Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Πώς είναι σήμερα τα 10 πιο όμορφα παιδιά του κόσμου;

Κάποια δεν τα αναγνωρίζαμε!

21 Ιουλίου 2019 19:55
Πώς είναι σήμερα τα 10 πιο όμορφα παιδιά του κόσμου;
Follow us on Google News

Αυτά τα παιδιά ασχολήθηκαν με τον χώρου του modeling πριν καν ξεκινήσουν σχολείο, πρωταγωνιστώντας σε μεγάλες καμπάνιες παιδικών ρούχων και αξεσουάρ. Τα εξώφυλλα και οι φωτογραφίσεις ήταν μέρος της καθημερινότητάς τους και ανακηρύχθηκαν τα πιο όμορφα παιδιά του πλανήτη.

Πώς είναι λοιπόν σήμερα, μερικά χρόνια μετά από τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της μόδας; Πόσο άλλαξαν; Η εφηβεία επηρέασε την εμφάνισή τους;

Για να διαπιστώσετε πώς φέρθηκε ο χρόνος σε αυτά τα δέκα παιδιά, δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

"Φίλησες την ανάπηρη;" - Δείτε πως είναι σήμερα η κοπέλα που μισούσε η Σοράγια!

Σειρές που βλέπαμε παλιά και ηθοποιοί που έχουμε καιρό να εμφανιστούν αν τους δούμε πως είναι σήμερα δεν θα τους αναγνωρίζουμε! Κάπως έτσι ήταν και αυτή η Μαρία της Γειτονιάς!

Όλα τα ελληνικά σπίτια όταν πλησίαζε η ώρα να ξεκινήσει η σειρά "Μαρία της γειτονιάς", παρατούσαν τα πάντα και κάθονταν μπροστά από την οθόνη, για να δούνε τι θα κάνει η Μαρία, κατά κόσμο Thalia, αν ο Ναντίτο θα διαλέξει τη μισητή Σοράγια, την μικρή κοπέλα που ήταν καθηλωμένη στο αναπηρικό καροτσάκι.

Όλοι θυμούνται τη διαβολική Σοράγια να αποκαλεί ανάπηρη την καστανή κοπέλα που έκανε τον Ναντίτο να την ερωτευθεί. Σήμερα αυτή η κοπελίτσα μεγάλωσε, και δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το χαριτωμένο κοριτσάκι με τα σιδεράκια.

Η Yuliana Peniche, σήμερα είναι 34, και οι φωτογραφίες της είναι απόδειξη του πόσο καλά της φέρθηκε ο χρόνος

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share