογενειακό παρεκκλήσι της Παναγίας, των Σπένσερ. Ειδικότερα, τοποθετήθηκαν αισθητήρες στην οροφή και στο πάτωμα της κρύπτης. Μια πράσινη λυχνία από τους αισθητήρες αναβοσβήνει, όταν κάποιος πλησιάσει, ενώ υπάρχει και μια πινακίδα που προειδοποιεί: «αυτός ο χώρος παρακολουθείται». Παράλληλα, έχουν τοποθετηθεί και αφίσες που προειδοποιούν τους επισκέπτες πως παρακολουθούνται από ειδικά συστήματα, τελευταίας τεχνολογίας.

Κάθε εβδομάδα, φανς της βασιλικής οικογένειας που επισκέπτονται το παρεκκλήσι, γράφουν δεκάδες σχόλια στο βιβλίο των επισκεπτών, όπως «ναι Νταϊάνα, ξέρουμε ότι είσαι εδώ», και «η πριγκίπισσα Νταϊάνα βρίσκεται εδώ στην κρύπτη, δίπλα στον πατέρα της».

Η κηδεία της Νταϊάνα έγινε χώρα στο Αββαείο του Γουέστμινστερ και στη συνέχεια το φέρετρο μεταφέρθηκε στο Άλθορπ, όπου έγινε η ταφή στο κτήμα της οικογένειας Σπένσερ.

Το αρχικό σχέδιο ήταν να ταφεί η Νταϊάνα στο παρεκκλήσι των Σπένσερ, αλλά ο αδελφός της, κόμης Τσαρλς Σπένσερ, επέλεξε ένα πιο ιδιωτικό μέρος, καθώς ανησυχούσε για την ασφάλεια της σορού της. Και φαίνεται πως δεν είχε άδικο…!

Τέσσερις απόπειρες κλοπής!

Στην επέτειο των 20 χρόνων από τον θάνατό της Νταϊάνα, ο κόμης Τσαρλς Σπένσερ, αποκάλυψε πως τέσσερις φορές άγνωστοι έσκαψαν τον τάφο και αποπειράθηκαν να κλέψουν την σορό της αδερφής του!

Ο 53χρονος αδελφός της πριγκίπισσας, τόνισε στο Radio 4, πως δεν γνωρίζει τα κίνητρα των αγνώστων και δήλωσε: «Είχαμε τέσσερις απόπειρες διάνοιξης του τάφου τα τελευταία 20 χρόνια. Χαίρομαι που τις αντιληφθήκαμε όλες από μακριά, έγκαιρα. Υπάρχουν μερικοί παράξενοι άνθρωποι εκεί έξω. Το να την κρατάμε (την σορό) εδώ στο Άλθορπ είναι το ασφαλέστερο μέρος».

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα κίνητρα απόπειρας κλοπής της σορού της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών θα μπορούσαν να είναι πολλά. Οι δράστες, ίσως, να ήταν φανατικοί θαυμαστές της Νταϊανας, που ήθελαν να δουν την σορό, ίσως κάποιοι από αυτούς να είχαν οικονομικά κίνητρα, αλλά υπάρχει και μια θεωρία συνωμοσίας.

Δολοφονήθηκε άγρια το παιδί της Πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Δολοφονήθηκε στην Κρήτη η μυστική κόρη της Νταϊάνα και του Καρόλου σύμφωνα με δημοσιεύματα, και στο παλάτι έχει προκληθεί σεισμός!

Πριν λίγους μήνες το περιοδικό Globe είχε δημοσιοποιήσει την απίστευτη ιστορία της μυστικής κόρης που είχε αποκτήσει ο Κάρολος και η Νταϊάνα από… σπόντα.

Tης 34χρονης Sarah, η οποία ήταν η πρωτότοκη κόρη και δικαιωματική βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας. Μόνο που η Sarah… δολοφονήθηκε!

Όπως αναφέρει με νέο ρεπορτάζ το περιοδικό Globe, η Sarah Windsor βρέθηκε νεκρή στις 15 Μαΐου στην χώρα μας και στο νησί της Κρήτης. Λίγες μέρες αργότερα είχε προγραμματίσει να επισκεφτεί το Buckingham για να γνωρίσει την βασιλική οικογένεια για πρώτη φορά. Νταϊάνα: Το πρόστυχο δώρο που έδωσε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ στα 13α γενέθλια του!

Το ρεπορτάζ όμως δεν τελειώνει εκεί με τις απίστευτες αποκαλύψεις. Σύμφωνα με αυτό, εντολή για την δολοφονία στις μυστικές υπηρεσίες έδωσε ο ίδιος ο Πρίγκιπας Κάρολος, ώστε η ιστορία της να μην βγει ποτέ στο φως της δημοσιότητας. Δείτε εδώ πώς ακριβώς θα ήταν η Νταϊάνα, αν ζούσε σήμερα!

Τι ανέφερε το δημοσίευμα για την Diana

Η Πριγκίπισσα Diana έχασε την ζωή της το 1997 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Άφησε πίσω της δυο παιδιά, τον Πρίγκιπα William και τον Πρίγκιπα Harry. Σημειώστε λάθος: Άφησε πίσω της… τρία παιδιά!

Ένα δημοσίευμα του περιοδικού Globe αναφέρει τα απίστευτο: Η Diana και ο Κάρολος έχουν ακόμη μια κόρη, η οποία ονομάζεται Sarah, ζει μόνιμα στις ΗΠΑ και είναι σήμερα 34 ετών. Τραβηγμένο; Έχει και συνέχεια…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, η Sarah γεννήθηκε με τρόπο που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε σεναριογράφος του Χόλιγουντ!

Όταν αρραβωνιάστηκε ο Κάρολος την Diana, της έγιναν εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να κάνει παιδιά και να συνεχίσει τον βασιλικό οίκο της Μεγάλης Βρετανίας. Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Κάρολο. Τα ωάρια και τα σπερματοζωάρια τους καταψύχθηκαν και όταν η Diana έμεινε έγκυος στον William καταστράφηκαν. Όχι όλα όμως…

Ένας από τους γιατρούς εμφύτευσε στην σύζυγό του εκείνο που δεν καταστράφηκε με αποτέλεσμα να γίνει η μητέρα της… Sarah! Αλλά αν νομίζετε πως τελειώνει εδώ η ιστορία κάνετε λάθος… Νταϊάνα: Σπάνιες φωτογραφίες! Όπως την φωτογράφισαν τα παιδιά της!

Οι γονείς της Sarah σκοτώθηκαν μυστηριωδώς σε τροχαίο δυστύχημα ενώ λίγο αργότερα έμαθε την πραγματική της ταυτότητα. Μάλιστα την Sarah είχαν επισκεφτεί ο Κάρολος και η Diana ενώ για λόγους ασφαλείας φυγαδεύτηκε στις ΗΠΑ όπου διαμένει μέχρι και σήμερα.

Έτσι αιτιολογούνται οι συχνές επισκέψεις του William και της Kate στις ΗΠΑ, καθώς επισκέπτονται την Sarah.

Τι σημασία έχουν όλα αυτά για τον βρετανικό θρόνο; Τεράστια, καθώς αν αποδειχτεί ποτέ το απίθανο σενάριο τότε αυτόματα η Sarah αποκτά το προβάδισμα για τον θρόνο. Και ο William γίνεται δεύτερος στην διαδοχή…

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή ακόμη μια άγνωστη ιστορία του βρετανικού θρόνου;

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share