Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ποια ήταν η πραγματική της ηλικία! Πώς βρέθηκε η ταυτότητα που φανέρωνει επιτέλους το μεγάλο ψέμα!

Ανατροπή!

21 Ιουλίου 2019 10:35
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ποια ήταν η πραγματική της ηλικία! Πώς βρέθηκε η ταυτότητα που φανέρωνει επιτέλους το μεγάλο ψέμα!

Η ταυτότητα της εθνικής Αλίκης Βουγιουκλάκη που εκδόθηκε 55 χρόνια πριν.

H Αλίκη Βουγιουκλάκη κάποτε είχε δηλώσει ότι και μετά από χρόνια όταν θα χω φύγει θα ασχολούνται ακόμα με μένα ,θα βγαίνουν βιβλία σπάνιες φωτογραφίες και συνεχεία θα βρίσκουν θέματα γύρω από την ζωή μου.

Έτσι λοιπόν έφτασε στα χέρια μας και η ταυτότητα της. Αξίζει σαν θησαυρός μιας και η ηλικία της ήταν κάτι που απασχολούσε όλον τον κόσμο όσο ζούσε.

Ακόμα και σήμερα αναρωτιέται πολύς κόσμος αν έχει δηλωθεί μετά το φευγιό της η αληθινή της ηλικία. Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σοκάρουν οι φωτογραφίες της άβαφης ηθοποιού από το νεκροκρέβατο! Δεν τις έχετε δει ποτέ!

Η ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη είχε εκδοθεί στις 31 Οκτώβρη του 1963 και η περιγραφή της έχει ως εξής:

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ποια ήταν η πραγματική της ηλικία! Πώς βρέθηκε η ταυτότητα που φανέρωνει επιτέλους το μεγάλο ψέμα!

Γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1937 (εδώ ακριβώς είναι και το επίμαχο σημείο αφού η αληθινή χρονιά που γεννήθηκε η εθνική μας σταρ είναι το 1934).

Τόπος γέννησης το Μαρούσι Αττικής, και κάτοικος οδός Δημητρίου Σούτσου 7.

Ύψος 1.68 ,σχήμα προσώπου οωηδές και μάτια καστανά. Όνομα πατρός Ιωάννης και μητέρας Αιμιλία, το γένος Κουμουνδούρου .Επάγγελμα ηθοποιός και θρήσκευμα, χριστιανή ορθόδοξη.

Αυτή είναι λοιπόν η ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη και η ηλικία η οποία έκρυβε ΜΟΝΟ 3 χρόνια, ανάξιο λόγου.

Φίλοι της θα πουν αργότερα ότι περισσότερο την διασκέδαζε όλο αυτό που γινόταν γύρω από την ίδια και συνήθιζε να λέει γελώντας , -Άστους να τρώγονται, να μετράνε και να υπολογίζουν. Ντόρος να γίνεται.

Από κάπου θα μας βλέπει σήμερα και θα χαμογελάει…

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Μνημόσυνο για τα 23 χρόνια από τον θάνατό της!

Μνημόσυνο για τα 23 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου 1996 τελέστηκε στο Α' Νεκροταφείο, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Όπως έγραψε ο ηθοποιός παρόντες ήταν λίγοι φίλοι και ο αδερφός της Αντώνης, ο Κώστας Πρέκας, η Άριελ Κωνσταντινίδη, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Μάνος Ιερωνυμάκης, η Φιλίτσα Καλογεράκου, η μόνιμη βοηθός της Άντα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share