Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δήλωση φωτιά: «Αυτός έφαγε όλη την περιουσία της Τζένης Καρέζη»

Αποκάλυψη!

20 Ιουλίου 2019 16:44
Δήλωση φωτιά: «Αυτός έφαγε όλη την περιουσία της Τζένης Καρέζη»

Γνώρισε την δόξα και αναγνώριση στο εξωτερικό και διηγείται τη συναρπαστική ζωή του και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της Τζένης Καρέζη που σοκάρουν Ο λόγος για τον επιτυχημένο μόδιστρο Ντίμη Κρίτσα ο οποίος σε αποκαλυπτική συνέντευξή του ανέφερε:
Ο Ζάχος είπε ότι είχε και εκείνος πισίνα
Ο Χατζηφωτίου είχε μια γούρνα. Ο Ζάχος είναι ο κύριος Μινχάουζεν. Προχθές παρουσίαζε ένα βιβλίο και άρχισε να λέει ότι πολέμησε στο Ελ Αλαμέιν. Ποιο Ελ Αλαμέιν; Στην Αίγυπτο πήγε και έκανε κοσμική ζωή. Αυτά τα ξέρουμε εμείς που έχουμε την ίδια ηλικία.

Δεν είχε τρία σπίτια στη Μύκονο;
Μήπως είχε και δεκατρία και δεν το ξέρουμε; Ο Ζάχος έλεγε ότι ήταν στην «Αθηναία» και γνώρισε μια γυναίκα με στολή Ντόμινο και, όταν πήγαν μαζί σπίτι, διαπίστωσε πως κάτω από το Ντόμινο ήταν η Τζένη Καρέζη. Οταν το άκουσα, μόνο που δεν σηκώθηκα να του πω «Βρε ανόητε, εγώ σου γνώρισα την Καρέζη. Ποιο Ντόμινο και ποια «Αθηναία»;»
Ισχύει ότι η Τζένη Καρέζη τον ερωτεύτηκε τρελά, ενώ εκείνος τη φιλούσε με μάτια ανοιχτά;
Γι” αυτό της έφαγε όλα τα λεφτά; Γι” αυτό τηςέφαγε το κότερο και τα λεφτά από το «Μαίρη – Μαίρη». Εσείς είστε νεαρός και δεν τα ξέρετε. Σε εμάς δεν μπορεί να τα πει, γιατί θα τον βάλουμε στον τοίχο.

Θέλει να είναι αρεστός;
Είναι αντιπαθέστατος σε όλους. Ήρθε δύο φορές να μείνει στο σπίτι μου στη Νέα Υόρκη και αναγκάστηκα να τηλεφωνήσω σε έναν φίλο μου, ότι πρόκειται και καλά να με επισκεφτεί, ώστε να τον διώξω. Δεν ξεκόλλαγε. Ο Ζάχος κάνει πράξη την εικόνα που θα ήθελε να είναι. Δεν είχε ποτέ χρήματα. Ένα σπίτι έχει στο Φάλη¬ρο και ένα αυτοκίνητο. Ώρες ώρες μου έρχεται να τηλεφωνήσω στην τροχαία και να κάνω ολόκληρη ιστορία για να σταματήσει να οδηγεί. Είναι δυνατόν στα 90 του να οδηγεί;


Ήσασταν πολύ φίλος με την Τζένη Καρέζη;
Ναι. Της έλεγα «είσαι τρελή που θέλεις αυτόν». Η Καρέζη ονειρευόταν να μπει στην καλή κοινωνία. Ο Ζάχος τότε έκανε παρέα με την Ελένη Βλάχου και ορισμένες κυρίες αυτού του κύκλου με τις οποίες διατηρούσε ερωτικές σχέσεις.
Είχε ανασφάλειες η Καρέζη;
Πάρα πολλές. Την προτιμούσα από την Αλίκη.
Η Αλίκη πώς ήταν;
Παρόλο που ήξερε ότι δεν της είχα καμιά ιδιαίτερη συμπάθεια, εκείνη ήθελε πάντα εμένα. Δεν πήγαινα ποτέ τα ρούχα στην Αλίκη αν δεν έμπαιναν πρώτα τα λεφτά στην τράπεζα. Μπορεί να χρωστούσε σε όλη την Αθήνα, αλλά εγώ γλίτωσα. Πάνταήταν προκλητική και κακιά. Ήθελε να χαλάει τις δουλειές των άλλων.


Ήταν αδίστακτη;
Το πείσμα της την έκανε αστέρι. Ήθελε να είναι η πρώτη.
Χρησιμοποιήσατε τη Μελίνα Μερκούρη για τη δουλειά σας;
Βέβαια. Εκείνη επέμενε να βάζει ρούχα μου για να με βοηθήσει.
Η Ροζίτα Σώκου είπε ότι η Μελίνα δεν ήταν καλή ηθοποιός…
Η Ροζίτα Σώκου πια γνωρίζει τα πάντα. Η Μελίνα ήταν Μελίνα. Αυτό τα λέει όλα. Δεν ήταν καταπληκτική η Μελίνα ως «Στέλλα»; Την κυρία Σώκου την ενδιαφέ¬ρει μόνο ο Μάριος Φραγκούλης. Καλό παιδί είναι, τον συμπαθώ.

Η Μελίνα είχε τη φήμη παθιασμένης με τον έρωτα γυναίκας. Ήταν όντως;
Δεν ήταν εύκολη στον έρωτα. Δεν ερωτευόταν συχνά. Ήταν πολύ εγκεφαλική. Την έχουν καταλάβει λάθος.
Λένε ότι στην πραγματικότητα είστε μακρινοί συγγενείς και όχι ξαδέρφια, όπως ισχυρίζεστε.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ας είμαστε ό,τι θέλουν.


Υπήρξε ζευγάρι με τη Μελίνα ο Ζάχος Χατζηφωτίου;
Ο Ζάχος στο μυαλό του έχει πολλά ζευγάρια. Σιγά η Μελίνα μην κοιτούσε τον Ζάχο. Ο Ζάχος έτρεχε πίσω από όλες αυτές.
Χρωστά η Ελλάδα στη Μελίνα;
Πολλά. Η ιστορία με τα Μάρμαρα ξεκίνησε ως μια πλάκα ένα βράδυ σπίτι της. Της είπε η αντζέντισσά της «πρέπει να βρεις κάτι για να γίνει φασαρία» .Έτσι άρχισε να λέει για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.

Έγινε στρατηγικά;
Ω, ναι. Αργότερα μπήκε μέσα στο μύθο που είχε κάνει η ίδια στο μυαλό της. Αν πάρουμε πίσω τα Μάρμαρα, θα το χρωστάμε στη Μελίνα.
Παντρεύτηκε τον Ντασέν από έρωτα;
«Όχι. Η Μελίνα ήταν «πλακατζού». Τον αγαπούσε τον Τζούλι. Της άρεσε της Μελίνας να είναι μάνα. Να σε φροντίζει, να σε φροντίζει να σε προστατεύει» είπε ο Ντίμης Κρίτσας στο περιοδικό ΕΓΩ!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share