Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θυμάστε έτσι την Φραγκούλη; Δείτε την σήμερα στα 62 της!

Την αναγνωρίζετε;

24 Ιουλίου 2019 11:46
Θυμάστε έτσι την Φραγκούλη; Δείτε την σήμερα στα 62 της!

Θυμάστε μήπως πώς ήταν η Τζοβάνα Φραγκούλη που πρωταγωνιστούσε σε αρκετές σειρές τις δεκαετίες ’80 και ’90. ωστόσο, ευρέως γνωστή έγινε από την εκπομπή που πραγματοποιούσε τις ευχές των τηλεθεατών «Πες το και θα γίνει» στο Μega, το 1995.

Η παρουσιάστρια εδώ και χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και κάθε καλοκαίρι κάνει διακοπές στη Μύκονο.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ποζάρει σήμερα στο μπαλκόνι του δωματίου της, στο «Νησί των Ανέμων» και καλημερίζει τους διαδικτυακούς της.

Η Τζοβάνα πλέον στα 60 παραμένει μια όμορφη και κομψή γυναίκα, «αναλλοίωτη» στο χρόνο. Μπράβο της!

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μαρίνα Τσιντικίδου στα 47 της. Εσείς την γνωρίσατε;

Η Μαρίνα Τσιντικίδου υπήρξε τοπ μοντελ της χώρας μας με σπουδαίες συνεργασίες και στο εξωτερικό.

Τον Μάρτιο του 1992 στέφτηκε Σταρ Ελλάς κάνοντας μια σπουδαία καριέρα στον χώρο της μόδας ενώ λίγα χρόνια μετά ασχολήθηκε με την υποκριτική και έπαιξε σε τηλεοπτικές σειρές. Πώς είναι σήμεραστα 47 της; Συνεχίζει να διατηρεί μια καλλίγραμμη σιλουέτα και να είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα.

Βρέθηκε στα γενέθλια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο νυχτερινό κέντρο Estate το σπουδαίο τοπ μοντελ της χώρας. Δείτε φωτογραφίες από την πρώην Σταρ Ελλάς. Θυμόσαστε την Βάσια Λόη; Δείτε πως είναι σήμερα

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share