Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

H άγνωστη κόρη της Νταϊάνα και του Κάρολου: Αυτή είναι η φωτογραφία που σκανδαλίζει!

Πανικό έχει προκαλέσει η είδηση!

24 Ιουλίου 2019 08:33
H άγνωστη κόρη της Νταϊάνα και του Κάρολου: Αυτή είναι η φωτογραφία που σκανδαλίζει!

Η μυστική κόρη της Νταϊάνα με τον Κάρολο έχει προκαλέσει τριγμούς, με αυτή τη φωτογραφία να σκανδαλίζει!

Η αποκάλυψη της αδελφής του Ουίλιαμ και του Χάρι δεν εξέπληξε κανέναν στο παλάτι, εκτός, ίσως, από τον… δολοφόνο της, γράφει το περιοδικό «Globe», το οποίο με πρωτοσέλιδο του αποκάλυψε την ύπαρξη της Σάρα, της αδελφής του Ουίλιαμ και του Χάρι.

Αυτός ο πριγκιπικός γάμος τα είχε όλα! Την επανασύνδεση του άπιστου πατέρα με τον ευαίσθητο γιο, την άδεια καρέκλα για τη νεκρή μητέρα, τη θλιβερή ιστορία πίσω από το δαχτυλίδι με την εντυπωσιακή γαλάζια πέτρα που φορούσε η Μέγκαν ύστερα από παράκληση του Χάρι. Τίποτα, όμως, από αυτά δεν συγκρίνεται με τη συγκίνηση, το σοκ και τα σχόλια που προκάλεσε η πληροφορία ότι τα δύο αγόρια της αδικοχαμένης Νταϊάνα είχαν μία αδελφή την ύπαρξη της οποίας γνώριζαν, και η οποία δολοφονήθηκε – και μάλιστα στην Κρήτη, για να μην γίνει παγκοσμίως γνωστή ή ύπαρξή της!

Ένας σκελετός από τους πολλούς που φαίνεται να στριμώχνονται στις ντουλάπες των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, κατά τη γνωστή αμερικανική έκφραση, ή μια ιστορία αποκύημα της μεγάλης φαντασίας ενός διαβολικού δημοσιογραφικού μυαλού; Σε κάθε περίπτωση, φωτογραφίες υπάρχουν, και όλοι είναι έτοιμοι να πάρουν θέση για μια ακόμα φορά υπέρ της χαρισματικής πριγκίπισσας Νταϊάνα και εναντίον του προδότη συζύγου της Καρόλου…

Το όνομα της κρυφής αδερφής του Ουίλιαμ και του Χάρι, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Globe», είναι Σάρα, και πρόκειται για το παιδί που η λαίδη «Ντι» και ο Κάρολος απέκτησαν με εξωσωματική γονιμοποίηση. Ήταν Δεκέμβριος του 1980 όταν η Νταϊάνα Σπένσερ, 19 χρόνων τότε, χωρίς σεξουαλικό παρελθόν, και ύστερα από εντολή της πανταχού παρούσας βασίλισσας Ελισάβετ, υποβλήθηκε σε γυναικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ότι είναι ικανή να κάνει παιδιά.Νταϊάνα: Το πρόστυχο δώρο που έδωσε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ στα 13α γενέθλια του!

Όπως αποκαλύπτει το εμπρηστικό δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια αυτών των εξετάσεων συλλέχθηκαν ωάρια της Νταϊάνα για να γονιμοποιηθούν με το σπέρμα του πρίγκιπα Καρόλου, με την εντολή από το παλάτι για καταστροφή των εμβρύων που θα προκύψουν να είναι απόλυτα σαφής. Ένας γιατρός, όμως, από την ομάδα που εξέταζαν την Νταϊάνα, εμφύτευσε μυστικά το ένα έμβρυο που δεν καταστράφηκε, στη σύζυγό του, με αποτέλεσμα εκείνη, εν αγνοία της να γίνει η παρένθετη μητέρα του βιολογικού παιδιού του Καρόλου και της Νταϊάνα. Το μωρό, που γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1981, ήταν κορίτσι και πήρε την πρώτη του ανάσα μόλις δέκα εβδομάδες μετά το γάμο του Καρόλου και της Νταϊάνα.

