Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Τι κρατούσε μέσα στο φέρετρο η νεκρή Νταϊάνα!

Αποκάλυψη που σοκάρει!

19 Ιουλίου 2019 11:44
Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Τι κρατούσε μέσα στο φέρετρο η νεκρή Νταϊάνα!

31 Αυγούστου 1997. Μια μέρα που εκατομμύρια άνθρωποι θυμούνται σε όλο τον κόσμο. Πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ήταν πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 31 Αυγούστου 1997. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα κηρύσσεται νεκρή στο νοσοκομείο Pitié-Salpêtrière στο Παρίσι.

Λίγες ώρες νωρίτερα το αυτοκίνητο που τη μετέφερε είχε τρακάρει στο τούνελ Pont de l’Alma. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο σύντροφός της Ντόντι Αλ Φαγέντ και ο οδηγός Henri Paul πέθαναν στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Μοναδικός επιζών ήταν ο σωματοφύλακάς της Trevor Rees-Jones. Δείτε εδώ πώς ακριβώς θα ήταν η Νταϊάνα, αν ζούσε σήμερα!

Όσα προηγήθηκαν και όσα ακολούθησαν έχουν γίνει αντικείμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η θλίψη που σκόρπισε ο θάνατός της, οι απαιτήσεις να επιστρέψει η βασίλισσα Ελισάβετ από το Balmoral και οι γιοι της στην πομπή της κηδείας της!

Λίγες ημέρες πριν από την 20ή επέτειο του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα βγαίνουν στο φως περισσότερες λεπτομέρειες. Κάποιες αφορούν λίγες ώρες μετά τον θάνατό της. Ο βοηθός της Paul Burrell ήταν επιφορτισμένος με το να πάει ορισμένα αντικείμενα στο νοσοκομείο.

Τι έβαλαν στα χέρια της νεκρής πριγκίπισσας Νταϊάνα

Αφού έμαθε τα δυσάρεστα νέα, ο Paul Burrell έψαξε στο διαμέρισμά της. Βρήκε ένα ροζάριο που της είχε δώσει η μητέρα Τερέζα πάνω σε ένα μικρό αγαλματάκι της Παναγίας. Το έβαλε στην τσέπη του πριν μαζέψει και κάποια άλλα πράγματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Πήρε κάποια προϊόντα μακιγιάζ της, έβαλε τα κοσμήματα στη θυρίδα και τράβηξε τις κουρτίνες!

Όταν έφτασε στο νοσοκομείο με τον οδηγό της Colin Tebbutt, o Burrell είχε μαζί του και ένα μαύρο μάλλινο φόρεμα τριών τετάρτων και μαύρα παπούτσια για την Νταϊάνα. Ήταν ο Tebbutt που έδωσε στη νοσοκόμα τα ρούχα και τα προϊόντα μακιγιάζ που είχαν πάρει μαζί τους. Ζήτησαν να της βάλουν το ροζάριο της μητέρας Τερέζα στα χέρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, εκτός από τις αδερφές της Lady Jane και Lady Sarah, ο πρίγκιπας Κάρολος οδηγήθηκε στην αίθουσα του πρώτου ορόφου όπου βρισκόταν η σορός της πριγκίπισσας. Εκτός από το ροζάριο έβαλαν στα χέρια της και μια φωτογραφία των γιων της. Μια φωτογραφία που είχε πάντα μαζί στην τσάντα της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share