Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εκταφή για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα! Τελικά δεν πέθανε όπως όλοι πίστευαν!

Η απόφαση που σοκάρει...

20 Ιουλίου 2019 09:28
Εκταφή για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα! Τελικά δεν πέθανε όπως όλοι πίστευαν!

Λίγα χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα μια απόφαση πάρθηκε που είχε σοκάρει και διχάσει τον κόσμο!

Συγκεκριμένα έξι χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας, αρχίζει να διαγράφεται ένα απίθανο σενάριο: αυτό της εκταφής της σορού της, που από το 1997 είναι θαμμένη σ' ένα μικρό νησί στη μέση μιας λίμνης στο Άλθορπ, τον προγονικό πύργο των Σπένσερ. Διαβάστε ακόμα κάτι ανατριχιαστικό..."Ήταν ολόγuμνη μπροστά μου...": Σάλος με την νεκρή Νταϊάνα!

Οι αμφιβολίες

Σύμφωνα με την κυριακάτικη βρετανική εφημερίδα «Σάντεϊ Εξπρές», οι Γάλλοι ερευνητές προτίθενται να ζητήσουν την εκταφή της σορού της Λαίδης Ντ. για να υποβληθεί στη νεκροψία στην οποία δεν υποβλήθηκε αμέσως μετά τον θάνατό της.

Στόχος τους είναι να σταματήσουν μια και καλή οι αμφιβολίες σχετικά με τις ενέργειες των γιατρών και των αρχών του Παρισιού, που συχνά κατηγορούνται ότι ενήργησαν χωρίς διαφάνεια.

Είναι αναμφισβήτητο ότι εξακολουθούν να υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τα όσα συνέβησαν εκείνη τη νύχτα στη στοά της γέφυρας Αλμά - σύμφωνα με πρόσφατη σφυγμομέτρηση, το 87% των Βρετανών πιστεύει πως ο θάνατος της Νταϊάνας ήταν κάτι περισσότερο από απλό δυστύχημα.

Γιατί άραγε χρειάστηκαν 70 ολόκληρα λεπτά για να φτάσει το ασθενοφόρο με την πριγκίπισσα στο νοσοκομείο Πιτιέ Σαλπετριέρ του Παρισιού, σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τον τόπο του δυστυχήματος; Γιατί δεν έγινε πλήρης νεκροψία στο πτώμα της Νταϊάνας; Και γιατί ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου Ανρί Πολ χαρακτηρίστηκε μεθυσμένος πριν ακόμη υποβληθεί σε εξετάσεις αίματος;

Σύμφωνα με τη «Σάντεϊ Εξπρές», οι Γάλλοι ερευνητές έχουν απαυδήσει να γίνονται αντικείμενο αβάσιμων κατηγοριών και «δείχνουν» τώρα τη βασιλική οικογένεια και τη βρετανική κυβέρνηση: το πτώμα της πριγκίπισσας, υποστηρίζουν, ταριχεύτηκε λίγες ώρες μετά την τραγωδία
κατόπιν εντολής του Βρετανού πρεσβευτή στο Παρίσι σερ Μάικλ Τζέι, ο οποίος είναι σήμερα υφυπουργός

Εξωτερικών. «Αν δεν είχε δοθεί η εντολή», υπογράμμισε.
στη βρετανική εφημερίδα πηγή του γαλλικού υπουργείου Δικαιοσύνης, «η νεκροψία θα είχε γίνει στο Παρίσι», αφού η γαλλική νομοθεσία απαγορεύει την ταρίχευση πριν ολοκληρωθεί η νεκροψία. H ταρίχευση θα συσκότιζε μεταξύ άλλων οποιοδήποτε τεστ θα μπορούσε να δείξει αν η Νταϊάνα ήταν έγκυος.

Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Τι κρατούσε μέσα στο φέρετρο η νεκρή Νταϊάνα!

31 Αυγούστου 1997. Μια μέρα που εκατομμύρια άνθρωποι θυμούνται σε όλο τον κόσμο. Πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ήταν πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 31 Αυγούστου 1997. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα κηρύσσεται νεκρή στο νοσοκομείο Pitié-Salpêtrière στο Παρίσι.

Λίγες ώρες νωρίτερα το αυτοκίνητο που τη μετέφερε είχε τρακάρει στο τούνελ Pont de l’Alma. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο σύντροφός της Ντόντι Αλ Φαγέντ και ο οδηγός Henri Paul πέθαναν στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Μοναδικός επιζών ήταν ο σωματοφύλακάς της Trevor Rees-Jones. Δείτε εδώ πώς ακριβώς θα ήταν η Νταϊάνα, αν ζούσε σήμερα!

Όσα προηγήθηκαν και όσα ακολούθησαν έχουν γίνει αντικείμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η θλίψη που σκόρπισε ο θάνατός της, οι απαιτήσεις να επιστρέψει η βασίλισσα Ελισάβετ από το Balmoral και οι γιοι της στην πομπή της κηδείας της!

Λίγες ημέρες πριν από την 20ή επέτειο του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα βγαίνουν στο φως περισσότερες λεπτομέρειες. Κάποιες αφορούν λίγες ώρες μετά τον θάνατό της. Ο βοηθός της Paul Burrell ήταν επιφορτισμένος με το να πάει ορισμένα αντικείμενα στο νοσοκομείο.

Τι έβαλαν στα χέρια της νεκρής πριγκίπισσας Νταϊάνα

Αφού έμαθε τα δυσάρεστα νέα, ο Paul Burrell έψαξε στο διαμέρισμά της. Βρήκε ένα ροζάριο που της είχε δώσει η μητέρα Τερέζα πάνω σε ένα μικρό αγαλματάκι της Παναγίας. Το έβαλε στην τσέπη του πριν μαζέψει και κάποια άλλα πράγματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Πήρε κάποια προϊόντα μακιγιάζ της, έβαλε τα κοσμήματα στη θυρίδα και τράβηξε τις κουρτίνες!

Όταν έφτασε στο νοσοκομείο με τον οδηγό της Colin Tebbutt, o Burrell είχε μαζί του και ένα μαύρο μάλλινο φόρεμα τριών τετάρτων και μαύρα παπούτσια για την Νταϊάνα. Ήταν ο Tebbutt που έδωσε στη νοσοκόμα τα ρούχα και τα προϊόντα μακιγιάζ που είχαν πάρει μαζί τους. Ζήτησαν να της βάλουν το ροζάριο της μητέρας Τερέζα στα χέρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, εκτός από τις αδερφές της Lady Jane και Lady Sarah, ο πρίγκιπας Κάρολος οδηγήθηκε στην αίθουσα του πρώτου ορόφου όπου βρισκόταν η σορός της πριγκίπισσας. Εκτός από το ροζάριο έβαλαν στα χέρια της και μια φωτογραφία των γιων της. Μια φωτογραφία που είχε πάντα μαζί στην τσάντα της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share