Αν τα παραπάνω δεν συγκλονίζουν η συνέχεια υπόσχεται να κόψει την ανάσα των πάντων, καθώς, κατά το γνωστό «ενός κακού μύρια έπονται», οι «γονείς» της Σάρα σκοτώθηκαν σύντομα σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Μετά το θάνατό τους η κοπέλα βρήκε ένα ημερολόγιο της θετής μητέρας της, στο οποίο της αποκάλυπτε ότι προήλθε από εξωσωματική γονιμοποίηση. Η Σάρα, όπως ήταν φυσικό και επόμενο, θέλησε να μάθει τους ανθρώπους που τη δημιούργησαν, και κάπως έτσι έφτασε στην κεντρική πύλη των ανακτόρων πριν ένα απειλητικό τηλεφώνημα για τη ζωή της την κρατήσει για πάντα παρατηρητή των συγγενών της μέσα στο παλάτι, απέξω από το πάρκο του Σεντ Τζέιμς.

Η ιστορία θέλει τη Σάρα, που χρησιμοποιούσε το όνομα Ουίνδσορ, να έχει συναντηθεί τουλάχιστον με τον πρίγκιπα Ούλιαμ, αλλά και την Κέιτ, την οποία λέγεται ότι την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, στη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, πριν το ζευγάρι την επισκεφτεί με τη σειρά του, λίγο αργότερα, στον τόπο κατοικίας της, στη Νέα Αγγλία. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη Σάρα να αφήνει την τελευταία της πνοή στις 15 Μαΐου του 2015 στην Κρήτη, όπου είχε κανονίσει να συναντηθεί με βοηθό της βασιλικής οικογένειας για να πάρει στα χέρια της αποδείξεις ότι ο Κάρολος διέταξε τη δολοφονία της Νταϊάνα. Πριν όμως καταστεί αυτό δυνατό, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της «Globe», η ίδια σκοτώθηκε σε τροχαίο, ακριβώς όπως οι βιολογικοί της γονείς σε τροχαίο που «σκηνοθέτησε» ο πα-τέρας Κάρολος. Δείτε εδώ πώς ακριβώς θα ήταν η Νταϊάνα, αν ζούσε σήμερα!

Η τραγική αυτή ιστορία παίρνει άλλη διάσταση αν θεωρηθούν αληθινά όσα έχει καταγράψει σε βιβλίο του ένας από τους σωματοφύλακες της Νταϊάνα, σύμφωνα με το οποίο η πριγκίπισσα πίστευε ακράδαντα ότι ο γάμος της με τον Κάρολο κατέρρευσε επειδή δεν έκαναν μαζί ένα κορίτσι. «Ήθελε δύο παιδιά, και το ένα από αυτά να είναι κορίτσι», έλεγε τότε η Νταϊάνα διηγούμενη, σε όποιον είχε διάθεση να την ακούσει, τον πόνο της για τη δυσαρέσκεια που έδειξε ο Κάρολος όταν αντίκρισε για πρώτη φορά τον Χάρι, οπότε και είπε: «Θεέ μου, είναι αγόρι, και όχι μόνο αυτό, έχει και κόκκινα μαλλιά»! Δίχως άλλο, η παράδοση της Μέγκαν ως νύφη από τον Κάρολο στο μικρό του γιο, η χαρά που έδειξε ο πρώτος για την τιμητική αποστολή που του ανατέθηκε και το «ευχαριστώ μπαμπά» που είπε ο δεύτερος συγκινώντας ολόκληρο τον πλανήτη, σφραγίζει το τέλος μιας δυσάρεστης εποχής για το παλάτι, γεμάτη πικρές αλήθειες, μεγάλα ψέματα, και δολοφονικά ερωτηματικά…

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νταϊάνα: Σπάνιες φωτογραφίες! Όπως την φωτογράφισαν τα παιδιά της!

Δείτε όλα τα Retro θέματα στο Athensmagazine.gr!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share